Jump to content

viktor5

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    rsnnn

viktor5 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. viktor5

    Biokuras

    Sveiki, kaip situacija šiai dienai, turiu „dirbamos“ žemės jau daug metų apaugusios medžiais ar apsimoka pjauti dabar ir parduoti nesmulkintas? Gal kas galit daugiau ir konkrečiau papasakoti viską
  2. viktor5

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Pirmieji mano narva, nezinau ar bus gerai tokie narvai patelem ir nezinau kokios gimdyklos geriau, taigi padariau dvi sonuose ir dvi idedamas
  3. klausiu tu kurie turi panašios galios NH.....
  4. Ar apsimoka pirkti New holand TG285 ant ~200ha ūkui? kokie +? kiek esu girdėjas, kad new hollandai suvalgo nemažai kuro, ar tai tiesa, kaip su šiuo modeliu?
  5. viktor5

    vistos

    O po kiek pardavinėja tas jaunesnes vistas? Tai padėvėtų neapsimoka pirkti dėl kiaušinių pardavinėjimo?
  6. viktor5

    vistos

    Sveiki, turiu ir aš tokį sumanymą. Nusipirkčiau koki 20vnt tų Paukštyno ''padėvėtų Kaimiškų vištų'', palaikyčiau keletą mėnesių parduočiau kiaušinių, tada nusipirkčiau jaunų vištelių ne vieniem metam. Tik ar tiktu medinis pastatas, joms?
  7. viktor5

    Triušių auginimas

    Sveiki, Tai gi susidūriau su problema. Atėjas pas triušių radau patinėlį įlindusi pas patele, o ten pilna pūkų. gal jie pešėsi ar kaip?
  8. viktor5

    Triušių auginimas

    aciu,aisku,gal galetumete pasakyti kas ka daugiau apie kalifornus,is paciu augintoju lupu.
  9. viktor5

    Triušių auginimas

    Ziurint kokios veisles. Jeigu vidutiniu: kalifornai, zelandai ir t.t. tai reikia, nes 3 - 4men jau prasideda lytine branda. 4.5 - 5men pateles tinkamos poravimui. Jei kazkokie milzinai, tai jiems ten viskas veliau. na pas mane avinai.
  10. viktor5

    Triušių auginimas

    sveiki,taigi pradejau auginti triusiu nusirkes tris triusiukus,bet jau jie keturiu men. ir noriu paklausti ar jau reikia atskirti?
×
×
  • Create New...