Jump to content

Augunstas

Nariai
  • Pranešimai

    7073
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    35

Atsakymai kurių autorius Augunstas

  1. Prieš 19 valandų, Moniikita pranešimas:

    Parduodant produkciją ar žemės ūkio paslaugas reikia išrašyti sąskaitą faktūrą. Pirkėjui apmokėjus supildote kasos pajamų orderį arba pinigų priėmimo kvitą. Jei produkcija perka supirkėjai PVM mokėtojai, jie patys išrašys jums PVM sąskaitą faktūrą. :)

    Imone parduoda savo produkcija man , visais atvejais raso saskaita PVM net jei 2eurai  suma . O kaip gyvuli parduodi ,dabar net vaztarasti turi parasyt,jame indentifikacinis numeris to gyvulio  ,VMVT pirkejo praso atsiusti  nukopintus lydimus dokumentus .saskaitoje juk atsispindi produkto numberis ,kiekis ka pardavei . ???

  2. prieš 29 minutes , ūkininkas pranešimas:

    Pas mane sklendė stovi už ventiliatoriaus, o ant ciklono kamino sklendės nėra. Traukes turiu sureguliavęs pagal kaimyno valomaja (pas jį išvalo idialiai). Tas pats dulkių nutraukimas per ciklona yra minimalus vos matosi iš ciklono kamino, o į sandėlį dulkes varo žiauriai kad be respiratoriaus negali būti.

    Reikia ne pagal kaimyno ,o pagal ta ir tame kas yra pas save . pvz trauke uzdeta siek tiek i rytus ar vakarus .

    Jei traukia vadinas dar biski truksta kad viska istrauktu.

    Peliuskas lengviausia isvalyti , as buvau pasidares toki agregata is santechniniu daliu ,4t/ valanda nasumas :)

  3. Prieš 2 valandas, ūkininkas pranešimas:

    Ciklonas ir valomoji pirkti nauji ir nuo pat pradžių tas pats. Nei lukštų nei šiaudgalių nei smulkių grūdų neištraukia. Pas kaimyna tokia pat valomoji bet valo puikiai.

     

    Kazkur neistraukia turi traukt net grudus

     

    Prieš 3 valandas, ūkininkas pranešimas:

    Reikia salės pagalbos. Turiu nupirkęs bsx12 valomaja iš agrosistemų. Oro kamera lygtais ir dirba, bet šiukšlių lauk neišneša. Ventiliatoriaus sparnuotė uždėta gerai variklis sukasi į tinkama pusę, bet šiukšlių lengvų lauk neištraukia. Ant ciklono uždėtas maišas būna sutrauktas jo vėjas neišpučia kaip baliono. Gal kas turit protingų minčių kur ieškoti bėdų.

    Ventiliatorius turbinine sparnuote?  pabandykit i kita puse pajungt kad suktusi  ,faze permest  

     

  4. Prieš 9 valandas, varmas pranešimas:

    Pabandymui uždėjau nuo pupso (starterį, Jubanos, reduktorinis 2,7 turbūt kw ar gal dar silpnesnis, nėra lipduko) ant trumpų kabelių - nepasuka, net nebando, tik starteris kaista, kompresija variklio išjungta. Galvoju žiūrėt bent 3.2 kw. Turiu atliekamą planetinį 4.2 kw bet netelpa, taip mat machle yra bet ir tas netinka ant to paduko. 

    Senai senai ,kai buvau jaunas studentas gavau pavairuot niva  ,su starteriu buvo .Darbas smagus pirst ir dirba ,bet reikia didelio akumo .Puskaciui uztenka ir is lengvos masinos ...kas aktualu ji uzkeliant ir jo kaina . 

    modernizacija   Cummins 5.9

     

  5. Prieš 8 valandas, Robertas08 pranešimas:

    Tai kad patikra vien nuo 100iki 140.

    Prieš pora savaičių varyta.

    Be galiojančios tacho patikros,technikinės nebus

    Kaina priklauso nuo firmos ir jei gedimu neranda . pvz jei saibinio neina sutvarkyti deda skaitmenini o tada ir pora simtu neuztenka

  6. Prieš 2 valandas, ūkininkas pranešimas:

    Paskaitai šia tema tai išvis graudu darosi, bet tuo pačiu ir nuramina, kad pas mus dar gerai. Nors nuo sėjos tegavim 9mm, bet prie molio tai drėgmė visvien geriau laikosi.

     

     

    Salia pievos mano ir kaimyno kvieciai gerai atrodo. gal reikes koki kasa pradet purkst ,kad geriau augtu.sieno mizeris ,net vietom presas neima nes trumpa zole.gal iseis atsigriebt ant atolo.Bet lietaus reikia daug ,nes zeme dulka ir net dunda .Ta sausra  padarys savo,tai yra ; bus grudai su gerais baltymais ,glitimu bet numus i pasariaka . nes bus smulkus .Nebent ispamps tam graziam lauke stebuklingu budu . 

  7. On 2023-03-26 at 21:38, Eduardas pranešimas:

    Šiais laikais nesunku įsigyt konusinių spyruoklinių poveržlių. Jei traktorių ratai nenukrenta, gal ir rėmas neatsileis.

    Cia pats sugalvojai idet konusines poverzles ar kas pametejo minty?Ir kaip uzgrezi nuo pavaru dezes  ?

×
×
  • Create New...