Jump to content

edza456

Nariai
  • Pranešimai

    32
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario edza456 paskelbtas turinys

  1. sweiki gal kas žinote kas galėtų būti kad kai keli su frontaliniu krautuvu is fat pradžių kele lėtokai o kai jau pasiekkia kapoto lygi kelia greičiau.
  2. sweiki gal kas zinot kokios kokybes krautuvus plungeje gmina?
  3. Sveiki gal kas turite tiki frontalini krautuva gal kas zinot kiek kainuoja pats pultas krautuvui su trosais su viskuo?
  4. edza456

    MTZ 892

    tai va savaitgali keičiau tarpinę ta tarpinė visa susvilusi nk visiskai gero ir kadangi pirma karta keiciau tai iskilo toks klausimas tos gumelės vožtuvu ar turi užsimauti ant kreipenčiųju?
  5. edza456

    MTZ 892

    Dėkui už patarimą. Gal kas žinot kur gerai šlifuoja alkūninius velenus? Kairiuose.Siauliu raj. O ten galima ir kartu smagrati vežti?
  6. edza456

    MTZ 892

    O dėl pradegusios tarpinės gali radijatoriuje atsirasti tepalo?
  7. edza456

    MTZ 892

    Dėkui už patarimą. Gal kas žinot kur gerai šlifuoja alkūninius velenus?
  8. edza456

    MTZ 892

    Tai va sveiki dar kartą nusprendžiau visa variklį kapitališkai remontuoti tai ką patartumėt kokia grupe dėti? Ką su alkūniniu velenu daryti ar keiti kita ar ta pati šlifuoti nes kai užkaisdavo spaudimas 1 tebūdavo tai ka patartumėt? Ir dar kalbėjau su tokiais žmonėmis sakė kad jei yra turbina turi oro filtras būti popierinis.
  9. edza456

    MTZ 892

    Nesikrimsk, motorai belaruse nesunkiai ir nebrangiai tvarkomi, jeigu sakai, kad pro radijatoriu pučia vandeni tai greičiausiai tarpinė kalta, taigi reiks keisti tarpine, prie to pačio užmesi ir nauja galva. Dėl to tepalo per duslintuva tai dar gal prasidyrbs ir nespjaudys tu tepalu, buna, kad tepala spjaudo pakeitus žiedus, kol prisidyrba žiedai. Galvos tai nežinau ar skiresi turbininė nuo paprastos, bet šimtai traktoriu važinėja užsidėje turbinas ant paprastu varikliu ir neturi bėdos. Dėl bloko tai ant ju visu buna išlieta D240, reik žiurėt prikniedyta lentele arba dokumentuose pasižiurėt ar tinka variklio numeris. Mano naujas bielkis megdavo tepalus per duslintuva pavaryt jeigu per žiema nedyrbes pastovėdavo, bet po to prasidyrbdavo ir budavo čiki piki. Nu čia tai nudžiuginai kad ant bloko ant visų išlieta d240 o ant lentelės turi buti d 245 tai ramiau dabar teik savaitgali gryžus pakeis ta tarpine ir tadar reiks žiurėt ka jis dadrys.
  10. edza456

    MTZ 892

    Kaip beatiduosi nei į kalbas žmones neinas parduoda ir pasiplauna.
  11. edza456

    MTZ 892

    savaitgali imesių foto kaip jis išvis atrodo.
  12. edza456

    MTZ 892

    Tai gal kas padėsite išsiaiskinti kaip atskirti ar turbininė galva:)
  13. edza456

    MTZ 892

    Gal žinai kaip atskirti turbinine galva nuo paprastos?
  14. edza456

    MTZ 892

    Tai jau tikrai kad keistos ant doku rašo kad892 ant bloko d240 tai kas čia yra nein atkasti turbina udėta ant paprasto matoro nesuprantu rreiks varyti kol eis tada daryti kapitalini bet galva vistiek reikia iki pavasario pasikeisti kad ir kaip bebūtu. bet vizualiai nuotraukoje apžiurejau tokį pat traktorių ir viskas taipat ir kuro siurblys toks pat kaip ir ten to nuotraukoje ir visi tokie pajungimai. Krc reiks skleisti.
  15. edza456

    MTZ 892

    Baltas dūman neina kai užsiveda dirba marorėlis gražiai bet kai pagazuoji tai is radiatoriaus labai stipriai stume vandeni lauk.
  16. edza456

    MTZ 892

    aš ir taip manau jei dėl grupės tai eitu apsklidęs bet dūmą išmeta tik ant apkrovos ir normalu tik. O turbina tai nauja matosi ir sakė nauja uždėjes.
  17. edza456

    MTZ 892

    o kas persalus buvo kad trukus nežinau apsipirkau ryškiai parsivares pamaciau kad kažkoks lopas ant galos bet neleidzia ten vandens paskamnau as jam sakau kad ka ten galvai turi dares vandeni leidzia nors neleido ten tokia plokstele uzdeta ir su varztais susukta sako ai as pats nk nedariau ten nieko bet sako as turejau nusipirkes galva tai saka atvaziuok pasimsi ir pasikeisi kai reikes dabar pavariau i misk ziuriu ties galvos kampu leidzia vadeini vos vos ziuriu tokia siulike tai reiskia trukus ten
  18. edza456

    MTZ 892

    akurat tiksliai nepamenu bet man taip atrodo kad 240 o ant to 240 ar verta dėti turbinine galva ar paprasta tinka?
  19. edza456

    MTZ 892

    cilindrų galvutė yra trūkusi tai tas kur pirkau dave ir galva viska sako pasikeisi tai dabar reikia kažkaip susižinoti ar ten turbininis 892 ar paprastas tas matoras ir kaip reikia pasitikrinti ar ta galva turbininė
  20. edza456

    MTZ 892

    o čia kur dešinėje pusėje yra ta lentelė ten teikia žiureti ar ant boko kur yra dideli skaičiai?
  21. edza456

    MTZ 892

    o kada jie pasirodo ar kai variklis ant laisvu padirba ,ar kaip su aprova ,cia sunku pasakyt ,kaip gerai ikinkysi i sunku darba tada matysi Pirma karta tai pastebėjau kuriant gal žinai kaip reikia sužinoti ar tas matoras tiktai 892 nes man kažkaip atrodo kad jis paprastas su turbina idėta jėgos turi rikrai daugiau už paprasta ant dokumentų rašo 892 kaip čia reik susigaudyti dar mažas specelistas as.
  22. edza456

    MTZ 892

    Nesenai teturiu mėnesis matai kai dar nesenai kalbėjau su tuo pardavėju sakau tepala ėda sakau reiks keist grupe sako nekeisk yra tikrai gera tai matyt ir ja buvo keite tai gal tepalinius žiedus netaip sudejo kad kartais pasirodo tie tepalo lašiukai.
  23. edza456

    MTZ 892

    Jie galėjo prikept gal dėl to kad niekas nebuvo vale centrifūgos?
×
×
  • Create New...