Jump to content

HESTUKAS

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario HESTUKAS paskelbtas turinys

  1. HESTUKAS

    Avietes

    Sveiki, kada pradet pavasarini remontantiniu avieciu tresima. .
  2. HESTUKAS

    Avietes

    Sveiki kolegos, gal kas iš rimtų aviečių augintoju, patartu ar dar šiemet galima sodinti avietes, nes internete informacijos ir nuomonių įvairiu. Žemės plotas suartas, sukultivuotas, kaip ir paruoštas. Beje jei taip, gal turite sodinukų pardavimui, paimčiau apie kokius 300 pradžiai. Veiksmas būtų apie Kauno r., Prienų r. Šiaip labiau domintu remontantinės Polana.
  3. HESTUKAS

    Smidrai

    Papasakokit plačiau ir kokia kaina.
  4. HESTUKAS

    kombikorma

    Kauno grūdų naudoju ir vargo nematau. Kainos ir kokybės santykis tikrai geras, dar duodi morkyčių, kopusčiukų ir kitų daržo gėrybių, ir ok.
  5. HESTUKAS

    Kergimas

    Tai supratau, bet ėst visvien reikia duoti, tai kokia ta dieta turi būti.
  6. HESTUKAS

    Kergimas

    Manau, kad tas nupenėjimas ir per ilgas poilsis būtent ir kenkia patelėms. Pas mane viena tokia nemenkai nupenėta iš išvaizdos ir pailsėti aš buvau jai nemenkai leidęs, va dabar ji man jau antrą kartą nieko neatsiveda, nors ir atrodo susikergia ir pakartoju, bet nieko. Iki to puikios vados buvo ir amžius 1,5 metų. Abejojau, gal patino bejėgiškumas, bet nepasitvirtino, nes kitos atsivedė kuo puikiausiai. Net nežinau ką su ja daryti.
  7. HESTUKAS

    Kergimas

    Tai rašausi, matomai po kontrolinio pastojo. Tik dabar toks vaizdas, kad ji į gimdyklą neina maitinti, nes kiek nueinu sėdi atokiau nuo jos. Tai įdomu suveiks motiniškas instinktas maitinti ar ne, jei ne gaila vados nes tikrai didelė.
  8. HESTUKAS

    Kergimas

    Šiandien viena atsivedė, tai su patinu reiškias viskas gerai, ne iš šventosios dvasios juk. O patiną tik vieną turiu. Tik vėl galvos skausmas, ne į gimdyklą atsivedė, o šalia beveik ant tinklo grindų. Tai sudėjau į gimdyklą (dėžutę), ant šieno, uždėjau pūkų, vada didelė vienuolika jei gerai suskaičiavau, tai nežinau nelabai ji ten eina, aišku sustresavo, bet kad nepradėtu nesamonių daryti. Šita patelė veda pirmą kartą, tai bus matyt, gal nereikėjo lyst, bet kad mažyliai ant grotų gulėjo irgi negerai.
  9. HESTUKAS

    Kergimas

    Tai, kad kergimas buvo rusėjį, dar pakankamai šilta ir nieko, po to spalį vėl, nieko. Patelės neagresyvios, nu kiek stebėdavau nesipešdavo ir kergimas kaip ir minėjau praeidavo sklandžiai. Galvojau gal su patelėm kažkas, bet dvi įsigijau spalio mėn., ir jas sukergus su tuo patinu jokių rezultatų, viena jau lyg bandė snukelyje šieną nešioti, bet nusiramino ir tuščia, bandžiau užčiuopt pilvą, bet nelabai aš čia specas, tai nieko ten nepajaučiau.
  10. HESTUKAS

    Kergimas

    Laba visiems, reikia patarimo. Situacija tokia, kad metus laiko patinas (kalifornas) gerai dirbo, su kergimu jokių problemų, patelės (keturios) atsivesdavo numatytu laiku. Dabar jau antra kartą kergiu, kaip ir viskas įvyksta, patinas krenta, kaip ir anksčiau, po kelių dienų padarau kontrolinį, laukiu kol atsives, tačiau po mėnesio nulis ir taip jau antra kartą. Gal kas patinui pasidarė, gal parakas baigėsi ar taip gali būti. Patinui 1,5 metų, toks gražuolis ir darbingas buvo, gaila į puodą. Ką galėtumėt patarti?
  11. Tai jeigu jau sėkla nusipirkai ne iš jų, tai į asociaciją nepriims ar kaip? Nes tokiu metu jau kaip ir sodinimas įpusėjo, tai visi jau apsirūpine.
  12. O gal galima daugiau info, kaip ten įstoti ir kokios stojimo salygos.
  13. HESTUKAS

    Triušių ligos

    Laba patarkite, triušė išsigraužė kailį ant užpakalinių kojų ir uodegos. Šiaip tik atskyriau ją nuo triušiukų, tai buvo nelabai švarus kailis, užpakalinėje dalyje. O gal čia kokia liga užpuolė.
  14. HESTUKAS

    braskininkai

    Aciu už patarimą, bet šiaip klausimai buvo ne apie tai. Tai jei turit konkrečių patarimų parašykit.
  15. HESTUKAS

    braskininkai

    Laba. Peskaičiau šia tema visus komentarus, tačiau norėtusi konkretesnės informacijos apie braškių auginimą ant plėvelės. Kokią plėvelę geresnė ir atsparesnė, kur jos gauti. Taip pat jei suformuoti lysvę, tai koks turi būti jos plotis, kokiais atstumais sodinti sodinukus (pvz. jei lysvėje trim eilėm). Norėtusi gauti atsakymus iš rimtų augintojų, be to gal galima būtų užsisakyti sodinukų, nes kiek supratau liepos viduryje galima jau sodinti. Numatomas sodinimo plotas apie 10 a., plotas paruoštas, kultivuojamas. Iš anksto ačiu.
  16. HESTUKAS

    Smidrai

    Laba, o kokios ten kainos sodinamosios medžiagos.
  17. HESTUKAS

    Smidrai

    Tai čia tas Krištopaičių ūkis, radau kelis straipsnius apie juos, labai jau ten viskas gražiai aprašoma. Būtų įdomu daugiau sužinoti, kaip jie ten sukasi, beje manau, kad gal yra ir daugiau augintojų, kurie pasidalins savo patirtimi. Beje kur perkat sodinamąją medžiagą.
  18. HESTUKAS

    Smidrai

    Pats neauginu, tiesiog ieškau kažko naujo. Tai kai išlys kas nors iš po to sniego, parašykit. Gal dar kokios info atsiras.
  19. HESTUKAS

    Moliugu auginimas

    Gal kas nors bandet cukinijas ar moliugus augint didesniais kiekiais pardavimui.
  20. HESTUKAS

    Smidrai

    Tai supratau, kad augintojų nėra ir patarimų nebus.
  21. Pagarba visiems kas darbuojasi Lietuvos žemėj. Labai mažai info apie smidrus (sparagus).Gal kas bando auginti šiuos augalus, įdomu būtų sužinoti ką nors apie jų auginimo įpatumus, realizacija ir aplamai ar pasiteisino šis augalas Lietuvoje. Gal tai būtų įdomi tema ir kitiems.
×
×
  • Create New...