Jump to content

edza456

Nariai
  • Pranešimai

    32
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    silute

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

edza456 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. sweiki gal kas žinote kas galėtų būti kad kai keli su frontaliniu krautuvu is fat pradžių kele lėtokai o kai jau pasiekkia kapoto lygi kelia greičiau.
  2. sweiki gal kas zinot kokios kokybes krautuvus plungeje gmina?
  3. Sveiki gal kas turite tiki frontalini krautuva gal kas zinot kiek kainuoja pats pultas krautuvui su trosais su viskuo?
  4. edza456

    MTZ 892

    tai va savaitgali keičiau tarpinę ta tarpinė visa susvilusi nk visiskai gero ir kadangi pirma karta keiciau tai iskilo toks klausimas tos gumelės vožtuvu ar turi užsimauti ant kreipenčiųju?
  5. edza456

    MTZ 892

    Dėkui už patarimą. Gal kas žinot kur gerai šlifuoja alkūninius velenus? Kairiuose.Siauliu raj. O ten galima ir kartu smagrati vežti?
  6. edza456

    MTZ 892

    O dėl pradegusios tarpinės gali radijatoriuje atsirasti tepalo?
  7. edza456

    MTZ 892

    Dėkui už patarimą. Gal kas žinot kur gerai šlifuoja alkūninius velenus?
  8. edza456

    MTZ 892

    Tai va sveiki dar kartą nusprendžiau visa variklį kapitališkai remontuoti tai ką patartumėt kokia grupe dėti? Ką su alkūniniu velenu daryti ar keiti kita ar ta pati šlifuoti nes kai užkaisdavo spaudimas 1 tebūdavo tai ka patartumėt? Ir dar kalbėjau su tokiais žmonėmis sakė kad jei yra turbina turi oro filtras būti popierinis.
  9. edza456

    MTZ 892

    Nesikrimsk, motorai belaruse nesunkiai ir nebrangiai tvarkomi, jeigu sakai, kad pro radijatoriu pučia vandeni tai greičiausiai tarpinė kalta, taigi reiks keisti tarpine, prie to pačio užmesi ir nauja galva. Dėl to tepalo per duslintuva tai dar gal prasidyrbs ir nespjaudys tu tepalu, buna, kad tepala spjaudo pakeitus žiedus, kol prisidyrba žiedai. Galvos tai nežinau ar skiresi turbininė nuo paprastos, bet šimtai traktoriu važinėja užsidėje turbinas ant paprastu varikliu ir neturi bėdos. Dėl bloko tai ant ju visu buna išlieta D240, reik žiurėt prikniedyta lentele arba dokumentuose pasižiurėt ar tinka variklio numeris. Mano naujas bielkis megdavo tepalus per duslintuva pavaryt jeigu per žiema nedyrbes pastovėdavo, bet po to prasidyrbdavo ir budavo čiki piki. Nu čia tai nudžiuginai kad ant bloko ant visų išlieta d240 o ant lentelės turi buti d 245 tai ramiau dabar teik savaitgali gryžus pakeis ta tarpine ir tadar reiks žiurėt ka jis dadrys.
  10. edza456

    MTZ 892

    Kaip beatiduosi nei į kalbas žmones neinas parduoda ir pasiplauna.
  11. edza456

    MTZ 892

    savaitgali imesių foto kaip jis išvis atrodo.
  12. edza456

    MTZ 892

    Tai gal kas padėsite išsiaiskinti kaip atskirti ar turbininė galva:)
  13. edza456

    MTZ 892

    Gal žinai kaip atskirti turbinine galva nuo paprastos?
×
×
  • Create New...