Jump to content

xumot

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Šakių raj.

xumot pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Teiksis kas pasakyt savo nuomonę apie mano parašytą problemą ar reikės padaryt video, jei neaiškiai aprašiau?
  2. Kad jau tema apie ratų pasukamumą, tai manau čia pataikiau. Nusipirkom MTZ-52 ir kai kas išlindo - važiuojant atbuliniu ir susukus vairą ar į dešinę, ar į kairę, tos pusės priekinis ratas susiskersuoja, pradeda čiuožti ir vairas užsiblokuoja, ratus ištiesinti įmanoma tik pavažiuojant į priekį. Važiuojant į priekį tokios bėdos nėra, net ir susukus vairą į bet kurią pusę iki pat galo priekis važiuoja kaip priklauso. Ar čia ratų suvedimas kaltas ar kažkas daugiau?
  3. xumot

    mtz elektra

    Čia sena, rusiška, originali (galbūt). Dabartinėse padielkose nieko panašaus nėra (turėtoji 1:1) http://i.avtoall.ru/product_pictures/big/885/141306.jpg. Tiek tokia, tiek vakarietiška kainuoja po 10Lt - skirtumas tik tas, kad pastaroji veiks 100%, ko nepasakysi apie „rusišką“.
  4. xumot

    mtz elektra

    Nežinau, apie kokią relę Tamsta kalbi, bet RS57 neturi jokio varžtelio. Šiaip ar taip, nupirkau vakarietišką 21 numerio posūkių relę ir bandysiu jungt, atsiliepimus parašysiu. EDIT: pajungiau kaip Blakis (pirmam puslapy) ir patarė, veikia puikiai. Didelis jam AČIŪ!
  5. xumot

    mtz elektra

    Matau, čia gvildenama problema apie MTZ posūkių relę, tai ir aš paklausiu - nusipirkom vakarykščiui MTZ-52 ir viena iš problemų yra neveikiantys posūkiai, tiksliau jie šviečia, bet nemirksi. Relė РС57, pajungiau kaip priklauso: Б - pliusas iš baterijos, СЛ - į jungiklį, КЛ - masė (tiesiai į korpusą arba per indikacinę lemputę), bet vis tiek nieko gero. Lemputės tiek priekyje, tiek gale po 21W, plius po vieną 5W kairė/dešinė lemputę kabinoje. Gal bus kokių minčių?
  6. xumot

    "kitkinis" presas

    Sveiki. Ieškome nedidelio kitkinio preso prie T-25, ir iš pažiūros vienintelis presas, kurį galėtų patraukt tas traktorius, būtų CLAAS-LD 100. Kokia jūsų nuomonė apie tokį presą, ar tinkamas prie tokio traktoriaus, ar galima gaut jam dalių, jei prireiktų? Gal kas turėtų kokių rekomendacijų kitokiam kitkiniam presui, bet tinkamo prie to paties T-25?
  7. Šiandien atvažiavo šitas meistras, pasirodo, geras pažįstamas iš vidurinės mokyklos, kurioje mokiausi Atsivežė MTZ siurblį, uždėjo, sureguliavo degimą, pastiprino forsunkes (vietoj buvusių 140 padarė apie 180 slėgio vienetų). Kuriasi dabar iš pusės abaroto, dirba smagiai. Kol kas dar nebuvo progos rimtai išbandyt pokyčius, bet kai ta proga pasitaikys, būtinai parašysiu atsiliepimą.
  8. Norėčiau Tamstų paklausti dėl T25 kuro siurblio. Dabar esantis vieno plunžerio dar veža, bet jau kažkiek jaučiasi, kad eina į pabaigą - nėra tokios traukos, kokia turėtų būt. Norėtume nupirkt naują dviejų plunžerių siurblį, tik va neaišku, geras jis ar blogas, nes vieni žmonės peikia, kiti giria. Kaip yra iš tikrųjų? Ar verta už jį mokėt 950Lt?
  9. Tema kiek senstelėjusi, bet pasidalinsiu sava patirtim. Turim pupsiką, taisyta jame jau daug kas, bet po visų remontų jau ne pirmi metai tepalo spaudimą rodo 5, smarkiai užkaitus varikliui šiaip ne taip nukrenta iki 3. Turėjom ir mes problemą dėl tepalo nebuvimo galvose. Priežastis buvo nedažnai keičiamas variklio tepalas (žiemą išpilamas, pašildomas ant ugnies ir vėl supilamas) ir dėl to jau ne kartą užsikimšęs koromislų padas, stovas ar kaip jį ten... Nuimam, praskalaujam dyzelinu, pakrapštom vielute jei reikia, prapučiam kompresorium ir vėl uždedam. Sveika būtų tokią procedūrą padaryti ir kanalėliui galvoje. Ir tikiuosi nesukat ilgo trečio varžto tiems koromislams prisukt, nes taip galima užglušinti tepalo kanalėlį galvoje.
×
×
  • Create New...