Jump to content

medute

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario medute paskelbtas turinys

  1. medute

    Galvijų ligos

    Butu idomu suzinot kokie tie vaistukai nuo sanariu ? Nes musu veterinaras nuo sanariu antibiotikus buvo prirases.
  2. medute

    Galvijų ligos

    Aciu. Va pasirodis jisai pas mane -tai as tiesiai sviesiai ir paklausiu , kam visas tas cirkas , jejgu mato ,kad as nelabai nutuokiu tai galetu deramai paaiskint , bent jau nereiketu tiek laiko mums jos kankint , bet gi kaip visada tikiesi kazko , o kai pasako specialistas tai kaip abejot... Nors biskuti buvau jo gebejimais suabejojusi ,po to kai atveze antibiotikus parode kur ir kaip suleist , as pora kartu suleidau ,po to paskambinau jam ,paklaust ar dar reikes juos leist , o jisai man pasake ziurekit savo nuoziura----as taip ir pasakiau kad savo nuoziura as ir kibira galiu suleist , tai sako skaitik instrukcijoi...vienu zodziu truksta zodziu....Pasistengsiu pas ji daugiau niekada nesikreipt....
  3. medute

    Galvijų ligos

    Va ir siandien skambinau veterinarui ,tai sake dar pabandys fosforo i vena ,po to bus matyt......
  4. medute

    Galvijų ligos

    Noreciau trumpai pasiaiskint , vienu zodziu mes tai karvytei taupem pinigus vos ne pora metu norejom kad vaikai turetu pienelio , ir siaip cia buvo visu musu svajone ,turet karve , kad butu biski lengviau pragyvent , pries tai gyvuliu nelaikem, radom karvyte ,lapkricio pabaigoje nusipirkome ,bet nespejom pasidziaugt , o karvyte tai jauna ,treciu versiu tiktai , ir siaip labai rami .Bet kaip sako ubagui ir velnias koja pakisa... O parduot lapinan gaila , nes tikrai zinau kad kitos nenusipirksim, cia rasot kad pionigu negaila , o ka daryt ? Geriau patis ant bulviu ir vandens pasedesim bet karvyte stengsimes isgydit , aisku jei tai imanoma . Tiktai gaila labai kad nezinau ar pasveiks tas musu turtas , bet ranku nuleist tikrai nesinori , labai gaila kad tiek mazai informacijos apie tokias ligas , arba as jos nemoku surast , beveik menesi uztrukau kol sita foruma radau. Gal dar veterinaras nenori pas mus vaziuot , nes dabar uzpustiti esam ir iki pat namu neimanoma privaziuot o peskom eit tai pora kilometru reiktu , be to jis pasake - viskas as pakeliu rankas nes nebezinau ka jai duot , o pas zmogu vos ne 40 metu stazas ,pats sake. Labai prasau parasikit ar tai imanoma isgydit , ar be reikalo mes ja kankinam ? Nes kiek skaiciau tai tarp jusu yra tikrai labai ismananciu , kuriems norisi labiau tiket nei musu daktareliui. Aciu , kad rasot , labai malonu kad yra zmoniu netinginciu patart .
  5. medute

    Galvijų ligos

    Ne uztrukusiai mes tik davem siena , vandeni ,druska laizyt dar siek tiek priedu uztrukusiom karvem , jinai nera nutukusi .. Vetvaistinei sake kad kalcio reikia tik pieningumui pakelt , nesu daug ismananti ,bet kiek teko girdet tai visur leisdavo kalci ir gliukoze i vena , gaikla kad pati nemoku i vena suleist ,dar i raumeni galiu o i vena bijau ka nors ne taip padaryt... Veterinaras keturius kartus suleido gliukaveto ,rodos toks pavadinimas ir sake kad daugiau nebegalima nes bus perdidele doze , as jo klausiau kam jis skirtas tai sake kad cia kalcis ir tikrai atsikels , dabar isviso pasimeciau.
  6. medute

    Galvijų ligos

    Aciu uz palinkejima. Skambinau kitam ,tai net nesiruosia atvaziuot , pertoli gyvenam, tai is karto telefonu nustate diagnoze , kad cia kaulu suminkstejimas ir reikia vitaminu , buvom i vetvaistine nuleke ,ten patare leist fosfora. Siaip tai jinai ne sukudus kai guli tai atrodo sveikutele karve , bet kai pakeli tai matosi kokia jinai silpna.
  7. medute

    Galvijų ligos

    Labas vakaras, Gal galetumet patart kas gali buti mano karvytei , jau beveik menesi nesistoja ant koju. Dabar nuo pradziu , karveapsiversiavo ,viskas buvo gerai , po triju savaiciu neatsikele , issikvietem daktara , pasake kad patemptas raistis , suleido jai vaistu ,liepe kilot , taip mes ja ir kilojam , buvo dar kelis kartus kviestas , suleido karvytei gliukoveto , berods ir viena karta fosforo , po to atvaze antibiotiku , liepe leist ir viskas , o karvytei nei kiek negeriau ,rodos kad tik blogin eina...Saindien tai isviso pakelem ,nebenori net stovet priekines kojas lenke per kanopas ir ant tu kaulu stovi , kiek skambinu daktarui , sako karve simulioja ir vaistai cia nepades auklekit charakteri... Est eda gerai , gert irgi geria , pieno beveik neduoda , du kartus per diena keliam ir laikom pakelta , dar anksciau budavo paleidi ja is tu itvaru , dar kokiu 10 min,pastovi pati bet ligsvaros nelaiko ,o dabar iskarto griuna kaip maisas .Nebezinau ka daryt , gaila karvytes , musu vienintele maitintoja , noretusi kovot iki galo , tik visa beda ,kad nezinau kas jai yra , tikrai netikiu kad simulioja , nes matau ,kad jinai tikrai negali stovet , gal kas buvo susidure su tokiom problemom ? Padekit , labai prasau.
×
×
  • Create New...