Jump to content

jancis

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario jancis paskelbtas turinys

  1. Ponas Jonai jei negavai patarimo rašyk bandysiu išaiškinti.Aš turiu stoginiams langams,bet galima dėti ir šoniniams.Pas mane atidaro iškart abiejose stogo šlaituose.Atidaromų langų skaičius priklauso no tavo svorio ir tavo jėgos nes reikia traukti rankomis.
  2. Negeras dalykas tamstai normalu.Įsiurbimo kolektoriuje turi bųti oras.Jeigu yra turbina ji turi sukelti oro slėgį tai reiškia sutankinti orą ko psekoje padidėja deguonies kiekis tame ore ir geriau sudega kuras.Mesk tą turbiną į pelkę jei ji varvina tepalą į kolektorių.Jei nauja turbina leidžia tepalą tai reiškia didelius tarpus tarp veleno ir įvorių.Po mėnesio darbo gali tarpai dar padidėti,pometų nespėsi pilti tepalo į variklį.Ir čia tau normalu.Mano dukatui trūko paskirstymo dirželis.Kolektorius sausas.Nemanau jog kas keitė turbiną.Turbinos veržlės ir špilkos nudegusios rakto nebeuždėsi,ojam buvo 14metų.Tai pagalvok kas yra normalu.
  3. Mariau atmink visam gyvenimui jog įsiurbimo kolektoriuje neturi būti nei dulkių nei tepalo tik švarus oras.
  4. Sveiki.Turiu tokiems kaip Tamsta gerą patarimą.Tik niekaip negaliu suprasti iš kur Jūs tokie atsirandat.Blusas ant paklodės gali su nykščiu ištraiškyti,o ne spragius išnaikinti.Chemiją dar nevisa padeda.Nupurškiai kopūstus kitą dieną vėl pilnas laukas,nes jų pilni laukai.Vieni nudvesia kiti jų vietoje atsiranda.Tai čia liaudies patarimas.karštą dieną prisileidi šalto(labai šalto) vandens į purkštuvą dar įdedi ledukų į tą vandenį ir juo nupurški lauką .Spragės ir kiti kenkėjai peršala pradeda čiaudėti ,o po pietų ir kosėti.Nustoja maitintis todėl nebeišsilaiko ant augalo ,o krisdami ant žemės užsimuša.Tuo pačiu patrešia žemę.Jei nepadės rašyk.Žinau dar vieną
  5. Nieko sunkaus.Veleną šlifavau klaipėdoje,detales pirkau plungėje.Grupė ukrainietiška,žiedai tepaliniai skardiniai.Žodžiu nieko nuostabaus.Keleri metai ir tepalus ryja.Tiesa grupė d240.Dabar rietave klausiau ukrainietiška grupė apie450lt.Rinko profas,o aš apsipazorinau.Pasirodo jumzo švaistiklių galvutės kur dedasi indėklas išneštos į vieną ,o kitų 2į kitą pusę.Jis to nežinojo ir nusiuntė mane pakeisti indėklus.Kai nuvažiavau į parduotuvę iš manęs išsišaipė ir išaiškino kur šuo pakastas.Jeigu iškils klausimų skambink 861600923 aš iš gargždų gal galėsiu kuo pagelbėti.Dėl tų žiedų dėjimo kur buvo parodyta forume.Nesu aš kažkoks tai profas ,bet tai nelogiška.Kompresija praėjusi pro pirmą žiedą spaus antrą žiedą giliau įgriovelį esantį stumoklyje dėl nuožulnos ant žiedo ir laisvai praeis į karterį.Taip dedami tepaliniai žiedai.Tepalinis žiedas kildamas į viršų šiek tiek susispaudžia del konusinio paviršiaus ir tepalo nenubraukia nuo cilindro,gryždamas žemyn jį nubraukia į karterį.3metus prasimokiau propfkėj daug metų pradirbau vairuotoju,patys remontuodavome variklius.Na nežinau fizikiniai dėsniai nepasikeitė.
  6. Dėkui ramusis užatsakymą.Reikės pabandymui privirinti prie diskatoriaus ties lapkėmis,kad jos negalėtų atsilenkti.Lpkes ir spyruokles esu sudėjęs naujas.Kas liečia sureguliavimą ,tai problemų nėra turiu traktoriaus gamyklinę knygą
  7. Dneprošinos turiu seną dar iš gilių tarybinių laikų tai yra graži blizganti padanga.Dabar turiu jaroslavlio ,techapžiūros nepraeitum.Susproginėjo kaip išdžiūvusi pelke.Be to ir sudilo greitai .Nepirkit turkiškų suskirsta per 2metus.Kaimynas išbandė ant T25.
  8. Aš manau ,kad variklio blokai niekuo nesiskiria ,todė ir išlieta D240.Ant lentelės rašo tikrą variklio modifikaciją.Kas dėl purkštukų,tai tiesa yra tokia.Kuo smulkesnė degioji medžiaga tuo didesnis degimo greitis ir kuo didesnis degimo greiti tuo didesnis slėgi ir aukštesnė temperatūra.Čia yra vienas iš degimo teorijos nuostatų ,one mano išvedžiojimai.
  9. Labai teisinga,tas pats ir pas jumzą.Gali bandyti paveržti tą įvorę,o jei nepadės keisk sandarinimo žiedą.
  10. Visiems sveiki.Turiutokią problemą su jumzu.Važiuojant pilnu gazu dingsta tarpas tarp lapkių ir išminamojo guolio.Pradėjus kristi apsukoas pradeda didėti tarpas tarp guolio ir lapkių.Na alkūninis velenas turi ašinį lasvumą 2-3mm.Dabar išilginau petį guolis atsiremia į greičių dėžę.Tarpas tarp guolio ir lapkių gali pirštą ikišti ir tai nori guolį sukti.Pakeičiau naujas lapkes,atramines lapkių spyruolles efekto jokio.Kaižiūri pro langelį kožucho apačioje viskas gerai matosi.Pradedi didinti apsukas pradeda mažėti tarpas.Neina suprasti kodėl.Rodosi ir smagratis nepasislenka ir viskas savo vietoje,bet tarpas tar guolio ir lapkių prapuolaTai gal kas turit kokių minčių.
  11. jancis

