Jump to content

Nerijus1981

Nariai
  • Pranešimai

    50
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Nerijus1981

  1. taip, bet jei itempiu abu vienodai, tai elektro cilindriukas nepajegia pakelti arba sumazinti apsuku, nes dirzai itempti, o jei ta cilindriuka suspaudi, itempi viena dirza, kitas stipriai karailiuoja, bet kai cilindriuka isstumi, tada priesingai viskas :(

    knygoj nieko nerandu

  2. 18 minutes ago, marko pranešimas:

    ar esat arde kas ten gali uzstrigti kad nesisuka lenktuvai kol nebarkstelji i ji

     

     

    Man nesisuko kai splintas nutruko nuo ijungimo rankenos, ir jungiant prasisuldavo tik rankena, bet cia ant d8000s 

  3. On 2017-07-10 at 14:12, dvidas pranešimas:

    pasikeisk junktuka gali deti paprasta ten tereikia du laidus sujungti ,kai laukuos sugedes junktukas buvo tai as laidus paprasciausiai sujungiau

    Sendien tikrinau abu jungtukai veikia kuo puikiausiai, lieka sankaba:-( o kombaine gal kokia sankabos rele yra?

     

  4. Prieš 2 valandų, Albertas3 pranešimas:

    Na tas jungtukas turi tiesiog būt nuspaustas, kai sraigė atlenkta. Bet ar teisingai supratau „bet kol kuliamosios neisjungi tol sukasi“ ? Tai šiaip išpylimas ir gali suktis tik tada, kai kuliamoji įjungta šitam kombaine.

    Taip, zinau kad taip turetu buti, bet ijungus kuliamaja kartais pradeda suktis ir ispylimo sraige nors sraige neatlenkta ir paleidimo mygtuko nejungi, o kartais atrodo viskas gerai, isskleidi sraige, ijungi, ir jau nebeissijungia, tada tenka tik visa kuliamaja isjungti. Dar pastebejau kad uzgesinus kombaina kartais ispilimo sraiges sankabos diskas pasisuka ranka, o kartais ne:-(

    Radau lemonoj kad jungikliai (galines padeties mikrojungiklis su ratuku) buna skersiniai ir isilginiai, koks is ju turi buti? Nes pas mane jis sukinejasi visaip, tai cia trecia rusis ar jis sugedes?:-? 

  5. Prieš 4 valandų, Albertas3 pranešimas:

    Tikrinti (pajudinti) saugiklius po panele kabinoj. Taip pat yra daviklis (jugtukas) prie sraigės, kurį paspaudžia kai sraigė atlenkta, kad neatlenkus neitų įjungti. Jis ten išsireguliuoja, atsilaisvina.

    Va va ta jungikliuka sendien ciupinejau, tas pats jungikliukas (ratukas) kazkos laisvas, sukinejasi is korpuso, o siai prisuktas tvirtai, saugilius tikrinau, valiau, bet kol kuliamosios neisjungi tol sukasi, kartais sukasi kai staige nepakelta, gal but tam jungtukui kana:-( 

  6. Tai tie trys kaip kamšteliai tarnauja. Jie tokie didoki, aš galvojau kas nors rimtesnio prisukta jais :)

    as irgi kazkada labai ieskojau kur jie yra, ir daba velgi negaliu pasakyti ar tie kamsteliai ar salia. man atrodo kad tie. o kaip cia nuotraukos isikelia gal zinai?

  7. tau tada rimtai dėžėje problema...gal koks guolis pasibaiges..jei taip kaista trintis nežmoniška yra.. :icon-rolleyes:

    buvau su domkratu pakeles ratus, pasukinejus yra didelis laisvumas, bet nezinau kaip turi buti. Vaziuojant nelygiu keliu tiesiog dauzosi tas laisvumas (kai vaziuoji lygiai - gerai, biski pasipriesinimas ir trenksmas ratuose ar greiciu dezei, nuolydis - vel kazkas trinktelna ir vel gerai). Ir vaziuojant rankena kai stumi nuo nulio is pradziu sunkiai stumiasi, o po to atrodo kad visiskai atsikabina, o letinant, ar jungiant atbuline vel nuo nulio sunkiai.

