Jump to content

naujokas666

Nariai
  • Pranešimai

    26
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    druskininkai.

naujokas666 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki kaip siemet su ismokom uz mesines avis gal kas zinot po kiek paskaiciavo???
  2. Sveiki 13 Lt juodgalviu ir 4 romanovo avis.
  3. naujokas666

    Aviu auginimo pradzia.

    manau, kad dabar niekas neparduoda... čia tik jie tokie, savininkas šio verslo atsisakė... parasykit kas tel nr to zmogaus kur parduoda tas V.juodgaleves avis.
  4. naujokas666

    Aviu augintojai

    sveiki aviu augintojai,gal zinote kas lietuvoj augina sarole veisles avis??
  5. naujokas666

    Aviu augintojai

    nu jei niekas nesutrugdis tai atvaziuosiu.
  6. nju jos siumetes o as noreciau jas rudeni kergt,tai ir galvoju kuo jes papildomai pasert kad greiciau augt.
  7. sveiki,ar galima duoti jaunoms avims aviziniu miltu,ir kiek ju daut 12likai avyciu? aciu is anksto;)
  8. naujokas666

    Avių liga

    gerai o tai kada ta selna reikia leisti pirmoj eringumo pusej ar antroj?
  9. naujokas666

    Avių liga

    Sveiki visi.sakykit kada geriausia leisti avims vaistus nuo parazitu nes as tik pavasari leizdavau bet dabar kaip pirkau kitas avis tai seimininke sake kad reikia ir rudeni suleisti bet va kaskaip nepaklausiau kada tai jei kas leidziat tai bukit geri pasakykit. ir dar vienas dalykas moteris ta sake kad dar leidzia eringoms avims kaskokiustai vitaminus tada ju gauna ir eriukai kartu ir gimsta stipresni as asmeniskai tai neleizdavau gal kas leidziat?
  10. sveiki visi planuoju statyt savo avytem aptvara bet nezinau koki ta impulsu generatoriu pirk planuoju is prazdziu aptvert apie1-2ha pievos eltinklu sakykit prasau ar tokis aparatas man tiktu ar kasko kito reiketu? SECUR 500 Maitinimas: 12V akumuliatorius/ nuo 230V per spec. adapterį (papildomai). * Maks. išėjimo galia 6J; * Maks. įrampa 15000V; *Galios reguliavimas; *Akumuliatoriaus išsikrovimo indikatorius; *EKO režimas (1 nustatyto/5 minimalaus stiprumo impulsai); *Akumuliatoriaus apsaugos nuo išsikrovimo funkcija: akumuliatoriui senkant, automatiškai persijungia į EKO režimą; *Dėžė akumuliatoriui. Atsparus lietui. *Skirtas aptvarams iki 55km (geromis sąlygomis) arba iki 20 vnt tinklo po 50m. Gamintojas LACME, Prancūzija. Garantija 3m.
  11. nju jo as eriukus pirkau jiems 4-5men buvo.ir visi su kilmes pazymejimais:)
  12. o kokio amziaus turi buti avys kad gauciau kaip uz genofondines?[/ Jas tiesiog reikia tureti sveikas,as sendien parasiau ta prasyma kad gauciau lt kaip uz genovondines maniskem tik 5-6men.ir viskas gerai buvo.sake galima uzrasyt visus avinus ir avis su eriukais jaigu jie turi kilmes pazymejimus:)
  13. o kokio amziaus turi buti avys kad gauciau kaip uz genofondines?
  14. Sveiki,nuo kada galima uzdeklaruoti avis kad gautume ismokas kaip uz genofondines avis nes tjuriu dabar 12 avyciu nusipirkes ir noreciau gaut ta ismokelia
  15. naujokas666

    AVIU GANYMAS

    Nemanau,kad butina jas gint namo,svarbu,kad butu kur pasislept nuo saules,ar lietaus,tam tinka puikiai krumai, medziai, tik vandens nepamirs palikt kiek pastebejau,kai taip karsta,avys maitinasi nuo 4 ryto iki 6 lanbai intensyviai,poto daugiau ilsisi iki vakaro aha kad butu tu krumu pas mane.o jai lija gerai jei 2val palija ir viskas o jei 2dienas tai kur jas det?
×
×
  • Create New...