Jump to content

vencikas

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario vencikas paskelbtas turinys

  1. Sugedo mano traktoriuko Kubotos užvedimo spynelė. Kur vilniaus rajone galima nusipirkt kokybišką spynelę? Litechnijos nesiūlyt. Nusipirkau pas juos, beprisukinėjant laidus - sulūžo.
  2. cia yra absoliuciai visu kubotos modeliu aprasymai. Tereikia tik moket japonu kalba. http://www.kubota-nouki.jp/manual/search.html
  3. ziauriai reikia tokios tranportavimo dezes Su kuria galima butu atbulam privaziavus pasemt skaldos ir ispilt. Zinoma, galima atsisiust is gamintojo, bet kiek kainuos... Gal kas esat gaminesi tokia deze lietuvoj? Jei taip, imeskit foto ir kontakta auksarankiu, kurie pagamino ir kokia kaina. Kaune viena firmele skelbiasi internete, kad pardavineja tokias dezes, bet apziurejau - visiskas sudas. Skarda plonyte. Zvyro nepasemsi. Ir kaina didele.
  4. vencikas

    TEPALAI

    i priekini tilta kubotai savo pyliau mineraline alyva 80W90. Paskambinau i Litechnija ir pasiteiravau apie tepalus. Atsakymas buvo klausimo forma: "ar pas mus pirkai traktoriu?". Ne pas juos pirkau, todel 10 minuciu maldavau, kad isduotu tepalu paslapti ir zadejau ateity viska pirkti tik pas juos. Paslapti isgaut pavyko... O varikliui -D10W30. Taciau as ziauriai nepasitikiu sia imone, todel negaliu garantuot, kad tai pats geriausias sprendimas traktoriui.
×
×
  • Create New...