Jump to content

ballcius

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario ballcius paskelbtas turinys

  1. ballcius

    Kur pirkti fungicidus?

    Sveiki, Vilniuje neberandu fungicido "Champion 50 WG" vario hidroksido pagrindu profilaktiniam ankstyvam purškimui nuo grybinių ligų. Gal žinote kur jo galima įsigyti, arba gal galėtumėt parekomenduoti analogą?
  2. Laba diena, grįžau po ilgesnio laiko į kaimą, ir žiūriu mano dvi kriaušes esančias viena šalia kitos užpuole liga. Prisegu nuotraukas. Jeigu esate su šia liga susidūrę, gal galite įvardinti kas tai ir kaip su tuo kovoti?
  3. ballcius

    Avietes

    Kita savaitgali iškasiu tokius kokie yra, ir susisodinsiu o tada žolę pjausim
  4. ballcius

    Avietes

    Aiva, labai geras klausimas, pas mane ta pati situacija. Reikia žolę pjauti, bet rankos nekyla Tai kaip elgtis su tais daigeliais?
  5. ballcius

    Lazdynai

    yankadi, dėkui už infomaciją.
  6. ballcius

    Lazdynai

    Tai jeigu gerai supratau, renkuosi man patinkančias veisles, ir jas genėdamas išlaikau man reikiamą aukštį ir derlius nuo to nenukenčia? Ir gal turite nuorodą lietuvių kalba apie "Anglišką genėjimą"? Ar kokį video? O jeigu neturite, gal trumpai galite tiesiog čia pasidalinti, kaip ir kada reikia genėti? Dėkui Jums.
  7. ballcius

    Lazdynai

    Sveiki, ruošiuosi šį pavasarį keleta lazdynų pasodinti savo sode. Nuo sodo medelių bus sodinami 5m atstumu. Labai bijau, kad gali užgošti kitus medelius... Ar yra žemaūgių lazdynų, nes max aukštis galėtų siekti 4m.? Ar čia tik genėjimo pagalba reikia stabdyti ūgumą? Laukiu Jūsų komentarų.
  8. ballcius

    Triušių ligos

    o kokie simptomai pas tave kaip atrodo triusiai man idomu kaip pas zmogu o ne is tos medziagos kas yra inte ar daznai ciaudi ir kas dar buna Ciaudi bent jau kas 20-30 min, tiksliai nematavau. Kartais serijomis pavaro, nosis visada slapia. Tiems kuriems blogiau yra, tai is nosies baltos isskyros isbega nusiciaudejus, tokiu nera daug, juos laikau atskyres, dali gentamicinu gydziau, kita dali tiesiog kuolu per galva. Kai triusis kainaves 200 lt tai man kazkaip ranka dar nekyla, tai gentamicinu gydau. Yra tarkim patele, kuri neciaudo, bet girdimas karkimas. Viena vangu triusi papjovus, radau dideli pulini. Bet daugiau kazkaip nepasitaiko su tais puliniais. Daugiau tik ciaudymas ir iskyros is nosies. Dabar valau patalpa dazniau, kas 2 sav dezinfekuoju narvus, suku galva kaip ventiliacija pagerinti ir t.t. Tai sakau gal kamnors pavyko visiskai ligos atsikratyti?
  9. ballcius

    Triušių ligos

    Sveiki, kreipiuosi i tuos, kurie savo triusidese turit tokia "linksma" liga - "pasterelioze". Gal jau radote koki receptuka, kaip efektyviai kovoti su sia liga? Gal jau kamnors pavyko jos atsikratyti? Kaip, kokiais budais? Efektyviausia butu kuolu per galva, bet kad viskas i saldikli netilps..
  10. Noras beabėjo yra, o pinigų perdaug nėra.. Ieškojau ir per google, tačiau kažkaip sudetinga surasti lenkijos reprezentacinius veislynų tinklalapius. Noriu nusipirkti įvertintą triušių porelę ir papildyti savo triušidę nauja veisle. O kas girdėti Latvijoje?
  11. Sveiki, norėjau pasidomėti ar teko jums lankytis mėsinių triušių veislynuose lenkijoje? Galbūt galėtumėte parekomenduoti kokį veislyną, gal turite nuorodą į jį? Planuoju nusipirkti "vienos mėlynūjų" porelę ir norėčiau pabandyti iš lenkijos.
  12. ballcius

    Triušių ligos

    Sveiki, 2 patelės susirgo "Pasterlioze", kalifornė kvėpuodama šiek tiek karkia, o avinė čiaudi ir kartais baltos išskyros iš nosies pasirodo. Jau 3d. gydau "oksitetraciklino" milteliais, dalį jų sumaišau vandenyje, o dalį sušeriu pavilgęs žolės lapelį milteliuose. Nuo gydymo pradžios padėtis gerėja, avinė jau dūksta po narvą. Gal žinote kiek dienų reikia gydyti oksitetraciklinu, kad įvydyčiau pilną gydymo programą?
×
×
  • Create New...