Jump to content

vladaski

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
  2. Patinka
    vladaski reacted to manttys in Kas vyksta Lietuvoje?   
    kodel yra stebimasi, kad proteguojami stambus zemdirbiai? Suns balsas i dangu neina. Dideli ukiai, naturaliai, protingesni, verslesni zmones, platesnis pazinci uratas, daugiau pinigu, daugiau interesu, daugiau itakos.
    Mazas ukis gi priesingai, paprasti kaimo zmogeliai, be dideles iniciatyvos, nemokantys malti sh ir neturintys tiek pazinciu ir draugu, kad kas nors juos atsovautu. Galu gale nenaudingi net ukininkus atstovaujantiems, nes nei jie finansiskai paremia, nei kokios kitos naudos is ju. Ir niekas cia nepasikeis, manau, kad net iliuzinju neverta tokiu tureti.
    Beje, ne Maldeikiene priima istatymus del mokesciu, juos priima seimas, o teikia finansu ministerija, ypac del rimtesniu reformu. Jos leksika nei padeda, nei kenkia, bent man tai vienodai ka ji sneka, nes man nuo to niekas nesikeicia. Kaip ir visiems kitiems. taip, ji turi problemu del kitos nuomones isklausymo, bet tokia zmogaus natura.
    O siaip, mokesciai kils, tai neisvengiama, siulau su tuo susitaikyti. geriausi laikai jau praeityje. Bet gyvenimas nesibaigia, daug zmoniu turi didesniu problemu, nei susimoketi mokescius nuo pelno, tai maziau verkslenkim.
×
×
  • Create New...