Jump to content

pranas313

Nariai
  • Pranešimai

    69
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario pranas313 paskelbtas turinys

  1. aciu Augustai, Diuser Berison avis, pernai atsivede viena ir labai nenorejo ziureti, maitinau, Siemet va tai tau..na dar vienam sezonui laikysiu ir ziuresiu.Sakau gal perseriau savo grazuole..
  2. pranas313

    SUTRIKIMAI: Apako avys

    Del apakimo tai buvo kazkada pas mane avis , kuri po kurio laiko apako , manau del gimdymo .( kaip ir pas zmones buna.) ji dar krisdavo ant sono ir vartydavosi , taip gaila buvo ziureti, kol nusprendziau atsisveikinti su ja.
  3. sveiki, atsivede du eriukus-abu negyvi.Kodel taip ivyko? Gali buti, kad avinas suzalojo avi ? ar tai kita priezastis?Butina atskirti avina nuo aviu bendrame aptvare?kaip elgtis su avies tesmeniu? antibiotai reikalingi ? aciu
  4. trumpinti uodegas reikia maziems vaikams iki 2 men..uzdedamos gumytes ir tos uodegos nukrenta per 1 men .pacios..pagrinde tai darome del aviugeresnio susikergimo..ir svaros..kazkaip avinams nedarome..
  5. pranas313

    Eriuko įvaikinimas

    avys taip jau sudurnavoja..pas mane is 25 aviuku 3 reikia maitinti..bet pamaitines dar pakisu ir po avim..kad gautu ir motinos pieno..arba nors ir paciulpti papa, kad ir pieno nera.Avi nesunku pripratinti stoveti, reikia jai prispausti galva prie sienos arba ja apzergti ir suspausti dviem kojom apzergta galva , kad negaletu pabegti..tada pasilenkus pakisti eriuka ir pakasyti nugara kad susirastu papa..kartais ir pakelti plaukus , kad neiciulptu plauku..o Vilniuje Agrotiekime yra pirkti buteliuku eriukams 12 litu atitinka avies speni . maitinkite pirmas dienas po labai nedaug apie 50 gr..po to po 100gr..didinant iki 200gr kai eriukas apie 7 dienos..kam idomu rasykite ..
  6. kas tai per Dotnuvos misinys? svidres supratau, bet jos tik vienus metus ?
  7. sveiki,gal jau ir pasikartosiu, gal buvo rasyta, bet kas galite patarti koki geriausia misini seti avimis, koks zoliu misinys tinkamiausias ganymui..ir kiek reikia ant 1 ha misinio..aciu..
  8. pranas313

    Avių parazitai

    irariu, kad mano avino vilna kazkas valgo:)),patarkite kokie veiksmingi vaistai, aciu:))!!! ispurskiau kaili neostomosan..ar pades?
  9. pranas313

    Avių realizacija

    kad uzauginti aviuka ar kad ir avi, reikia daug laiko, o visi nori gauti kuo pigiau.labai gerai pastebeta, kad reikia laikyti kaina, juk uz dyka tai nedirbam.Vanduo, pasarai, tinklai, druska, mineralai, vaistai , ir visa kita. Kol pirktos avys duoda rezultata, tai reikia laukti net visus metus.taip atrodo, kad avininkyste tai tik grynas pelknas ir jokio darbo, taip nebuna..nebuna niekur, visur reikia darbo ir meiles gyvunui ir savo darbui..
  10. Domina tokia tema, nes yra keletas veisliu, todel rasykite placiau, labai idomu.
  11. sveiki, kas galetu nupjauti ir susukti sienaini Vilniaus rajone? aciu
  12. pranas313

    Avių parazitai

    patarkite : kodel aviukai kosineja ? ka daryti ? ka duoti ? girdejau , kad senoveje duodavo zmogaus slapima..ar tai veiksminga ?
  13. pranas313

    Avių liga

    vet aprupinimo centre man paaiskino, kad ivomec plius skirtas galvijams, o ivomectinas butent avims..nors kai kas aiskina , kad ivomec plius geresnis nei ivomectinas...gal kas turite nuomone sia tema?
  14. pranas313

    Avių liga

    sveiki, mano eriukai pakosti, kas tai per problema? persalo? bronhitas ? kokius vaistus naudoti ? ar tai gali buti susiije su zole ? ar kokiais tai parazitais zoleje? Noreciau suleisti Ivomec plius -ka manote cia esantys ir jau ne vienus metus auginantys avis . aciu visiems kas patars!!
  15. pranas313

    Avių parazitai

    sveiki, as buvau Vet aprupinimo centre ir man patare paskipyti su Ivomec plus jis ir nuo erkiu..o dar galima dviguba poveiki : skiepyti ivomec plius ir apipurksti neostmosanu..ir dezinfekuoti patalpas permetronu -tai tas pats kaip permetrinas..
  16. Dar pridursiu, ieskau Veterinaro Vilniaus rajone, Nemezio plente. aciu
  17. sveiki, uzvedu tema, apie aktualia visiems , bent man taip atrodo , problema Vaistus , veterinarus ir tt.Prasau daug nesiplesti ir keikti zmoniu , o dalintis info ,kokie geri vaistai, kokie blogi, ka daryt ir t..ir taip pat apie veterinarus.
  18. pranas313

    Avių liga

    sveiki, visi.Jei tinkamai maitinsite avis visus metus, duosite sieno, siaudu, druskos, avizu +kvietrugiai gali buti , bet reikia pripratinti , ir i grudus imaisysite vitaminus sausus Schaumann -erfolg im stall -galite suvesti i google ir tada turesite tinkama rezultata ir avys bus sveikos ir eriukai sveiki.Schaumano firmos sausi vitaminai : sudetyje yra visi reikalingi selenas, kobaltas, jodas +kalcis, Manganas, zinkas, E, D, A ir tt..
  19. pranas313

    Triušių ligos

    kas zinote kodel ,parasykite man asmen .zinute aciu
  20. pranas313

    Triušių ligos

    kas zinote , mano triusei kazkokia apsasusi nosis, gal apsalo ? kuom tepti ?
  21. pranas313

    ROMANOVU aviu auginimas...

    seriu sienainiu, nera jokiu problemu, eda net labai..tik nepamirskite, kad ji galima serti tik 1 men po atsivedimo ir geriau neduoti pries eriavimasi. Cia rasau tik taika pats perskaiciau forume, tikslaus atsakymo , kodel neturiu..bet as taip ir dariau, tai mano avytes kol kas netrui jokiu problemu, kerta tau antra ritiny!! )
  22. MIkus, ko tu taip puoli ant zmoniu? juk zmones iesko kur pigiau..sudegs tai sudegs, koks tavo reikalas, pats tai neparasei kur gyveni, atvaziuociau paziureti pas tave kokia masinka..
  23. auginu Suomijos Landrasus ir Diuser Berison.
  24. ko cia taip puolate kaip nevalge butumete? juk rasau ir tariuosi ir nieko jums nekisu ir nesiulau.Sakau, kad pirksiu masinele ir bandysiu kirpti, ir kad patare jog yra gera.O kai isbandysiu , galesiu ir kitiems patarti.O kam nepatinka ar manote, kad tai blogas daiktas -tai nesinervinkite ir nerasykite cia nesamoniu, Ir taip jau aplinkui vien blogis , smurtas ir nesamones.Bukite atlaidesni ir paprastesni, ir gyvenimas bus grezesnis..sekmes ka izeidziau ) ir laimes ko neizeidziau..
×
×
  • Create New...