Jump to content

autcaideris

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Lazdijai

autcaideris pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki traktoristai . Pagedo mano bolidas vazevau asfaltu isniekur nieko letejo sustojo ir viskas junk pavara koke nori nevaziuoja. Pasmus kaime vienas specas sako imk kabina greiciu dezej nusisuko kazkoks tai velenukas . As galvojau gal sankaba gal kam buvo toks atvejis nes tas specas sako kad ju ce silpna vieta.
  2. autcaideris

    Kombaino išsirinkimas

    Sveiki. Kai suku vaira greitai atsiranda toks garsas drrr drrr atrodo kaip truktu tepalo bet tepalo norma. Kai suki letai viskas gerai. Ar tai reiske kad gatavas siurblys nespeja pumpuot.
  3. autcaideris

    Kombaino išsirinkimas

    Keiciu sankabos diska desiu nauja ar reike nutekyt diskatorius kad butu lygus ar palikt kaip yra diskas prisitrins.
  4. autcaideris

    Kombaino išsirinkimas

    Aisku dedu tas ploksteles atgal
  5. autcaideris

    Kombaino išsirinkimas

    Mano kombaine irgi kliba kratikliai isardziau kaladeles nuemiau metalines ploksteles sudejau nekliba visai ar nebus perdauk suversta gal prades kaist.
  6. autcaideris

    kombainu reguliavimai

    Aciu dabar zinosiu
  7. autcaideris

    kombainu reguliavimai

    Sveiki noriu paklaust kaip kulti zyrnius kaimynas zurke ar nukulsiu. Ar reike sumazyt bugno apsukas gal pobugny atleis kaip sietus pradaryt.
  8. Sveiki noriu paklaust ar Owerum aktiv 1150 hidro vaziuokle. Ar hidro vaziuokle geriau negu dirzine ir dar kuri kombaina geriau pirkt 1150 ar 1130 o gal geriau kokios kitos markes maziukas kombainas clas ar jd.
  9. Uzjauciu del zmonos mes visi mirsim bet vistiek reike judet i prieki. Mano telefono numeris 862233948 pamajekink arba parasyk zinute tai as turesiu tavo numeri ir paskambinsiu. Susiderysim kada as atleksiu as tiksliai irgi nezinau kazkur i balandzio pabaiga. Padesi pirkt kombaina ar patarsi i ka ziuret kai perki. Stazas pas tave yra dirbant su tokeis kombainais o as tik niva ciupinejas.
  10. Visai netoli gyveni nuo manes as gyvenu Sestokuose . Pivasiunuose gyvena zmonos pusesere kazkur apie balandzio 26 vaziuosim pas ja sveikin sunaus su gimtadieniu tai uzsuktau ir pas tave zinoma jeigu tu sutinki o jeigu nenori kad tave trugdytau tai parasyk kad busi uzsiemes ir as suprasiu. Kelintu metu tavo kombainiukas , kur pirkai , kiek mokejei jei nepaslaptis ir ka manai apie Zoidbergo kombaina 1130. Kabina pats sumastei ar matei kur padaryta.
  11. Gerai atrodo kaip darysi su priekiniu stiklu lenktos stoikes stiklas tiesus. Bekabinos pigesnis kombainas negalvojei pritaikyt nuo kito kombaino pavyzdziui nuo nivos. Kurtu gyveni atlektau pasitart del kombaino pirkimo. Alytaus rajonas tai gal visai kaimynai esam. Symet planuoju tikrai kazka pirkt.
  12. autcaideris

    VOLVO 830

    Na turbut jemsiu overum aktiv 1130 buvau apsiziurejas Jenisieju lediny uzlaikytas uz 15 stuku bet savininkas persigalvojo neparduoda tipo iskilo financiniu problemu ir neperka sau kito kombaino. Rusiskas butu ramiau ten viskas aisku ir paprasta na o su 1130 reiks kult ir mokytis galu gale kaiminystej gyvenam galiu atlekt pasikonsultuot.
  13. autcaideris

    VOLVO 830

    Ar yra kratoma lenta ar transporteris kombaine overum aktiv 1110 ir kas geriau ar lenta ar transporteris
  14. Pirkau taurus priekines kaina 1370 lt tai uzpakalines jauciu virs 2000 stuku.
  15. Jeigu nemates kaip reguliuoja tai sunku . Geriausia kai pamatai tada gali bandyt ir vienas. Ira pirkt ploksteliu vostuvu tarpeliam nustatyt . As sujom nereguleves darau is akies svarbiause neuzversk geriau jau didesni tarpeliai.
×
×
  • Create New...