Jump to content

rasiukas

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario rasiukas paskelbtas turinys

  1. rasiukas

    Galvijų ligos

    Man irgi atrodo nieko gero, bet šiandien jis jau atsistoja ir kaip tokiom kojom ilgokai pastovi kažkiek paeina. Lauksim kas bus toliau, gauna vitaminų, dezinfekuojam kojas ir laukiam kas bus. Šiaip tai labiau panašu į kažkokį apsigimimą. Tokio dar nebuvo pas mus atvejo.
  2. rasiukas

    Galvijų ligos

    Na pas jį ir padukai minkšti ir viršus. Lyg nusilupę būtų.
  3. rasiukas

    Galvijų ligos

    Na ne niekas nelenda, bet veterinaras taip sakė. Tipo nuo pernešiojimo taip būna, ant kanopyčių nėra nago. Šiandien buvo atvažiavęs sakė turėtų susitvarkyti.
  4. rasiukas

    Galvijų ligos

    Sveiki, gimė pernešiotas veršelis su pradėjusio kirmyti kanopytėm, ką su tokiu daryti, ar išviso jos atauga, ar veršiukas krinta.Gal kam buvo panašus atvejis. Ačiū.
  5. Kol kas nieko geresnio, šiandien atvažiuos veterinaras bandysim kelt su pakėlėju.Sako tada geriau matyt kaip kojos atrodo, ar bando pati spirtis ar ne ir bus matyt ką darysim toliau.
  6. Karvute 4 veršelių, toks jausmas kad po paralyžiaus atsigavo priekis, o užpakalis liko sau.Ji pati bando keltis bet nesiseka.Šiandien dar leisim vaistus.Jei kuo pastukseni per užpakalį , mūkia ir nesikelia.
  7. Sveiki, čia radau temą apie paralyžių pas mus irgi tokia problema. Karvė nesikėkė ryte suleido vaistus ir vis tiek nesikelia, tada vakare dar vaistų, jokio poveikio.Šiaip ir ėda ir geria lyg ir viskas gerai, bet nepakelia užpakalio.Ar tai gali būti paralyžiaus pasekmės, gal jau "peilį galąsti", o gal dar atsikels, gal kam yra taip buvę.
  8. rasiukas

    Melžimo aparatai

    Svieki, na man atrodo labai daug privalumų ar minusų melžimo aparatas neturi, nes tai ne linija, kur gali daug ko pridėti arba ne.Svarbu kad gerai veiktų vakumas, pulsatoriai o jau toliau kiekvieno reikalas su kokiais melžikliais ar kibirėliais rinktis.Pats aparatas ar su ratukais, ar kažkur pastovioje vietoje gali būti.Kiekvienas pats turėtu žiūrėti,kad jam patogiau būtų.
  9. rasiukas

    Melžimo aparatai

    sveiki, žinok naudoju ir labai gerai.Jie yra minkštesni, daug mažiau sutrūkinėja tik negalima plauti su šepečiais, o tik prasiurbiant vandenį.
  10. rasiukas

    pieno tyrimai

    sveiki, norėčiau paklausti gal kas darėte auksinio stafilokoko nustatymo tyrimą.Vieną kartą dariau rado auksinį po pusmečio pas tą pačią karvę jau nerado, nors gydyta nebuvo.Ar pati stebuklingai iš gijo, ar suprask kaip nori tuo tyrimus.
×
×
  • Create New...