Jump to content

fortuks

Nariai
  • Pranešimai

    188
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius fortuks

  1. prieš 43 minutes , homer pranešimas:

    nuo vasario 1 duju kaina stabiliai krenta. panasu, kad pagal oru prognozes Europoje ziema beveik baigesi ir nebus didesniu salciu, todel panasu, kad nebereiks sildymui. pati kaina jau pasieke pernai vasaros lygi. aisku, gali vel uzkilt ir niekas nera garantuotas del sito, bet tendencija aiski mazejimo. nezinau, kiek laiko uztrunka pagamint trasas ir pigesniu duju, bet pigimas bus. pagal siandienos duju kaina salietra jau tureru buti apie 400e

    Bet, deja, nėra ir vargu ar bus iki pirmo trešimo.

  2. prieš 5 minutes , UK. POVILAS pranešimas:

    Almaz kaina dviguba ir ten ventiliatorius turbina o pas asm propeleris tai tokie skirtumai kiek mačiau, pats turiu asm15 seklai valau santykių 30/70 40/60 žiūriu kas byra iš pirmu 3 kamerų viskas kas lieka eina atgal, lengvas šiukšles ir dulkes išpučia i maiša, dulkiu nemažai, rezultatu patenkintas, aišku grūdai gan švarus nes elevatoriui niekada neviršija 1% šiukšlių  

    O trumpus siaudgaliukus apie 3cm ar pavyksta atskirt?

  3. Prieš 2 valandas, viktorass pranešimas:

    Tos asm neturiu bet turiu ALMAZ, jos ten panašios pagal konstrukcija, maniškė pati mažiausia iš gaminamu tai pritaisius ratukus gali nusitempti kur nori, neužima daug vietos, grūdus ir žirnius gali visai padoriai išvalyt, rapsa ar garstyčias tai sudėtinga o jei sėklai tai nelabai ir imanoma. Kviečius jei nori gali išvalyt labai švariai ir atrušiuot pačius didžiausius, žodžiu gali iš kokiu 10 tonu pasilikti tik tona didžiausiu ir sunkiausiu kviečiu arba priešingai iš 10 tonu gali atrušiuot kokia tona ar puse tonos šiukšlių.

    Dėkui, už praktinius patarimus .

  4. Prieš 2 valandas, Remse pranešimas:

    Axan 27-4 551 eur į kitus metus. Kviečiams po 600 kg ir nenaudosiu sulfato, o rapsui po 600 axan plius 100 kg sulfato. Tie, kas dabar neperka, pavasarį pirks brangiau arba sunkiai dar ir gaus nusipirkti.

    Arba nepirks išvis, o gal užbers minimaliai ir pralauks tuos metus su mažesniu derlium ir mažesniu nuostoliu. Nes ir užbėrus dar sutarties su gamta nepadarai, kad tiek kulsi kiek norėtum.

  5. prieš 45 minutes , sigitass pranešimas:

    Jei gerai supratau tai kuras supiltas į permatomą tarą ir laikytas, jei dar šviesoje tai gal tiesiog ta spalva išbluko ar šviesoje kokių bakterijų prisigamino ir susidrumstė ar nuo šviesios priedai atsiskyrė negali taip būti? O talpoje kur kuras laikomas ir taip pat atrodo?

    Kuras supiltas ir laikomas visad metalinėje talpykloje, su šviesa nieko bendro, čia paprasčiausiai didelis kiekis aliejaus kure, nenustebčiau, kad dar ir vasarinio likučius atvežė. Po to perkam iš kitų tiekėjų ir nieko panašaus nėra.

×
×
  • Create New...