Jump to content

lordenoid

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    jurbarkas

lordenoid pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. lordenoid

    Triušių relizacija

    Nereikia bendrai kalbėti apie pramoninį auginimą ir ten taikomas technologijas,gaunamas pajamas ir tenkančias išlaidas.Taip vadinamas ukininko auginimas jokiu būdu negali buti lyginamas su pramoniniu.Pirmiausiai gaunamų pašarų savikaina ,sugryžtantis PVM ,priežiuros sąlygos ,realizacijos galimybės ir dar daug faktoriu lemiančių pelną.Mažų kiekių savikaina yra gerokai didesnė,todėl ir kaina skiriasi,tačiau kiekvienam savas klientu ratas.
  2. lordenoid

    kombikorma

    Žinot augintojai,gal nebutinai reikia vesti ginčus apie GMO blogumą arba gerumą ,visi apie tai neblogai žinom ,suprantam,šimtai straipsniu apie tai prirašyta,tačiau yra kaip yra.Palikim kiekvienam spręsti kokį pašarą naudoti,kaip šerti savo triušius.Pirkėjas yra tas ,kuris nuspręs pirkti iš to ar ano augintojo,iš parduotuvės ar pažystamo augintojo.Juk yra ne viena mažai diskutuota tema,kur be žinių,diskusijų ,patirties pasidalinimu geresniu rezultatų tikėtis sunkoka.Juk vien žinių apie auginimą neužtenka,kalbėkim ir apie veisimą,veislinę medžiagą.Realizaciją,marketingą tegul daro kiekvienas savo sugebėjimų pagalba,o apie esminius veiksnius kalbėkime,nepakenksime vieni kitiems tikrai.
  3. lordenoid

    Kergimas

    Kombinuoti pašarai-60 gr,šienas ir vanduo,geras mėnuo ir jei nebus didelių šalčių viskas bus gerai.
  4. lordenoid

    Triušių ligos

    Pritariu visiškai ,netinkamai naudajami pašarai pridaro daugiaui žalos,negu naudos ,nors atrodo,kad naudojami tinkamai ,siulyčiau atidžiaui žiurėti šėrimą, ir pašarus.Žiniu apie tai pakankamai daug.
  5. lordenoid

    Triušių auginimas

    Ne pailsėjime esmė,o tavo nuostatuose,kiek vadu nori turėti per metus,tai vadinama tavo verslo plano dalimi,jei tai nėra tavo hobis.
  6. Kito vrianto turbut nėra.besalygiškai pakeisti pašarą, tačiau palaipsniui,savaitės bėgyje.
  7. lordenoid

    Triušių auginimas

    Pas mane panašus variantai gavosi tada ,kai padidinau duodamu grudu mišinio kiekį ,perėjau prie visaverčiu pašaru normos patelėms,pasibaigė problemos.
  8. lordenoid

    kombikorma

    Aš manau kad gana lazdavoti vieni kitus dėl šėrimo .Jei klientas perka ir tuo patenkintas,tai nėra kuo diskutuoti,kas kaip nori tas tą tegul naudoja,jei Maksimoj salotos su padažu normalus patiekalas ,tai šėrimas su visaverčiais pašarais ,jei išlaikoma išlauka ,kas kai kur abejotina,tai triušis užaugintas namų ukyje nėra nei kenkiantis ,nei pavojingas.Rašinėjam apie GMO ,tačiau visiškai neturim supratimo apie rafinuotus produktus.
  9. lordenoid

    Triušių auginimas

    Aš kaip tik norėjau padiskutuoti šia tema ,bet nei vienas nepanorėjo pasidalinti savo auginimo niuansais,lyg tai butu super slapta tema.tačiau užsispyres augintojas klausimas po klausimo gauna atsakymus ,tai kalbėkim atvirai.Kas supranta apie veisimą,tam neidomu,kas to nesupranta,arba negali skaityti rusiškai ,tam atsakykim tiesiogiai ,arba tegul skaito forumo medžiagą,ten visi atsakymai.Nenorėkim pasinaudoti kitų laiku ir gauti tiesioginį atsakymą į pateiktą klausimą.Supraskinm vieni kitus .Bet kur prieinama informacija negali užgožti specifinės.Tai turim suprasti visi forumo dalyviai.
  10. lordenoid

    Triušių auginimas

    Iki pavasario turi daug laiko.Forume visi atsakymai į tavo klausimus pateikti bent po keletą kartų,nepatingėk perskaityti.Tada pagal susidariusį vaizdą ir iškilusius klausimus pateiksi užklausas ir gausi konkrečius atsakymus.
  11. lordenoid

    Triušių auginimas

    Klausimas buvo konkretesnis,atsakymas -nepaslaptis- atrodo truputi paslaptis,nes norėjosi konkretesnės diskusijos,nes forume kalbama apie patarimus ir pagalbą augintojams.Ar palinkėjimas sėkmės reiškia diskusijos pabaigą.Galėtu ir daugiau dalyviu kalbėti šia tema,juk tai gana aktualu.
  12. lordenoid

    Triušių auginimas

    Jei ne paslaptis ,su kokiomis veislėmis dirbai,kas buvo gerintojai,kiek laiko vyko stebėjimai,iki kelintos kartos bandos plėtime daėjai.Kokioms savybėms buvo skiriamas pagrindinis dėmesys.
  13. lordenoid

    Triušių auginimas

    Labas.Manau,kad nedaugelis potencialiu pirkėju iėško triušienos ivairiuose skelbimuose,pasitikėjimas augintojais nėra labai didelis.daugelis galinčiu sau leisti vartoti triušieną jos ieško pas pažystamus augintojus.Galvoju,kad šia tema diskutuoti nėra butinybės.Geriau pakalbėti apie veisimą,turimos bandos gerinimą,atranką,heterozės panaudojimą.Susidaro vaizdas,kad visi labai gerai tai supranta,tačiau skaitant forumo medžiagą,nelabai tai matosi.
  14. lordenoid

    kombikorma

    Kur perki ir kiek moki.Kurią iš triju naudoji .Kokia sudėtis.
×
×
  • Create New...