Jump to content

IIrmantass

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Širvintos

IIrmantass pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, atsirado problema, kažkam sugedus pradėjo suktis darbinis, viską išardžius trūko kelių dantratukų ir kitų detalių. Jas pakeitus ir sudėjus viską, supylus tepalą vis tiek sukasi, nesvarbu kokioj pozicijoj yra rankena. Kai reaguliuoji su dviem varžtais, tai sulėtėja, ir galiausiai sustoja, bet atsiranda keistas ūžimas. Gal kas žino kame šaknys ir galėtų apšviesti? Ačiū.
  2. Aišku, jeigu ką sužinosiu - parašysiu.
  3. Dar toks klausimas iškilo, Ar yra Vilniuj ar jo Vilniaus rajone kokia profkė, kur būtų galima užsiregistruot, kad mokaisi, gautum medžiagą, ir galėtum namie išmokt po to į egzą atvaryt ir viskas. Ir ar ką nors keičia, jeigu aš mokausi mechaniką savo mokykloje, ar mokymosi kursas keistųsi, ir jis trumpėtų?
  4. Tai kaip tada laikyt tas teises eksternu, jeigu man jų reikia...
  5. Tai gerai, o jeigu pvz aš įsidarbinu pas ūkininką, kad ten dirbu ir t.t., tai aš galėsiu laikyt eksternu ar ne?
  6. Tu mane ne taip supratai, ar galiu laikytis teises eksternu jeigu traktorių naudoju savais tikslais, t.y. daržas, malkų atsivežt ir t.t. važiavimas keliu yra.
  7. Sveiki, turiu kelis klausimu susijusius su TR1 ir TR2. Pirma, ar aš galiu eit ir laikyt teises eksternu, jeigu traktorius naudojamas tik sau. T.y. daržą užsiart ir t.t. Ir antra kur būtų galima rasti literatūros, kad pasiruošt pirmai egzo daliai. Ačiū už atsakymus.
×
×
  • Create New...