Jump to content

ungurys

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario ungurys paskelbtas turinys

  1. Supratau dėkuj. Kur pvz galima nusipirkt tokių pagalvių kaip paveiksliuke? Pramoninių tiekėjų keletą žinau, bet ten per geri ir per brangūs produktai man. Na pas mus nuo kolchozo irgi viskas plikai ant betono buvo padėta. Valomoji jau išsibalansavus buvo, tai "mušdavo" per pastatą.
  2. Rūdyjimas nėra vienintelis trūkumas. Metalo kokybė prasta, ratukus laikančios kojos lengvai lankstosi. O dalių kaina neproporcingai brangi. Iš esmės šita sėjamoji matyt skirta labai lengvoms dirvoms.
  3. Sveiki, Kaip geriau tvirtinti grūdų valomąją prie betono kad sumažintų vibraciją perduodamą į pastatą? Valomoji Petkus K527. Pradžiai galvojau dėti grederio gumas ir veržti su varžtais + spyruoklės. Bet grederio gumos nėra ilgaamžis dalykas ir ne tam pritaikytas. Ir kitas klausimas ar išvis reikia dėti kažką amortizuojančio, ar neprisidarysiu tik daugiau problemų. Gal kas turite patirties šiuose dalykuose?
  4. ungurys

    mtz 1523.4

    turim mtz 1523.4 su deutz varikliu. ne kazka. bet dirbt imanoma. dirbam jau kokius 4 metus. gamykliskai greiciu dezej truko daliu !!! elektronika nedadirbta (kaip ir priklauso). degino hidraulinius siurblius viena po kito. kiekviena kart uzvedus traktoriu reikia slaunu kilnijimo rankinele pajunginet kad siurblio be reikalo neapkrautu (dega raudona lempute). buvo ir problemu paskirstytojuje. elektrinej sistemoj virsitampiai (apgadinti 2 gps'ai) dacikai kai kurie neberodo buvo problemu su sankaba dar po truputi leidzia tepala is greiciu dezes. nesuremontuotinai toliau nebeprisimenu originali kede patogumo kaip taburete. gavom keist i grameri. jei pirkciau antra kart tai be elektronikos ir be deutz variklio. bet siaip nepirkciau tokio deutz variklio aptarnavimas brangus. dalys dar brangesnes. ir kaip supratau is specialistu, tai as ilgai nesidziaugsiu tuo deutz varikliu belaruse.
  5. Tik jokiu būdu nedenk brezentu pilnai viso kombaino. Pavasarį rasi visas skardas parudavusias. Apdengi viršutinę dalį (lyg stogeliu), kad krituliai nebėgtų ir viskas. Turim vektorių, taip lauke ant vėjo stovi jau 5 metus ir nieks rimtai nerūdija. Žinoma patalpose laikyti yra geriausias variantas, tik reikia likutinius grūdus iš kombaino išvalyti, nes pelės mygom užsiveisia ir laidus apgriaužia.
  6. Sveiki, Kaip užkonservuojat žiemai sezoninę techniką - ypač kombainus? Kalba eina apie techniką laikomą lauke po atviru dangumi. Ar naudojat (ir kokius) purškalus jėgos diržams? Ar keliat kombainus ant trinkų, kad padangų negadinti?
  7. Teneuzsigauna tiekejai, bet negaliu girti sios sejamosios. Pirmiausia po pirmo sezono aprudyjo dauguma mazgu iskaitant varztus ir laikiklius trasu skyriuje. Gavom net gerai pavargti kol isjudinom seklos dydzio reguliavimo mechanizma po pirmu metu. Trasai naudojom mazai azoto turincias trasas - pagrinde saknijimosi skatintojus. Metalas skystas. Leksciu laikiklius galima rankom lankstyt. Ir reikia, nes darbo eigoj buna vienas laikiklis uz kito uzsikabina. Kaip tiksliai atreguliuot sejos gyli kartu naudojant priessejini idirbima (kultivatoriuka) nei tiekejai galejo paaiskint nei vadovaujantis instrukcija ejo padaryt. Pavirsiaus kopijavimas taip pat nevyksta. Nes spyruokles per silpnos . O po sezono reikejo keleta ha apset ir daug teppaliuko purkst kol pradejo ratukai i zeme krist apskritai. Na is kitos puses - zenklintuvai dirba neblogai, kompas irgi hektarus skaiciuoja daugmaz normaliai Seja normaliai kai istepi visa nigrolu ir daugmaz gyli nustatai. Reziume - uz tuos tukstancius geriau butume koki 15 rusisku sz nusipirke. Jei jau kas pirksit tai iskart pamerkit visa i nigrola. Nelaukit kol rudys uzpuls.
  8. ungurys

    Rankiniai siurbliai

    Iš išvaizdos 1:1 kaip šita. Kainuoja apie 600 Lt ir "made in Japan" Labai įdomu iš kur pirkote šitą gėrį. Gal kas turite šitokį? (Atskiria vandenį ir kitas daleles nuo kuro) http://www.ebay.co.uk/itm/MR-FUNNEL-Fue ... 27b108793a
×
×
  • Create New...