Jump to content

V.Jonas

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario V.Jonas paskelbtas turinys

  1. Sveiki, ieškau žmogaus galinčio padėti parašyti paraišką "Parama investicijoms į žemės ūkio valdas (2019 m. I)". Nuoroda https://www.nma.lt/index.php/parama/lietuvos-kaimo-pletros-20142020-m-programa/priemoniu-sarasas/parama-investicijoms-i-zemes-ukio-valdas-2019-m-i/19765?tab=1 Gal yra žmonių, kurie rašė, ar turit kontaktą, zmogaus, kuris rašo tokiais paraiškas. I Pm.
  2. Sveiki, kokios svarbiausios trąšos kopūstams? Auginsiu lauke, su laistymo sistema.Kokiomis trąšomis tręšti prieš sodinimą( kg/ha), ir laistant ? Dėkoju už atsakymus, jeigu galit pasakykit ir didžiausius sunkumus juos auginant.
  3. Aš noriu daryti, ne stogo langams , o šoniniams
  4. Sveiki, kreipiuosi į tuos ,kas užsiima šiltnamių statyba. Gal kas esate susidūrę su automatiniais langais, t.y. su kokia nors rankena ar panašiai, nekalbu apie tuos, kurie kelia 7-10 kg, kalbu apie normalius mechanizmus, jei kas esate pasidarę , duokit patarimų, įdėkit nuotraukų, galvoju daryti 6a šiltnamiui, langai mediniai, svers apie 10-15kg, ilgis 2m aukstis 80cm.
  5. Sveiki, gal būt kas nors auginate žirnius. Parekomenduokite geras ankstyvas rūšis ir duokite patarimu, kaip gerai juos užauginti.
  6. V.Jonas

    ridikėlių auginimas

    Ne rankomis nesėjam, anksčiau pasėdavom rankom 4 arus, dabar naudojame sodinamąja (sėjalka) Labai greitai gali pasėti, per valanda gali 1-5 arus, priklauso ,kaip žemę pasiruošęs.
  7. V.Jonas

    Šiltnamiai

    Del saves pries savaite pasodinome pamidorus ir mano nuostabai auga. na tik pridengem dar agro plevele. Aišku, šalnas sugebėjo atlaikyti? Kokiu metu planuojat gauti derlių?
  8. Sveiki ūkininkai, kreipiuosi į tuos , kurie augina daržoves šiltnamiuose. Norėjau paklausti, ar jau kas susodinę į žemę savo daržoves. Kaip manot kiek laiko ilgiau nesulauksit derliaus?
  9. V.Jonas

    ridikėlių auginimas

    Labai šaltu vandeniu nelaistykit, aš laistydavau normaliu,truputi šaltesniu nei vasara, bet nelaistykit vakare, jei yra galimybė laistykit iki 3-4 valandos.
  10. V.Jonas

    Šiltnaminės daržovės

    Geriausias patarimas - Auginti taip ,kad derlių gautum labai anksti. Mes auginam agurkus ir juos skinam gegužės pradžioje, tada dar būna didelės kainos. Tai sudaro nemažai rūpesčių,reikia kūrenti ir panašiai. Jei agurkų derlių nuimi vasaros vidury , kaip dauguma agurkų augintojai mažai ką ir uždirbi . Gegužės mėnesį kaina būna 5-8 LT .Vasaros vidury 1-3 LT.Aš pats dar daug ko nežinau, mokinusi daug iš tėvo. Sekmės auginime, kažko reikia klausk
  11. V.Jonas

    Šiltnaminės daržovės

    Likę, auginu ir pomidorus ir agurkus Parašyk į skype, pakalbėsim pasidalinsim patarimais Skype : zagnu16
  12. Kokia kaina? Kieno gamybos? Ar gali padaryti nuotraukų?
  13. V.Jonas

    ridikėlių auginimas

    Aš auginu, kol kas nedaug, bet vis didinu plotą. Auginti paprasta , mažai priežiūros, reikia tik laistyti (priklauso nuo vietos ,kur augini). Aš auginau šiltnamyje ,nuėmiau ankstyvą derlių. Sodinau 4 arus, vienas pakelis kainuoja 45 LT jame yra 10 000 s. Vienam arui -1 pakelis. Su realizacija bėdų nebuvo, lengvai gali parduoti urme arba turguje. Jei reikės pagalbos klausk.
  14. Gal kas žinote ,kur būtų galima įsigyti rankinę sėjamąją? Kol kas auginu nedaug ,bet bandau plėstis. Sugalvojau sodinu žirnius,ridikus, morkas. Rankom sėti neturiu kantrybės ,tad nusprendžiau nusipirkti sėjamąją. Jei kas žinote pasakykite ,kur būtų galima nusipirkti tokį įrankį.
×
×
  • Create New...