Jump to content

farmboy

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario farmboy paskelbtas turinys

  1. Sveiki. Kokios kainos dabar nauju germinatoriu? Ziurineju 4 m. prikabinamo su lyginimo lenta priekyje ir volais gale. Galvoju nauja ziureti ar deveta geriau?
  2. Gal kas pasidalinsite pliusais ar minusais apie Topdowna?
  3. Su diskais ar noragais? Kiek eiliu? Kokios kainos vaiksto dabar?
  4. Sveiki. Gal galite pasidalinti informacija apie cukriniu runkeliu sejamasias, kas kokias naudojate, kokie pliusai ir minusai sejant? I ka reikia kreipti demesi perkant. Aciu labai. (Kazkaip tokios temos neradau)
  5. farmboy

    Šaku smulkintuvai

    Misko technika apsimoka pirkti susimetus keliems. Ziema ilga, laiko visiems uztekts pasinaudoti. O beto galima bandyti ir per parama.
  6. farmboy

    Šaku smulkintuvai

    Pesimistas kažkiek tingejimo yra issikirtus pagriovius kodel nepardavus saku? Atvazineja supirkejai ir dėl vienos mašinos tik turi būt vienoje krūvoje sudeta patys susismulkina! Ar išvesti ar deginti šakas nors litas kitas, 30-40 lt už kuba susmulkinta duoda http://m.lrytas.lt/-1275315879127350554 ... ekliai.htm O cia straipsnis optimistams.
  7. farmboy

    Stihl ar husqvarna?

    Pirmas pjuklas buvo Druzba 2, antras Shtilius, trecias Varna, o ketvirtas bus vel Shtilius
  8. farmboy

    Šaku smulkintuvai

    Ir as galvojau apie chiperi, bet praejo noras. Saku smulkintuvas brangus malonumas. Vakarietiski brangus, o kinietiski tikras sh.... Kinietiski eina nuo 5000 lt. Vakarietiski nuo 15 000 lt. Jei paemus 15 cm. diametra. Is Lietuvisku taip pat nieko gero. Beto jei kalbi apie tuos kur i chipsus smulkini tai ir paciu chipsu niekur nepanaudosi. Tavo peciuje jie nedeks. Turesi pirkti specialu peciu. Biokuro gamintojams reikia didziuliu kiekiu, kad jiems apsimoketu pirkti is taves. Parduodant sakas jiems gausi maksimu 30 lt. uz m3 skiedru! Kad gautumei 1 m3 skiedru turi suleisti i smulkintuva gera kruva saku. Va tau ir matematika. Tad nusipirkes saku smulkintuva (chiperi) ismesi pinigus i pagriovi. Geresnis sprendimas yra saku kapokles va kaip sitos; http://www.technikosprekybanuoma.lt/ind ... &entrant=4 Cia jau galima kazka kombinuoti su sakomis. kiek zinau cipsai eina iki 90m3 bet kad apsimoketu reikia dideles technikos ir daug saku... Kad apsimoketu reikia kontrakto su katiline, o tai liksi ant ledo su brangia technika. Cia kalba eina ne apie pramonine gamyba, o apie savo misko, grioviu valyma.
  9. farmboy

    Šaku smulkintuvai

    O tu zinai kiek reikia misko iskirsti, kad ta viena masina chipsu pripustumei? Ir kalba eina apie saku smukintuvo isigijima.
  10. farmboy

