Jump to content

Eitvys

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Eitvys paskelbtas turinys

  1. Gal kas esate susidūrę ir su Timberjack'u? Kokie + ir kokie -? Lyginant su John Deere, kuris patvaresnis?
  2. O kaip timberjack'ai? Juk jie irgi labai Lietuvos miškuose paplitę. Kas susidūrę ir su John Deer'u ir su Timberjacku, juos lyginant? Manau beveik tas pats..
  3. Tiesa, kad pas naujus traktorius(daugelio firmų) labai nuo saulės skilinėja padangos?
  4. Sveiki, gal kas užsiiminėjate miško pjovimu, traukimu? Man labai būtų įdomu sužinoti kiek harvesteris sunaudoja kuro išpjauti kūbą medienos ir kiek forwarderis sunaudoja kuro ištempti medieną iš miško. Ar patikimi John Deere traktoriai miškuose?(Nes kiek žinau, žemės ūkyje gana patikimi). Kiek maždaug per dieną(~10h) galima iškristi kūbų medienos? Kertant pušyną, kur ne rankos storio medžiai. Dėkui už nuomones.
  5. Eitvys

    Putpelės

    O dėl pačių putpelėnų ( ar kaip juos taisiklingai pavadinus).. Gi jų irgi būna nemažai, jūs juos valgote, taip? Tik man įdomu kaip, jeigu išdarinėjant taigi ''užsiknisimas'' švelniai tarniant jį išdarinėti, o ir mėsos ten nekažką.. Ir dėl kiaušinių. Girdėjau jie valgomi su lukštais, taip?
  6. Eitvys

    Putpelės

    Jasna, naujos žinios. Ačiū. O kaip su relizacija? nes aš planuoju auginti putpeles ir taip spėju, kad pradžioi būtų ir mažai kiaušinių, o paskui - per daug. Į turgų nešat ar kaip?
  7. Eitvys

    Putpelės

    Aš tik nesuprantu, kaip tos putpelės deda kiaušinius? Pvz: putpelės.lt puslapyje kur yra nuotraukos nervelių tai nerverliuose sausakimša tu putpelių...Tai jei padeda kiaušinį iškart sumindo... Kokia čia sistema yra ?
  8. Eitvys

    Putpelės

    Dėkui. labai pagelbėjo putpelės.lt, kažkaip ankščiau nesusiradau. ;/ jei kils klausimų kūrių nerasiu tame puslapyje, klausiu. Dar kartą ačiū
  9. Sveiki, esu gana ''žalias'' putpelių srityje ,tačiau domiuosi ir stengiuosi daugiau sužinoti. Tai va, skaičiau daug, bet palyginu nekažką sužinojau. Gal tokių temų ir buvo, tačiau norėčiau apibendrintai viską aiškiai ir be klausimų sužinoti. Tai va, pirmas klausimėlis: Kaip atskirti patiną nuo patelės? Dėkui už pagalbą.
  10. Eitvys

    Gimdyklos

    Dėkui visiems už pagalbą. Gavau tikrai gerą gimdyklos brėžinį, atsiųs dar knygutę į el.paštą. Tikrai labai ačiū.
  11. Eitvys

    Gimdyklos

    Oba, labai dėkingas už brėžinį. Turbūt blogai ieškojau, permažai puslapių perverčiau, kad neradau tokios temos. ;/ Na bet nieko. Dar kartą dėkui ir bandysiu ir aš konstruot.
  12. Eitvys

    Gimdyklos

    O, apie neštumą nežinojau, dėkui. O skaičiau čia, kad po savaitės jau pas patiną galimą leisti, taip? Ir kaip sužinoti kada dėti į gimdyklą? (gal ir keistas klausimėlis.. ;D) Dar čia man kilo toks klausimas: O kiek pvz jeigu duoti tik žolės per dieną suėda 1 triušis? Na aišku duočiau ir morkų ir t.t, bet kiek vidutiniškai tik žolės? Ir kokius grūdus geriausia duoti? Rugius?
  13. Eitvys

    Gimdyklos

    Dėkingas. Aš prisiminiau posakį ''varo kaip triušiai'' ;D Tai privertė susimąstyti, o kadangi nežinau atsakymo, tai klausiu: Kaip dažnai patelė atsiveda ?
  14. Eitvys

    Gimdyklos

    O į vidų dedi šieno? Ir kiek tiek laiko turi būti patelė su naujagimiais?
  15. Sveiki, esu beveik visiškai ''žalias'' triušininkystės srityje, todėl norėjau pasiteirauti apie gimdyklas. Kai kūrie deda jas į vidų, kaikurie - į išorę.. Kur geriau? Kokio dydžio turi būti gimdyklą? ir t.t? P.S Kiek žiūrėjau, tokios temos dar nemačiau
  16. Eitvys

    Stihl ar husqvarna?

    Jokių komentarų neskaitęs, bet jei dar reikią - Stihl. Aš pats su stihl'u nepjovęs, pjaunu tik su tėvo husqvarna, nes senos varnos - neužmušamos.. Tačiau dabar suprastėjo visai.. O tie nauji ''štiliai'' tai išties geri kiek girdėjęs, dabar jie pakeitė varnos vietą ir yra - neužmušami.
×
×
  • Create New...