Jump to content

Česnak

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Plungė

Česnak pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Česnak

    Česnaku auginimas

    Sveiki. Delfyje radau šviežios informacijos. http://verslas.delfi.lt/country/metas-s ... d=59771961
  2. Česnak

    Šiltnaminės daržovės

    Sveiki, daržininkai. Norėčiau pasiteirauti, kaip jums šiuo metu reklamuojamas sliekų biohumusas? Gal kas žino kiek jis kainuoja?
  3. Česnak

    Česnaku auginimas

    Aha sintetinis humusas čia Nesupratau replikos. Siūlau info apie pelenų naudą augalams http://www.bernardinai.lt/archyvas/straipsnis/74093
  4. Česnak

    Česnaku auginimas

    Dėkui už pasveikinimą. Aiškinuosi: per žiemą daržiuką vaišinom medžio pelenais. Tuo pačiu dar dariau eksperimentą - sodinau vieną eilutę į padarytą vagutę dėliodamas bet kaip.( antroje nuotraukoje pirma eilutė iš kairės). kaip matote, ji niekuo nesiskiria.
  5. Česnak

    Česnaku auginimas

    Sveiki "konkurentai". Esu žemaitis iš Plungės. Mano stažas šioje srityje 15 metų. Daugiausiai auginau 10 arų. Šiemet - 5. Skirtingai nuo šiame forume dalyvaujančių - nenaudoju jokių mineralinių trąšų. Dirvožemį praturtinu biohumusu. Tai pati ekologiškiausia visų daržovių trąša. O man ir pigiausia, nes auginu kalifornijos sliekus. Apie veislę. Česnakai žieminiai lietuviški. Skiltelės didelės, po 5-6 taisyklingai išsidėsčiusios aplink žiedstiebį. lukštas turi violetinį atspalvį. Labai branginu šią veislę. Sudygo gerai. Dirvožemis - priemolis. Iki šiol sodinome rankiniu būdu, naudodami nesudėtingą įrankį vienodoms duobutėms daryti. Šiemet gal pavyks įkinkyti traktoriuką. Prikabinsiu keletą savo daržo nuotraukų.
×
×
  • Create New...