Jump to content

gudass

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Šakiai

gudass pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. gudass

    Triušių auginimas

    http://darkenx.projektas.lt/view_post.php?id=346 cia yra nemokama knygute '' Triusiu augintojui'' ganetinai sena, bet gal kam pravers.
  2. Sveiki visi, as dar tik pradedantis triusininkas ir noriu dalyvauti jusu kuremame koperatyve, 23 d. atvykti i susitikima negalesiu, bet tikiuosi, kad tai pirmas bet nepaskutinis toks susitikimas
  3. gudass

    Dūsta žuvys

    sveiki visi, sis pavasaris labai liudnas zuvims. pas mane gan didelis tvenkinys buvo pumpuojamas oras bet tai buvo pradeta daryti pervelai, isduso visi amurai kurie buvo ileisti praeita pavasary. taipat isduso ir lydekos nuo paciu maziausiu iki paciu didziausiu vaizdas nekoks kur pazvelgsi ten zuvu pilvai baltuoja, kad ir pervelai bet bent jau pavyko issaugoti kitas zuvis karpiu, plakius, lynus is siu nei vienos neradau negyvos.
  4. gudass

    Nutrijos

    dekui uz atsakymus kaspadarius beje kaip suprantu joms dar reikia vandens kur galetu maudytis? o be vandens ar neisgyventu ? na mes kazkada jas auginom na tiksliau tevas augino, jos buvo laikomos narvuose ir jos ten neturejo vandens maudymuisi ir puikiai augo
  5. gudass

    Nutrijos

    nu tai reikes pabandyt bus matyt kas gausis, o del kiausiniu tai bandysiu taip padaryt kad nutrijos neturetu galimybes įeiti i ta pastata kuriame vistos deda kiausinius. o dabar dar laikai nutriju? ar jos nemegina islipti is aptvaro jei aptvertos sietu?
  6. gudass

    Nutrijos

    iskilo toks kvailas klausimas ar butu galima nutrijas laikyti viename aptvare kartu su vistomis?
  7. gudass

    Moliugu auginimas

    negi cia nera nei vieno foruniecio auginancio moliugus?
  8. sveiki, gal yra tarp forumieciu moliugu augintoju? butu idomu suzinoti kas kaip juos augina.
  9. Sveiki, moliugu augintojai, noriu suzinoti viska apie moliugu auginima: veisles, ligas, tinkamiausia vieta auginimui, derliaus kieki ir t.t. O gal yra tokiu kurie is moliugu sugeba uzsidirbti?
  10. gudass

    vistos

    o kokiam paukstyne pirkai?
  11. gudass

    Nutrijos

    sveiki, gal kas zino kokio amziaus nutrijas galima kergti? kokio amziaus geriausia skersti? iki kokio svorio uzauga ir koke mesos iseiga?
  12. gudass

    vistos

    šendien radau skelbima kaišiadorių paukstyno kad vežioja autobusiuku vištas bet brangokai nurašytos po 10 lt, 3 mėn. 15 lt, o 5-6 mėn. 20lt manau kad gerokai perbrangu, gal kas zino kokios pačiame paukštyne kainos?
  13. gudass

    vistos

    as taipat ruosiuosi pirkti vistu tai labai butu ydomu suzinoti kiokios kainos tam paukstyne? ir kokio amziaus tos vistos?
×
×
  • Create New...