Jump to content

alfa84

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario alfa84 paskelbtas turinys

  1. na čia tu žinoma užtirštinai, nors užsieniuose ir tokių variantų yra. Bala ne matė tų užsieniečių, žiūrim savo kiemo. Grįžtant prie tavo klausimo kada tai atsipirks? Na tai imk ir paskaičiuok, kas gaunasi tik įvertink, kad vidutiniškai bent viena klase aukščiau tavo grūdai bus ir išminusuok papildomas išlaidas (džiovinimas, valymas, noostoliai dėl sudygusių varpose, žolėtų kūlimo, rapsų išbyrėjimas dėl lietaus ir pan). Nežinau kas gausis, ir pačiam įdomu, pabandysiu pasiskaičiuoti
  2. alfa84

    Šaltalankiai

    Na tu matai, o pas mane kieme dideliausias medis šaltalankio, uogų kai pribyrą kas rudenį keikiuosi, kai reikia šluoti. o kur jas superka tas uogas ir ką galima gauti už jas?
  3. Šiemet visur obuoliai pūva, manau čia kaltas šiltas ruduo, drėgna vasara, kruša. Irgi tą patį girdėjau, bet pas giminaitį vieną (tiesa visai kitam Lietuvos gale) obuolių pilna, ir kas keisčiausia tam pačiam kaime kai kas iš kaimynų visai neblogai prisirinko. Gal dar nuo veislių priklauso kaip kurios atsparios?
  4. sveiki Bandysiu prie to pačio prisiglausti. Su obuoliais šiemet turėjau problemų, puvo tiesiog ant šakų, kiek mačiau ne tik pas mane ta bėda. lyg ir išgenėta bet vistiek. Kai pas kaimynus, pažįstamus šakos nuo obuolių lūžta aišku, kad kažkas ne taip.
×
×
  • Create New...