Jump to content

belaruslt

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario belaruslt paskelbtas turinys

  1. belaruslt

    T-40

    Aciu visiems, be to man yra 14 metu ir visa gyvenima dirbu su t40am t25a mtz82 mtz80 dt75 tik beda kad neteko daug ardyti, dabar sakau pradesiu studijuot, nes senelis tikiuos paliks savo uki man.
  2. belaruslt

    T-40

    pirma nuplauk,po to atjunk kardana nuo tos dezutes atsuk varztus nuimk dezute ,ir turi pamatyt visa beda Deku, o jaigu koks dantratis subyrejes reiks skirt traktoriu per puse?
  3. manau turi didelia beda, nes siadien bandziau uzdeti starteri maziuka ir siandien pirktas akumuliatorius neuzkuria varikliuko, man panasi problema ir reiks skirt traktoriu per puse nes sudile krumpliaraciai jai nori pakeist reikia skirt per puse. Bent jau mano nuomone.
  4. mano mtz 80 nesikuria mes ant buksyro uztraukiam- viskas normaliai visada, bet viena karta labai ilgai teko temti, o kai uzsikure daug baltu dumu buvo, ilgai ta traktoriu apziurinejau kol supratau kad kompresatourius uztrauktas- ten kur prie ratu blokatoriaus
  5. belaruslt

    T-40

    sveiki, kas zino kaip prieiti prie t40am greiciu dezes ten kur priekinio tilto kardanas eina man kai pradeda buksuot galiniai ratai turi isijungt priekinis tiltas bet man kazkas traska greiciu dezej ir neissuka priekinio tilto. PADEKIT!
×
×
  • Create New...