Jump to content

Studentas1

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Studentas1 paskelbtas turinys

  1. O kiek daugmaz tokios įmonės moka už gyvą svorį?
  2. Oho! o kur tiek zuvies desit? Ar nebus sunku realizuoti, ypč pradžioje, kai visos zuvys užaugs vienu metu ir per kelis mėnesius reiks viską išparduoti? Kiek suprantu šiam biznyje ne auginimas bet pelningas pardavimas yra sunkiausias. Turint toki kieki nesunku parasit i didele zuvies perdirbimo imone ir daug lengviau ja parduoti neigu ateiti ir sakyti nu va po metu turesiu 70 tonu zuvies gal pirksit ,o jeigu ateiti su realia prekia daug lengviau parduoti. Gal but lengviau, bet turint 70tonų ir neturint sutarčių, perdirbėjai tuo naudosis ir gali siūlyti labai mazą kainą, bet zinoma kas iesko tas randa. Idomu kokie perdirbėjai tokius kiekius perka? Tikriausiai viskas eksportui eina? Ir as galvoju pradet samukus augint, bet kol kas dar labai daug neaiskumu, ypac su realizacija. Kokia butu daugmaz įrangos kaina norint išauginti 10 tonų žuvies?
  3. Oho! o kur tiek zuvies desit? Ar nebus sunku realizuoti, ypč pradžioje, kai visos zuvys užaugs vienu metu ir per kelis mėnesius reiks viską išparduoti? Kiek suprantu šiam biznyje ne auginimas bet pelningas pardavimas yra sunkiausias.
  4. Tai gal tuomet reika kooperuotis ir su didesniais kiekiais ieskoti rinkų užsienyje? Gal kokios urs asociacijos tuo užsiima? Ar dar Lietuvoje sita rinka visai nauja ir nėr kritinės masės augintojų? Gal imanoma per Klaipėdoa žuvies aukcioną pardavinėti, ar ten visą augintojų pelną perpardavinėtojai pasiima?
  5. O nuo kokio kiekio galima sneket su perdirbėjais, nes realiai nelabai išsivaizduoju kur kitur galima būtų realizuoti isauginus kokias penkias tonas. Ir apskritai idomu kaip reikalai su realizacija, nes lietuvoj apskritai samai nelabai populiarus.
  6. šiaip supirkinėja visi kas užsiima žuvies prekyba, jie dažniausiai neskirsto ar žuvis URS užauginta ar ežere, svarbiausiai kad gera kaina pasiulytum jiem. O okios daugmaž kainos galima tiketis iš perdirbėjų už šamus? Ar yra kokie nors kokybės reikalavimai jiems tiekiant žuvį? pvz. turi būti gyva, atšaldyta ar kažkaip kitaip paruošta?
  7. Remigijau, o kokie čia Lietuvoje perdirbėjai supirkinėja URS išaugintą žuvį?
×
×
  • Create New...