Jump to content

kestasass

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    pakruojis

kestasass pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. kestasass

    Šilauogės

    kazkas ir maniskems, paraude lapai vietomis kiauri, vabaliuku jokiu nematau. gal kas susidure su situo ? prikabinu foto
  2. kestasass

    Šilauogės

    ar uztenka tiek laistyti ? as kazkaip po visa laistytuva kas vakara palieju :)
  3. kestasass

    Šilauogės

    snd laistant ir pastebejau kad lapeliai biski raudonuoja, jau maniau kad susirgo kuonors, visi sodinukai kaip ir su lapeliais jau :)
  4. kestasass

    Šilauogės

    nzn del tu matuokliu ten, pora pasiemiau ziuresiu ka rodys, reikes pasiimti ta mini labatorija ir sutikrinti parodymus. kai gausiu papasakosiu daugiau
  5. kestasass

    Šilauogės

    maniskes ir rekyvos durpes, tik tas kad senuku sufasuotos i maisus po 80L. Tik cia ziuriu daugiau medzio plauso, ar cia pats pririnkai tu zieviu ?
  6. kestasass

    Šilauogės

    labai keista del pasalo, kad tiek ilgai issilaikes. viena video ziurejau tai ten hormona naudoja saknims, silauoges daugino ten , tai cia turbut labai panasus principas tu milteliu jusu. O dar kitas klausymas butu, ar stebite rugstinguma dirvos seniau pasodintu silauogiu ? laukiu kinu ph meter'io reiks pastebeti ka ten rodys
  7. kestasass

    Šilauogės

    sonu neatskiriau, kaip cia foto buvo ikelta ant pleveles dare transeja. Na is is aprasymu kazkaip toro norejau silauogiu, bet perkant sakau reikia pamaisyti dar kitos veisles biski. Labai daug duke patriot spartan silauogiu kazkaip buvo tuguje, o mano norimos toro tik babtu medelynos turejo tai ir is ju ir pirkau. Tik nelabai tie prekiautojai kanors zino, patare man is vazono isemus prakedenti pries sodinant.
  8. kestasass

    Šilauogės

    turiu praeitu metu pjuvenu nebent jomis pamulciuoti. Na kitais metais pameginsiu su kaupu. O kokias veisles jus sodinate? ir kurios musu klimatui labiausiai tinkamos?
  9. kestasass

    Šilauogės

    Galvojau pralyginu, ir poto pjuvenu kokiu ant virsaus sluoksni uzpilu, nes tos durpes manau sukris dar, kad nebutu duobe. Cia anglu kalba brosiura tokia skaiciau tai apkauptos geriau formuoja saknu sistema. Kaupe pasodintos, grindzia tuom kad nemirksta, tik aisku dregme reikia palaikyti.
  10. kestasass

    Šilauogės

    Bluecrop 3m 5vnt toro 2m 5vnt bet toro kazkaip vos nedidesnes. Is bluecrop siemet jau turetu buti uogu. Bet ziurejau filmuka pirmais metais sodinimo skaibo ziedus kad saknu sistema issiplestu geriau.
  11. kestasass

    Šilauogės

    Na tas pacanas labai cia pavirsiuje pakapste, kur saknys formuosis? Stiebo neuzpilinejau auksciau netgi gal gavosi reikia dar kokia pora maisu durpiu.
  12. kestasass

    Šilauogės

    sveiki, pasisodinau keleta krumu ir as panamdimui. gal kas kokios literaturos turit EN ar RU kalba apie silauoges. issikasiau 60cm gylio 60cm plocio griovi, ir pripiliau spigliu, pjuvenu ir durpiu(~20cm kokiu gavos) ir susodinau. kazkaip youtube paziurejus visi labai negyliai jas sodina, o kiek skaiciau visur raso rekomenduoja 60cm gylio duobes.
  13. kaip cia auksciau rase ant stumoklio gali rinktis vanduo, buvo man taip tai kita diena uzkurus net per kamyna pusdavo man vandeni gilze buvo trukus
  14. kaip sitoki pasijungti gal kas patars anksciau buvo kintamos sroves G108 3 kontaktai tik buvo viskas kaip ir aisku http://imageshack.us/photo/my-images/22 ... 415251.jpg 1 3 neaktyvus , 2 0.3v 4 5 6 ~0.1-0.2V su testeriu tikrinant
×
×
  • Create New...