Jump to content

djgincius

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Alytus

djgincius pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki ūkininkai, užsiregistravęs esu anksčiau, bet nediskutavęs, noriu paklausti gal žinote kas perka biokuro gamybai žaliavą apie Alytų ar Alytaus rajoną? Būčiau labai dėkingas už informaciją. Ieškojau pats, bet pagrinde užmezgu kontaktus su pirkėjais kuriems yra per toli važiuoti į Alytaus rajoną dėl 2,80 ha. ploto 30 metų amžiaus karklų, o apie Alytų tokių pirkėjų nerandu dar kolkas. Tai jeigu kas galite padėti šiuo klausimu parašykite, būsiu dėkingas.
  2. djgincius

    Biokuro kiekis

    Sveiki ūkininkai, užsiregistravęs esu anksčiau, bet nediskutavęs, noriu paklausti gal žinote kas perka biokuro gamybai žaliavą apie Alytų ar Alytaus rajoną? Būčiau labai dėkingas už informaciją. Ieškojau pats, bet pagrinde užmezgu kontaktus su pirkėjais kuriems yra per toli važiuoti į Alytaus rajoną dėl 2,80 ha. ploto 30 metų amžiaus karklų, o apie Alytų tokių pirkėjų nerandu dar kolkas. Tai jeigu kas galite padėti šiuo klausimu parašykite, būsiu dėkingas.
  3. Sveiki ūkininkai, užsiregistravęs esu anksčiau, bet nediskutavęs, noriu paklausti gal žinote kas perka biokuro gamybai žaliavą apie Alytų ar Alytaus rajoną? Būčiau labai dėkingas už informaciją. Ieškojau pats, bet pagrinde užmezgu kontaktus su pirkėjais kuriems yra per toli važiuoti į Alytaus rajoną dėl 2,80 ha. ploto 30 metų amžiaus karklų, o apie Alytų tokių pirkėjų nerandu dar kolkas. Tai jeigu kas galite padėti šiuo klausimu parašykite, būsiu dėkingas.
×
×
  • Create New...