Jump to content

golas

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario golas paskelbtas turinys

  1. Taisau ''KVOČKA'' inkubatoriu automatini vartyma...
  2. Parduodu ``KVOČKA`` Inkubatoriu. apynaujis, pirktas naujas pres du menesius. komplekte yra wistu ir zasu perejimo groteles. automatinis vartymas. kainas siulom y pm.
  3. golas

    žasu perinimo taisykles.

    Nu isirito 5 zasiukai dar skylineja kiausiniai kiek dar isiris nezinau. Bet visciukus dauk paprasciau pereti.
  4. golas

    Žirgai pramogai

    pardudu 5m erzila, jojamas, draugiskas....jieskomas geras seimininkas.....
  5. golas

    žasu perinimo taisykles.

    tai nereikia isjungus vartyma sustatyti kiausinius buku galu y virsu? ir tik 2 dienas pries ritimasi isjunkt vartyma?
  6. golas

    Anekdotai...

    Zvejoja lokys ir ir kiskis ir pagauna auksine zuvele zuvele ir sako loky tau ispildysiu 2 norius o tau kiski 1 nu sakyk meska ko tu nori? as noriu kad sitam miske butu tik moteriskos gimenes meskos. nu gerai sako zuvele nu dabar tu kiski sakyn. kiskis ai as dar palauksiu sakyk sakyk meska. nu meska sakyk antra nora sako zuvele . meska as noriu kad visam pasauly butu tik motriskos gimines meskos . zuvele nu sakyk zuiki ko tu nori? zuikis as noriu kad sitas lokys butu pyderas.... :DDDDDDDDDDDDDD
  7. golas

    žasu perinimo taisykles.

    Dar noreciau paklausti. As skaiciau toi knygutei kur prie inkubatoriaus buvo kad savaite pries kiausiniu ritimasi reikia isjunkti vartyma ,o kai isjungi vartyma kiausinius reikia sustatyti oro puslemis y virsu ar tai tiesa? O kiek zinau tas pusles patikrinti reikia ydejus kiausiny y vandeny ir jis plauks ta pusle y virsu. arba persvietus juos lempa ir turi matytis oro tarpas. O as inkubatoriuje perinu zasis ir antis jau 17 dienu ka reiketu daryti kad viskas vyktu sklandziai? Atsiliepkite prasau.
  8. As galeciau... dabar perinu turetu isiristi geguzes 2 diena... is 29 kiausiniu kiek isiris nezinau... Bet as gyvenu Vilkavisky tai toloka butu pasiimti.
  9. golas

    žasu perinimo taisykles.

    as irgi perinau vistas sudejau 63 kiausinius ir po 26 dienos isirito 1 visciukas ir tapaty kate suede.... laikiau 37 laipsnius... Dabar perinu 29 zasis ir 11 anciuku....
  10. golas

    Žirgai pramogai

    Sveiki, parduosiu du kumeliukus apie metu laiko. Vienas lietuvos sunkusis su dokumentais,kitas labai fainas erziliukas, daugiau tinkamas jojimui, bet galima ir kinkyt i karieta kai uzaugs, lengvo tipo zirgelis. jai ka sudomintu parasysiu smulkiau.... butu labai smagu jiems rasti gerus seimininkus....
  11. golas

    Inkubatoriai - perinimas

    Aišku, ačiu uz informacija...
  12. as irgi turiu KVOČKA kolkas tarnauja gerai ir automatinis vartymas ir viskas.... telpa 63 vistiniai kiausai. 40 zasiniu. kaina irgi nesikandzioja.. 340 lt ..
  13. golas

    Inkubatoriai - perinimas

    vajetau koki grazus as irgi tik pries savaite zasiukus pereti uzdejau tikiuosi isiris ... o jaigu kiausiniai po padejimo dar dvi savaites buvo minkstai sudeti pas mane y stalciu o tik po 2 sav. ydejau y inkubatoriu tai jie dar nebus sugede?
  14. golas

    žasu perinimo taisykles.

    As pirkau juos vilkavišky adresas; žemdirbiu 34 bet jau šymet negausi nes žasys y metus padeda apie 15-16 kiaušiniu , o jis turi tik 2 žasis . tai as ir paemiau visus 30 kiausiniu.......
  15. golas

    žasu perinimo taisykles.

    O dar noriu paklaust. ar neapsišoviau pirkdamas zasu kiausinius po 4 litus?
  16. golas

    žasu perinimo taisykles.

    Aišku, gal kasnors zinot kiek žasys kaimiskos vienadiene kainuoja?
  17. golas

    žasu perinimo taisykles.

    O gal zinai kokia kaina yra 1 dieniu žasiuku ir anciuku?
  18. golas

    žasu perinimo taisykles.

    pas mane inkubatorius pirktinis tik jame nera nei dregmes matuoklio nei termometro reike tiesiog termometra vidja laikyti ir ziuret kokia temperatura.
  19. golas

    žasu perinimo taisykles.

    ir neturiu termometro tikslaus kuris rodytu ir laipsnius ir daleles.....
  20. golas

    žasu perinimo taisykles.

    Dar noriu paklaust.... as neturiu dregmes matuoklio . aisku nusipirksiu tik nezinau kada. tai ka man daryti kad nebutu dregmes perdaug ar permazai?
  21. golas

    žasu perinimo taisykles.

    aha dabar aisku kodel neisirito nekarto nevedinau inkubatoriaus....
  22. golas

    žasu perinimo taisykles.

    Dar va noriu pasiteirauti. as kai perejau vistu kiausinius laikiau 37,5 temperatura ir isirito tik 1 vistukas ir ta paty suvalge katinas.tai kodel man kiti neisirito o laukiau kol isiris 29 dienas kol visus ismeciau... kame problemos padekite man.
  23. golas

    žasu perinimo taisykles.

    Aišku, o dar noreciau paklaust as skaiciau kad inkubatuoriuose kuriuose yra vintiletoriukas kuris maiso ora turi buti mazesne temperatura o pas mane nera to vintiletoriuko tai kokia turetu buti temperatura?
  24. golas

    žasu perinimo taisykles.

    ne, neisirito tie vistiniai visus ismeciau. o dabar ydejau žasinius ir antinius ir nezinau perinimo taisykliu kokia turi buti temperatura dregme ir panasiai. dabar laikau 40 temperatura o ar gerai darau nezinau. Labai laukiu atsakymu...
×
×
  • Create New...