Jump to content

Tomas4x4

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas-Marijampole

Tomas4x4 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Tomas4x4

    braskininkai

    Vieninteliu dalyku, ŠVIEŽUMU, ryte skini, per dieną parduodi, Lenkišką 400km atkratė poto dar 5 paras pardavinėja.
  2. Tomas4x4

    braskininkai

    Nesu plėveles specialistas, bet atsakyk sau į vieną ir pagrindinį klausimą kuo ir kaip tu jas laistysi? jeigu neturi galimybės tai net nepradėk. Nepasipildančio tvenkinio neužteks. Jeigu nelaistysi išdžius. Buvo plotelis su išvedžiota laistymo sistema, vanduo baigėsi už mėnesio, teko ardyti ir pjaustyti plėvelę ir palikti augti normaliuoju būdu.
  3. Tomas4x4

    braskininkai

    Na nežinau aš parduodavau po 0,5lt, o šiemet mugėse girdėjau po 1lt prašė, už tiek jau galima šaldytus a+ ar a++ gauti.
  4. Tomas4x4

    braskininkai

    Darau taip: Sodinu vagas kas 1 metrą, tarpai tarp daigų 25-30cm, tarpai tarp eilių priklauso nuo turimos technikos, pasimatuok ratus technikos su kuria žadi važiuoti. Tarpai dirbami su ravėtuvu ir rudenį su freza bei dirba papildomai ravėtojai. Kai braškės suformuoja krūmus tarpai 25-30 cm dingsta visiškai, lieka tarpueiliai į kurios telpa technikos ratai ir skynėjų kojos Tarpai mulčiuojami šiaudais. Daigų sodinimas galimas tiek pavasarį tiek rudenį. Na pagrindus lyg ir aprašiau. Kantrybės darbe Tomai ar nemanai kad neekonomiska vagas daryti kas metra Na matai kai braškių krūmas pasiekia savo tikrą dydį tai tarpai lieka max 30 cm kurių pakanka darbininkams uogoms skinti ir traktoriui į važiuoti.
  5. Tomas4x4

    braskininkai

    Darau taip: Sodinu vagas kas 1 metrą, tarpai tarp daigų 25-30cm, tarpai tarp eilių priklauso nuo turimos technikos, pasimatuok ratus technikos su kuria žadi važiuoti. Tarpai dirbami su ravėtuvu ir rudenį su freza bei dirba papildomai ravėtojai. Kai braškės suformuoja krūmus tarpai 25-30 cm dingsta visiškai, lieka tarpueiliai į kurios telpa technikos ratai ir skynėjų kojos Tarpai mulčiuojami šiaudais. Daigų sodinimas galimas tiek pavasarį tiek rudenį. Na pagrindus lyg ir aprašiau. Kantrybės darbe
×
×
  • Create New...