    Šaku smulkintuvai

    Ir as galvojau apie chiperi, bet praejo noras. Saku smulkintuvas brangus malonumas. Vakarietiski brangus, o kinietiski tikras sh.... Kinietiski eina nuo 5000 lt. Vakarietiski nuo 15 000 lt. Jei paemus 15 cm. diametra. Is Lietuvisku taip pat nieko gero. Beto jei kalbi apie tuos kur i chipsus smulkini tai ir paciu chipsu niekur nepanaudosi. Tavo peciuje jie nedeks. Turesi pirkti specialu peciu. Biokuro gamintojams reikia didziuliu kiekiu, kad jiems apsimoketu pirkti is taves. Parduodant sakas jiems gausi maksimu 30 lt. uz m3 skiedru! Kad gautumei 1 m3 skiedru turi suleisti i smulkintuva gera kruva saku. Va tau ir matematika. Tad nusipirkes saku smulkintuva (chiperi) ismesi pinigus i pagriovi.
  11. Tai priesplugiu nereikia?
  12. Kad atpjovimo diskai gerai tai pilnai sutinku su tavimi. Bet tada ir kaina soka i virsu zymiai. O beto eksplotacija pabrangsta. Beto tenka matyti daug daugiau plugu su vienu komplektu atpjovimo disku. Negu su pilnu. Be priesplugiu tik su kamporaiziais taip pat. (arba kaip lenkas pelke aria) http://www.youtube.com/watch?v=rqDAgGbM ... re=related
  13. Sveiki. Gal galite padeti sukomplektuoti pluga? 3 korpusu vartoma prie 105 AG traktoriaus. Priesplugiai? Atpjovimo peiliai? Kamporaiziai? Verstuves tipas? Atpjovimo diskai? Gylio reguliavimo ratas (Plotis, metalinis ar guminis)? Iskarto pasakau, kad noretusi svariu pasiulymu. Pinigu taskyti i sonus nemegstu. Pirmas variantas ka turiu susikomplektaves ant popieriaus tai; 2 poros atpjovimo peiliu. 3 poros kamporaiziu. Ant paskutinio korpuso atpjovimo diskai 500 mm. Gylio reguliavimo ratas guminis 600 x 220 . Atstumas tarp korpusu 950 mm Kas geriau ar kamporaiziai ar priesplugiai. Dirvos tai vidutinio sunkumo. Aciu.
  14. Rimtus pasiulymus rimtai priemiau ir panaudojau . O firmu atstovu nuomones ir komentaru man tikrai nereikia. Adjos
  15. farmboy

    unia ares tl

    Nesamone kalbate apie tuos skutikus. Smulkiems ukiams iki 60 ha. gali kazka su jais vaidinti. Jau geriau koki deveta vakarietiska, negu nauja sita sh... . Su sitais tai Palangoje papludimio smeli lyginti is po nakties.
  16. ir labai svarbu kiek kainuoja plugo vartymo asis.... girdejau overumo apie 2600 euro be pvm keturvagiui... As ne su plugo vartymo asimi arsiu O jei pradesi dometis kiek kainuoja kiekviena detale, tai tada nieko nenoresi pirkti jei galvosi, kad kiekviena gali suluzti. Net dviracio nereikes. Dar gali nusipirkti su pigiomis detalemis, o zeme ars kaip su zagre ir tada kentes tavo derlius. O beto tau vadybininkas gali pasakyti viena kaina, o kai reikes pirkti mokesi kita kaina. po 5 metu.
  17. O kaip jie laiko ir aria? Ir kainos? Kad detaliu kainos orginalo kandziojasi tai girdejau, bet gal laiko ilgiau?
  18. Sveiki. Neplanavau pirkti, bet pats vadybininkas pasiule susitikti ir papasakoti apie savo plugus (vogel&noot plugai). Tai gal kas pasidalins savo patirtimi apie juos? Kokiu klausimu man jam pateikti? Aciu
  19. farmboy

    Kombaino išsirinkimas

    Nerealus kombainas. But visai idomu su tokiu padirbeti, kad ir dabar.
  20. Mūsiškis Žemė jau kaip plastelinas. Bet šiaip tai normaliai.
  21. Sveiki. Gal galite pasidalinti patirtimi truputi? Nupirkome nauja skutika diskai 560 mm. karbuoti. Siandiena isvaziavome i lauka skusti raziena. Tai kur buvo sausa tai ir viskas tvarkoje. Poto nuvaziavome i slapiasne dirva ir plius dar palija. Tai pradejo kimstis tarpais. Bet sakau, gal cia todel, kad dar nuo disku dazai nenusisveite. Nes toks ispudis, kad limpa zemes prie disku. Tarpas tarp disku 240 mm. Ar yra buve kam nors taip? Dekoju is karto.
  22. Sveiki. Parasykite prasau savo telefono numeri kas turite Rolmako diskini skutika. Noreciau suzinoti, kaip sekasi su juo dirbti, bei pliusus ir minusus. Aciu labai
×
×
  • Create New...