Jump to content

evalduuux

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario evalduuux paskelbtas turinys

  1. evalduuux

    Triušių relizacija

    mano triusiu amzius nuo 3men iki 4,5men. o tai vien grudais ir seri? daugiau nieko neduodi? tai tamstos tiek vnt tokio amziaus? maniškiu išviso tiek nuo tik gimusiu iki suaugusiu, daviau buroku, kopustu, morku, bet kadangi pabaigiau, tai gauna tik grudus, šiena taip.
  2. evalduuux

    Triušių relizacija

    mano triusiu amzius nuo 3men iki 4,5men. o tai vien grudais ir seri? daugiau nieko neduodi?
  3. evalduuux

    Triušių auginimas

    aciu. gal kvailokai nuskambes,bet ar nereikia kokio dokumento pardavinejant triusius ar ju skerdiena? ar perka ir nuo eilinio zmogaus,nesvarbu,kad jis ne ukininkas ar verslininkas.
  4. evalduuux

    Triušių relizacija

    Didelis kiekis, tai kiek tų triušių? Kokio svorio? Šiaip prieš Velykas reikėjo paieškot. Pati skelbiu.lt buvau radus skelbimą ir pardaviau po 10 Lt/kg gyvo svorio. Bet ėmė 1,9-2,1 kg triušius. Siūlyčiau perku-parduodu skyrelyje įdėt skelbimą su foto. 125 vnt. o svoris nuo 3,5 - 5kg
  5. evalduuux

    Triušių auginimas

    na jai tik pradedi tai gal geriause nuo mišrunu pasakys kiti bet aš pradejau nuo mesiniu didziuju aišku nepirkau iš veislyno, tatuiruotom ausim, bet iš grynaveisliu vadu pirmi buvo : belge ir dvi prancuzu avines tad manau kad cia kiekvieno zmogaus apsisprendimas, kas jam labiau prie širdies nors daug kas siule pradet nuo kalifornu ar kitu smulkesniu bet man asmeniškai nepatinka kaliforno išvaizda, man jie negrazus tegu neišsizeidzia ju augintojai, bet kaip sakoma del skonio nesigincyjama as ir pradejau nuo pransuzu avinu 3 pateliu nes kalifornai ir zelandai buvo negrazus o belgam aukstu narvu reik pasirodo ne man vienam isvaizda svarbi na ir jau 3 metai kaip juos auginu 10 pateliu 2 patinai kaip ir uztenka darbo prie ju na va nusipirkau prancuzu avinu 2 pateles ir 1 patina.
  6. evalduuux

    Triušių auginimas

    Sveiki, ketinu pradeti auginti triusius,gal galite paterti kokius apsimoka auginti triusius? buciau dekingas uz patarimus
  7. evalduuux

    Triušių relizacija

    Sveiki.gal kas zino kur parduoti dideli kieki gyvu triusiu?
×
×
  • Create New...