Jump to content

volvobm

Nariai
  • Pranešimai

    64
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius volvobm

  1. sudomino ir mane Kubota, tačiau kol kas pagrinde tik komunalininkai juos naudoja, o atsiliepimus iš jų girdėjau tik VBS lygyje...., kad neva tempė sunkią (kiek neaišku) priekabą, tai dėžė parėjo (garantinė).

    Tiesa bendravau su vienu, kuris ūkyje naudoja 85 Ag, pirko naują, 700 m/h yra prasukęs, daugiausia šienavimui.

    Kol kas sakė kokybei priekaištų neturi, tik minėjo, kad bandant iš priekabos iškelti atvežtą šiferį, tai pakėlė lengvai, bet galą kilnojo... na mano žiniomis vienas šiferio padėklas apie 2 t sveria.... tai nieko nuostabaus, kad galė kėlė, bet mano nuomone jau čia technikos laužymu kvepia.

     

    Šiai dienai 100 Ag kainuoja 38.000 Eur, su kondiške ir frontaliniu.

  2. Kas ką samdot? invetra domėjausi, prašo 1000 e.

     

    Ir dar niekas neatsako, kokio dydžio ūkio reikia, max paramos sumai?

    na aš suprantu taip, kad jei ūkis pasieks 8000 Eur SP tai ir bus galima gauti maksimalią paramos sumą arba kitaip tariant paramą gaus tik tie ūkiai kurie sugeneruos 8000 Eur SP, nes niekur taisyklėse nėra nurodytas skirstymas pagal ūkio dydį ir galimą gauti paramos sumą. Vienu žodžiu arba gauni visą sumą arba nieko... ar aš neteisus?

  3. Nežinau, gal ir kitos taisyklės buvo, bet valdos registruoti niekas neliepė :icon-rolleyes:

    O tada dar klausimas - paraiškos teikėjas jau turi būti ūkininkas? Ar per tuos kažkiek ten mėnesių (kaip numatyta taisyklėse) po paraiškos pateikimo turi baigti kursus ir tada gali tapti ūkininku. Ar dabar jau turi būti baigęs minimalius kursus, pasiimti ūkininko pažymėjimą ir įsipareigoti vėliau baigti dar mokslus? Galvojam gal vyro vardu tada rašyt, bet jis neturi ūkininko pažymėjimo...

    niekas dar neaišku - taisyklės nepatvirtintos, yra tik projektas, kuris lieka projektu.... laukiam visi... kantriai...

  4. Klausimas pasvarstymui... remiamas JŪ įsikūrimo gyvulininkystės ūkis... elnininkystė - gyvulininkystės šaka. Kaži, ar remtų elnininkystės ūkio įkūrimą? Mano turima žemė labiau tiktų elnininkystei nei mėsinei galvijininkystei. Šiaip taisyklių projekte niekur neradau kokios gyvulininkystės šakos bus remiamos... kaip Jūs manot kolegos?

  5. Darbai numatomi nepersunkiausi arimas 15 ha ir 25 sienavimas su presavimu. Daug svarbiau kad būtų patikimas. Klausimas didžiausias, ar po 5-10 metų nebeliks šio modelio ir nebeis gauti dalių.

    Visi atstovai (nekalbu apie gamintojus) nutraukus to modelio traktoriaus gaminimą privalo užtikrinti dalių tiekimą 10 metų... taigi rizikos nelabai čia matau...

  6. Teikiant paraiska ukio SP,kuris bus paskelbtas rugpjucio 31 d, tures buti nemazesnis 4000 €. Pateikes paraiskos 1 lapa,veliau teiksi verslo plana,su vizija apie ukio didejima,pelna, skolos ridikliu. jeigu tavo SP bus per mazas,tai NMA atmes tavo paraiska,teks laukti kito rinkimo etapo. bandyti vistiek gali, uzpildysi savo jegomis ta lapa.

    O kaip bus su tais, kurie ūkį įkurs tarkim 2014-09-01? kaip su tuo SP?

×
×
  • Create New...