Jump to content

Mantulism

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    vilnius

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Mantulism pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Mantulism

    Išmokos 2014-2020

    Kaip rasti savo deklaruotu lauku numerius ir paziureti zemelapyje?
  2. Mantulism

    Išmokos 2014-2020

    Esme ta, kad deklaruota ir sienauta viskas buvo kaip turi buti. Bet paskambino, kad yra keliu aru netikskumas. Tai jei net 1 pric turi itakos, tada aisku, kad braizymo klaida gali buti. Aciu tiems, kad atsako o klausima. Ir sekmes tikriems tulzingiems lietuviams kaip JCB.
  3. Mantulism

    Išmokos 2014-2020

    Gal galite pasakyti, kokios sankcijos, jei daro patikrinima ir nustato, kad yra per didelis plotas uzdeklaruotas, arba kad nusienauta maziau, nei uzdeklaruota? Ar tik nuima ismoka, ar gali dar ir bauda prideti? Ir ar kitais metais vel galima deklaruoti, ar yra kokie apribojimai?
  4. Mantulism

    Patarkite del repelentu

    Ar tuo smelio pagrindu galima tepti pumpurus? Kazuriuo zinau negalima. Gal pavadinima pasakysi, ir kur nusipirkti?
  5. Sveiki, pasodinau siais metais obelaiciu, kriausiu, vysniu ir tresniu. Salia miskas. Miske yra briedziu, stirnu, elniu. Medeliai aptverti metaliniu tinklu, bet kyso virsunes ir sakeles. Ka padaryti, kad nenugrauztu? Domejausi repelentais: yra kraujo pagrindu, kur kvapas baido, yra netinkamo skonio ir tt. Kurie geriausi? Ar visus siuos medelius grauzia?
  6. Sveiki, Turiu apleistos ZU zemes. Noriu pasikonsultuoti del misko iveisimo. Gal yra kas uzsiima tuo? Taip pat idomu, ar galima gauti kokia parama?
  7. Aciu uz atsakymus. Pas mane tik keli ha, is kuriu reikia isrinkti. Tas daiktas uz 24k neatsipirks. Gal zinot, kiek kainuoja toks kiauras kausas? Ar jie savos gamybos?
  8. Sveiki, reikia isrinkti akmenis po suarimo.Zinau vieninteli buda- rankom i priekaba. Gal yra kitu budu? Akmenys 10- 30cm.
  9. Sveiki, ar legalu keliais automobiliu tempti priekaba, jei ji registruota kaip zemes ukio technika, ne regitroj? Jei taip, gal yra reikalavimai kabliui, greiciui ir tt?
  10. Patikslink prasau sejimo procesa: pirmiausiai tikriausiai reikia suarti, tada kultivuoti, seti, ir vel kultivuoti? Kodel netinka freza? Ar kultivatorius toks su s formos pirstais, ar turi buti kitoks?
  11. Tikslas- paseti sernams avizu. Ar imanoma jas paseti su trasu barstytuvu, tokiu mazu, kur skirta mini traktoriukams? Ir dar gal gali patarti: sufrezuoju zeme su freza, uzberiu avizu. Kuo jas uzversti zeme? Ar kultivatorium, ar yra koks kitas budas, jei su mini traktorium?
  12. Gal galima pratesti, tik as apie ta tema jau buvau pamirses, o ir mano profilyje jos neberodo. Tai kaip man zinot, kur yra mano temos? Ankstesnis klausimas buvo apie metodika, kaip ruosti pieva, sis- apie iranga. Is moderatoriaus noretusi konkretesniu pastabu, kaip ir kur talpinti temas, nes is klausimo nesupratau, ar tai pasiulymas, ar siaip pastebejimas.
  13. Patarkite: Turiu mazdaug 2 ha, kuriuos noriu islyginti tiek, kad galima butu uzleisti veja ir patogiai pjauti mazu vejos traktoriuku. Ar imanoma butu tarkim prie visureigio prisikabinti siaura ( iki 2m) kultivatoriu su voleliais ar lyginimo lenta? Ta prasme, ar dzipas patrauktu. Gal yra kas ka nors panasaus bandes? Plotas mazas, ji daznai suknisa sernai. Noriu tureti kazkoki greita buda problemai spresti.
  14. Turiu zemes, kuri nedirbta buvo gal 20 metu. Priauge nedaug krumu, daugiameciu zoliu. Gal ir buvo koki karta nusienauta. Pavirsius nelygus ir dar sernu isknistas. Kaip teisingai ir maziausiom sanaudom ja sutvarkyti, kad butu galima naudoti ganyklai ar sieno gamybai? Ar reikia suarti, ar laukti ir pudyti, ar reikes uzseti, ar ataugs pati?
  15. Sveiki, ar yra reglamentuota tvarka, kaip yra atlyginama uz laukiniu zveriu padaryta zala, kai zeme yra medziojamju plotu teritorijoje? Ar yra nustatytos sumos, kiek mokama uz kiekviena kultura, ar tai yra susitarimo reikalas? Pasidalinkite prasau savo patirtimi.
×
×
  • Create New...