    svogunai

    Turiu vieneilę savos gamybos.Nemanau jog gudresnė yra gamyklinė.Veikimo principas panašus į Unios .Aišku nėra stebuklas,bet sodinti galima.Padariau prieš kokius 5-6 metus tiksliau sumečiau iš metalo laužo .Kai sodini pasižadi pabaigti,kai baigi užmiršti iki sekančio sodinimo.
  12. jancis

    Daržų laistymo įranga

    Sveikas Donatai.Aš turi Cisterną 2,8m3 nuo beržo,ant ratų.Prie rėmo pritvirtinau 2k.greitinantį reduktorių nuo baltarusiškos bulvių kasamosios ir vandens siurblį nuo zilo vandenvežio kur gatves plaudavo.Uždėjau 2diržų skrėmulius .Ant reduktoriaus didesnį ,o ant siurblio mažesnį.Gaunasi apie 1000 ar truputį daugiau apsisukimų.Naudodavau 51mm gaisrines žarnas.Galima atsivežti vandenį arba pumpuoti per žarnas.Gale naudodavau išpurslintoją .Tai gaisrinis A švirkštas su vėjeriu.Bet tai nepatogu ir sunku tampyti žarnas.Dabar turiu nusipirkęs Rietavo turguje už 300lt. dvitaktį benzininį siurbliuką.Su20mm skersmens žarna 50 metrų atstumą drasiai pasiekiu su nepilnu gazu.Visos dirvos nelaistau tik apie daigus.Naudoju jau 3 metus.Kūbinę talpą pastatytą prie griovio užpildau vandeniu maždaug per 15min.ir išpumpuoju beveik visą su 1 baku benzino.Bakelio talpa 600ar 800 ml.Žarnos plonos malonu dirbti.Jei1 permažai statyk dar 1 už 50m .Otas didesnis kainuoja 400ar 500lt.Gerai nepamenu.Tokį turėjom darbe.Jei teisingai atsimenu jungiasi 2 rankovės 51mm skersmens,o ir to slėgio neperdaugiausiai.Rankovės storos sunkios išguldysi visas daržoves.Tą siurblį naudodavom miškams gesinti kur yra arti vandens.Jei kas neaišku rašyk arba skambink 861600923.
  13. jancis

    svogunai

    Jūs arčiau sienos geriau kainas turite žinoti.Pas mūsų lenkiški 10kg 30l.Didesni laiškams po60cnt kg.Pagal svogūnų kainas turėtų pigti.Juk sodinukus perka tik smulkųs augintojai ir sodininkai.Stambiems neapsimoka.
  14. jancis

    svogunai

    Sveiki svogūnų mylėtojai.Gal kas galite padėti išspręsti mano seną problemą.Iš vieno perekūpo nupirkau 10 maišų svogųnų.Sakė vežu ir tam kuris augina svogūnų laiškus ištisus metus Maximai.Bet jie yra užmigdyti suželti nežada.Bandėm šaldyti ,kitus katinom,jokio efekto.Skambinau vienam stambiam svogūnų augintojui jis irgi nežino.Šiap mes prisiauginam savo.Kadangi preitais metais sodinukai buvo brangūs pirkom lenkiškus 100kg visai nedygo nes buvo užmigdyti tai laiškams neperdaugiausiai turime.Tai va tokios mano problemos.Sakau gal kas nors duos išrišimą.
  15. Sveiki.Pirkau Skaudvilėje senais laikais.Sakė, kad veža iš JAV.Kaina didelė ,o naudos kai ir nėra.Jos mažas svoris apie4kg,todėl ji nestabili .Labai šokinėja .Kita problema išsėjimo diskai plastmasiniai,jie įsialektrina nuo beicuotų sėklų.Sėklos patenka tarp disko ir sėkladėžės,atlenkia diską ir pradeda byrėti lauk.Na čia tik su morkų sėklom.Be to pertankiai sėja.Skylutes diskuose užtepdavom plastelinu.Vienu žodžiu geresnės už lenkišką dar nemačiau.Galit pasidžiaugti su amerikietiška.www Jang seeder JP 1 Gerai paieškokite rasite irkainas
  16. Turiu aš tokią.Galiu parduoti.Mokėjau450lt.Už100atiduočiau.Aišku ji naudota 2metus.861600923
×
×
  • Create New...