    Jauciu kad greiciu deze, viskas su ja susije

  8. Pas mane ilgiau pavažiavus visu greičiu ir jei išjungus kabinos ventiliatorių, tai irgi jaučiasi tepalo smarvė. Buvau palindęs kelis kartus, bet nei šlangos buvo labai karštos, nei pats hidrovarikis degė. Įtariu, kad kur vidui dantračiai trindamiesi pakaista ir per alsuoklį tepalo garo pavaro, nors tepalo norma. Arba bortinės kaista, bet neradau kaip jose patikrint tepalo lyg

    yra ant ratu bortiniu trys varzteliai:virsui ipilimo, sone normos, ir apacioj ispylimo

  9.  del greiciu dezes kvapo tai tepalai katli ir tiek. gal jau seni ten yra ir jau ten mala kose o ir todel smirdi.

    buvau atsidares pavaru deze, apziurejau, nieko itartino nemaciau, atsidariau del to kad smirdejo ir kaito iki tiek kad ruko dumai. Galvojau gal senas tepalas, pasikeciau i nauja 80w90, po dienos pradėjo vel stipriai smirdet ir rukt. 

     

    Skambinausi i jurbarka sake, tipo kazkas pavaru dezei subyreje, bet ten svaru, nei jokiu drozliu metalo, nieko.

     

    Va tik neatkreipiau demesio, tos storos slangos kur eina i hidro varikli turi buti labai karstos ar ne?

  10. man budavo kad nebe užtenka rankenos eigos..tai jei prie siurblio sureguliuoji kad važiuotu i prieki tai atbulin jau sunkiai :icon-mrgreen: ... nuvežiau siurbli,variklį..patikrino..variklis geras..siurblį išardė parodė plokštelę kurioje buvo griovelis išgraužtas...sako greičiausiai buvo kokia drožlė papuolusi ar panašiai..  viskas kainavo 800eur :icon-neutral: .. kombainas juda gerai.. :eusa-dance:

    o del sito visko gali smirdeti pavaru deze? biški pasimečiau, tai kuris cia siurblys o kuris variklis. vienur raso kad siurblys ir variklis vienas ir tas pats. Pas mane hidro siurblys prie variklio o hidro variklis tas toks lenktas "linde bmf-75" po kabina prie pavaru dezes prijungtas. ar as ka maišau? kad nenuardyčiau to ko nereikia :)

  11. ne kažka čia pribursi...teks imti važiuoklės siurbi ir varikli ...vešit tikrinimui...aš prieš sezona taip padariau ,tiesa man sunkiai i kalna ilipdavo ir didelis laisvumas buvo stumdant greičio rankeną..diagnozė išgraužta siurblio plokštelė...po remonto juda gerai.. :eusa-dance:

    va va ir pas mane laisvumas rankenoi yra

  12. Padėkit!


    Per praėjusį darbymetį išlindo tokia problemėlė: važiuojant transportine pavara į kalną (tuščiu bunkeriu) labai kaista pavarų dėžė, pradeda labai smirdėti sudegusiu tepalu, taip pat labai karštas būna ir hidro variklis (prie pavaru dezes).


    Važiuojant transportine ar darbine pavara keliu su mažais kalniukais kombainas tamposi (lyg būtų kažkoks laisvumas pavarų dėžėje), tai pagreitėja tai sulėtėja. 


  13. nesivaizduoju kas ten dezeje ir del ko galeti taip kaisti...greiciau tai bus beda su hidro vaziuokle... o kaip lipa i kalna gerai? Ar prieš gala jau stoja ir kaukia?

    Iš pradžių lipa gerai, po to truputį sulėtėja, bet manau tai normalu (į kalną pradedi lipti 17km/h, uzlipi 14km/h). Bet va prieš gala pradeda labai smirdėt tepalu, dėžė tiesiog dega. Buvau atsidares dėžę, nieko blogo neradau. bet tiesiog žiauriai smirdejo sudegusiu tepalu.

     

    Darbine pavara lipa max 7km/h ir pavaru dėžė nesmirdi. Tepalas lygtais 80w90.

  14. Padėkit!

    Per praėjusį darbymetį išlindo tokia problemėlė: važiuojant transportine pavara į kalną (tuščiu bunkeriu) labai kaista pavarų dėžė, pradeda labai smirdėti sudegusiu tepalu, taip pat labai karštas būna ir hidro variklis (prie pavaru dezes).

    Važiuojant transportine ar darbine pavara keliu su mažais kalniukais kombainas tamposi (lyg būtų kažkoks laisvumas pavarų dėžėje), tai pagreitėja tai sulėtėja. 

     

    Kas galėtų būti? hidro variklis ar pavarų dėžė? 

×
×
  • Create New...