Jump to content

Marius Silute

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Silute

Marius Silute pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki as uz mesines avis gavau po 77 Lt. (7 romanovo veisles avis)
  2. Marius Silute

    ROMANOVU aviu auginimas...

    Sveiki turiu problema viena pries savaite atsieriavusi avis nustojo zindyti eriukus. Patikrines tesmeni radau prie pat spenio ant tesmens atsirado karpa ir jauciasi guzas didelis po ja. Gal kam buvo panasus atvejis.
  3. Marius Silute

    AVIU GANYMAS

    Del piemens tinklo tai turiu siokiu tokiu pastebejimu. Siemet kas pora savaiciu vis lape rasdavau aptvare taip jos ir nepavyko sumedzioti nes kol medziotojai atvykdavo pabegdavo rudoji. Tai tinkla ji pragriauzdavo apatinia linija (laida).
  4. Marius Silute

    Pasidžiaukime

    Sveiki vakar mano viena avis atsivede 3 eriukus. tik galvoju ar uzteks pieno
  5. Marius Silute

    ROMANOVU aviu auginimas...

    Sveiki nupirkau vilnu kirpimo masinele ir galvoju kazin ar dabar ne per velu kirpti, ar nesusals avytes. Tvarte dabar +5, +4.
  6. Sveiki pas mane tvarte grindys betonuotos, nes taip lengviau norint isvalyti mesla, o kas del silumos tai kai eriuojasi ir dar po eriavimosi menesi ijungiu raudona lempa ir problemos issprestos.
  7. Marius Silute

    Kergimas

    Sveiki gal kas galetu pasidalinti savo patirtimi? Vasara kaimynas buvo paskolines romanovu veisles barona (auginu romanovo avis) kuris sukerge 5 avytes, dabar nezinau kiek uz sia paslauga reiktu susimoketi
  8. Marius Silute

    Pasidžiaukime

    Sveikinu turiu pastebejima toki kai gime paskutinieji du eriukai pakabinau sildancia raudona lempa virs galvu tai lyginant su tais kurie to neturejo zymiai greiciau atsigavo ir vikresni tapo.
  9. Marius Silute

    Pasidžiaukime

    Sveiki noriu pasidziaugti mano is 4 merginu trys atsivede po du bet du neisgyveno tai gyvena 4 ir viena bergzdzia. Manau kaip pradedanciam neblogai ka?
  10. Marius Silute

    ROMANOVU aviu auginimas...

    Sveiki turiu klausimeli kaip jus darot? ar kerpat visa avi ar tik sonus kad eriukas rastu tesmeni kai atsieriuoja avis. ogal kerpat rudeniop?
  11. Sveiki norejau pasiteirauti ar taip turi buti ar cia negerai kad, eriukas ismatos morkine spalvos ir prikimba prie odegos o si veliau prie kuno tai vis reikia atplesti?
  12. Marius Silute

    Pasidžiaukime

    Sveiki noriu pasidziaugti vakar gime pirma avyte! po biski zindo tik tesmuo labai kietas gal ja reiktu ismelsti?
  13. Sveiki mano turetu eriuotis po nauju o as 4 avim duodu ryte apie 5 l. puse kibiro pjaustytu morku, sieno,druska aviu ir vanduo bei laisvai vaiksto ganykloje. Vakare pasariniu runkuliu tarkuoju toki pati kiekiapie puse 5l kibirelio, sienas druska ir vanduo, bet uzdarau nakciai. Ir y savaite viena karta ant runkuliu uzbarstau po sauksciuka kiekvienai, premiksu ozkom ir erevedem (taip parasyta ant pakuotes). Jei kas mato kad perdaug seriu, prasyciau patarti, nes jos issiputusios labai atrodo, perskaites, kad galiu pakenkti pradejau nerimauti.
  14. Marius Silute

    ROMANOVU aviu auginimas...

    Loreta aciu uz patarima bandysiu neapsipirkti
  15. Marius Silute

    ROMANOVU aviu auginimas...

    O cia brangiai ar ne, jis sako kad teiravosi kazkokio giminaicio kuris ir turi romanovo aviu tai sake tapati kaina kazkur prie Jurbarko
×
×
  • Create New...