Jump to content

Zemaitisgp

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Telšiai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Zemaitisgp pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Nepavyko rasti vienareikšmiško atsakymo: ar plūgui su ratuku gale būtinas pozicinis. Galvoju imtis kverneland trijų korpusų paprastų plūgų, bet neįsivaizduoju kaip seksis arti. Gal kolegos patarsit? Pas mane dirva kalvota ir turbūt iš visų rūšių grunto: molis, durpė, priesmėlis, priemolis. Akmenuotas, bet žvyro nėra. Ar senukas mtz82 be pozicinio ir plūgas kverneland (gal patarsit kokios kartos tokiai dirvai?) nebus man problema? Kaimynai turi prisipirkę įvairių plūgų, bet jų dirvos tolėliau nuo maniškio ir daug dėkingesnės, tad neturiu rimtai su kuo palyginti.
  2. Visas tarpinis ir greičių dėžė perrinkti naujomis dalimis prieš porą mėnesių. Prieš remontus buvo panaši problema (išmetinėdavo zuikį), bet stovinčiam perjungėjas nešokinėdavo.
  3. Nepavyko rasti kažko panašaus, tad gal kolegos pagelbėsit žiniomis: MTZ 82 (1981) užvestam stovinčiam šokinėja vėžlio-zuikio perjungėjas, įsėdi įjungi bėgį, dažnai turi įjungti ir zuikį (vėžlį) - tada įsijungia skaudžiai su garsais. Važiuojant kartais išmeta zuikį. Žodžiu, pats išmetinėja kaip nori. Šakutė? Darbinį reikia sureguliuoti? Kitos priežastys?
  4. Zemaitisgp

    Už kiek perkate žemę?

    Entschuldigung iš anksto, jei pasikartosiu. Situacija tokia, parduodama žemės ūkio paskirties žemė. Aš esu gretimybės savininkas, tačiau jokios info negavau, kad žemė parduodama. Dabar sužinau, kad žemė parduota (kažkur tarp 2013 m spalio ir gruodžio). Parduota ne nuomininkui, nes ta žemė buvo kelerius metus išnuomota. Info, kad ji parduota, sužinojau netyčia. Tai kaip man teisėtai pasielgti, nes tikrai tą sklypą seniai norėjau įsigyti ir net ne per seniausiai žodžiu siūliau, kad sakyk kainą - parduok man.
  5. Svarstau galimybę užsimest ant savo senuko MTZ 82 krautuvą. Krautuvas daugiausiai man būtų reikalingas mėšlui, smėliui, žvyrui kabinti ir grunto palyginimui. Ar Metal Fach atlaikytų?
  6. Nekuriant naujos temos... MTZ 82, 1981 m., pakabinamas senas mažasis. Jame vientisa ašelė be jokių diskelių ir ta pati sulinkusi, todėl belieka tokios išeitys: 1. Užsakyti pagaminti naują ašelę ir sudėti senuosius rekonstruotus kardanus; 2. Pirkt naują pakabinamą ir naujus kardanus, kurie kokybe nepasižymi; 3. Ieškoti nuo seno viso pakabinamo ir rekonstruot. Gal kokių minčių, kolegos?
  7. Gal pas kurį svaidos nereikalingas sveikas MTZ 80-82 tarpinės dėžės korpusas?
  8. Klausimas: o galima pirkti brangesnę techniką (apie 65000 lt, ES lėšos 25000 lt, skirtumą sumokant nuosavomis lėšomis (40000 lt)?
  9. Sveiki, kas turit plūgus "Bomet"? Pas mane trijų korpusų varžtinis, tai užsimušk - niekaip neina normaliai atsireguliuoti. Lengvesnėj žemėj pavyko šiaip ne taip atsireguliavus aparti 3 ha ir jau pirmųjų dviejų korpusų lentos nudilusios. Ar man vienam taip ar dar kas panašaus apturėjot?
  10. Zemaitisgp

    PLŪGAI

    Į ką atkreipti dėmesio perkant linginį plūgą?
  11. Sveiki, turiu idėją susimontuoti turbiną į MTZ 82. Čia archyve nieko neradau, bet jei praleidau - būsiu dėkingas už nuorodą ir šią temą galima tada trinti. Traktorius standartinis MTZ 82, nuo ko pradėti, kokią turbiną dėti, ar reikia keisti galvutę (pvz. DT75 tas klausimas aktualus kiek žinau). Iš kur patartina atvesti tepimą, kuro padavimą, oro tiekimą ir kiti klausimėliai. Dėkingas už info
×
×
  • Create New...