Jump to content

vaidukas

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    siauliai

vaidukas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. vaidukas

    auksinis stafilokokas

    nu o ka vargsas zmogelis gali zinot.juk viska darem pagal veterinaro nurodymus.
  2. vaidukas

    auksinis stafilokokas

    Leidom Amoxycilin/clavulanic acid.po 3 svirkstus i kiekviena ketvirti.I raumenis neleidom,uzsiminem apie tai veterinarui ,bet sake kad nereikia.
  3. vaidukas

    auksinis stafilokokas

    Na praejom visus gydymus,rezultatas nulinis.ko gero dar blogiau negu iki gydymo.antibijotikus kazkodel liepe leist i visus spenius,ne tik i tuos kuriuose rode somatus.po gydymo karvei is sveikojo spenio eme melztie kresuliukais.somatai kaip buvo taip ir yra.ir isvis ar cia sutapimas,bet labai sukilo riebalai ir baltymai.riebumas virs 6,baltymai virs 4.to pas mus niekad nebuvo.bet jau praradau vilti kad bepavyks beisgydyt kuom,nebent dar bandysiu uztraukinant suleist,o jei ne tai teks parduot mesai.
  4. vaidukas

    auksinis stafilokokas

    Nu vienu zodziu problemos vienos su tais gydymais.Pasirodo veterinaru daug,bet retas kas gali israsyt recepta antibijotikams,aplekiau vaistines ,o pasirodo dar tu mums nustatytu vaistu pirkt nera,vieni ten is vis neregistruoti lietuvoj,apie kitus nieks nera girdejas.tai galu gale vienoj vaistinej sutiko man vienus vaistus uzsakyt.tai dabar lauksiu kol gaus.pasirodo visur problemos.o del to auksinio jau isklausiau keliu veterinaru nuomone tai ivairiai,vieni sako neapsimoka gydyt,kitas kad apgydyt galima,trecias kad viskas cia imanoma ir tas auksinis atseit nera toks baisus kaip kalbama.nu tai va pabandysiu,ziuresiu kas gausis
  5. vaidukas

    auksinis stafilokokas

    vakar nuveziau ir kitos karves piena istirt,ziuresim kas bus.nu niekaip nesuprantu is kur galejom ta stafilokoka pasigaut,kas galejo uzkrest.ir kas svarbiausiai veterinarai,ar jie visiskai netike,ar truksta jiems praktikos,jau su dviem kalbejau tai tik peciaias patrauko ir nieko konkreciai apie gydyma nepapasakoja.pagal juos kiek supratau tai neverta gydyt o parduot i mesa ir viskas.O del tvartu dezinfekcijos irgi idomu suszinot kaip ir su kuo dezinfekuot?
  6. vaidukas

    auksinis stafilokokas

    megini mes patys vezem i laboratorija.Nu tvartas senas,kol kas dezinfekcijos jokios nedarem.gal cia musu klaida ir yra.
  7. vaidukas

    auksinis stafilokokas

    mums kai dare tyrima,tik nustate stafilokoka ir surase visus antibijotikus kuriems jis jautrus,o apie sukeleja nieko neparase ir neminejo
  8. vaidukas

    auksinis stafilokokas

    vat kad ir nezinau,ta karve kuri dabar serga,mes pirkom metine teliciuke,tai ar galejo ji is kazkur jau tada ta stafilokoka atsinest?
  9. vaidukas

    auksinis stafilokokas

    Ar cia geru veterinaru ner ar tikrai tai nepagydoma,bet kalbejau jau su dviem ir abu sake jog neisgydisi,tik gal trumpam biski prislopint galima.idomu butu suzinot ar teko kam gydyt ir ar tai tikrai jau neisgydoma
  10. vaidukas

    auksinis stafilokokas

    oi,ne banda pas mane,tik 2 karves dabar,bet piena i pienine duodavom.gydyt tai viena kart po apsiversiavimo yra teke,nes atskyrus verseli eme melztis kresuliukais ,leidom antibijotikus i spenius,zinok,nebepamenu pavadinimo.dabar paskutiniu metu kai eme rast vis somatu,vezem istirt piena,tai nustate kad auksinis stafilokokas
  11. Labas.neradau niekur konkreciai parasyta apie sia problema.pas karvute istyrus piena rado auksini stafilokoka,bandem kreiptis i veterinara del gydimo,tas irgi nieko konkreciai nepasake,tik paskaiciavo,kad gydymas kainuotu apie 400lt,bet neaisku ar jis bus efektyvus.idomu ar kas yra susidure su tuo,ar yra teke gydyt ta stafilokoka,ir ar jis isvis isgydomas.?karvute jaune dar tik 2 versiu,nebloga visai,gaila butu i mesa atiduot.
  12. Gal ne visai i tema cia as,bet noriu paklaust kur galima nusipirkt pasariniu mieliu.Veterinaras rekomendavo karvei duot,bet apejau vet vaistines(siauliuose),niekas neprekiauja.
  13. Mes buliams visad duodam bulviu,tiek zaliu tiek virtu su trupuciu miltu.Dar kokiu papildu (dazniausiai Biotan,Gelamin).Bulius laikom maximum iki pusantru metu.Auga gerai,pas mus paprasti pieniniu karviu,pasiekiam500 kg su trupuciu ir i furgona.Siemet pardaven 16men buliuka,tai 510 svere.Labai gerai augo,tik va durnavotas buvo tai ir nebelaikem.
  14. vaidukas

    Galvijų ligos

    Na gal mano karvutes ir taisosi,nebeviduriuoja,pieno jau padaugejo viena jau ir gromuliuot pradejo.Vakar dar veterinaras apramino,sake viskas palaipsniui susitvarkys,karves nusividuriavo,pasilpo,reikia tik gero pasaro,vitaminu,mineralu ir atsistatys viskas i savo vezes.Tik kai mums gyvenime ner taip buve tai baisiai issigandom.Nu tikiuos viskas praeis.Dekui uz patarimus.
  15. vaidukas

    Galvijų ligos

    tai va,beda kad sveikos karves ir nebeturiu,tai ir to gromulio ner is kur paimt.
×
×
  • Create New...