Jump to content

aidagyvas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario aidagyvas paskelbtas turinys

  1. Iš kur toks skepticizmas ? Turite kokios informacijos apie tai ?
  2. Dzukija, aciu labai, tikiuosi, kad taip ir bus. Na, tikrai pradziuginote...
  3. Sveiki, ar niekas negirdejo jokiu gandu, ar parama jaunam ukininkui bus atnaujinta 2012 m ? Ar jau visi 2007-2013 m. plano pinigai isnaudoti ir jokiu prosvaiciu ? As nesuprantu, tai kai ateis naujas planas nuo 2014 m, tai ES vel skirs naujus pinigus ir vel visos programos atsinaujins ? Kazkoks apsurdas, tai kokio velnio per TV kisa tas reklamas, tuos klipukus ale skatina jaunus zmones pasinaudoti ES parama O jei 2012 m. ikurciau, registruociau uki, tai kiek metu tureciau teise kreiptis del Jaunojo ukininko paramos ?
  4. aidagyvas

    Žirgai pramogai

    Sveikos, planuoju isigyi kelis fryzu veisles zirgus, gal zinote ka nors apie sios veisles augintojus ir puoseletojus Lietuvoje ?
  5. Sveiki, planuoju ant 40 ha. ganyklos veisti mesines, gal net ekologines avininkystes jaunojo ukininko uki, planuoju apie 100-150 eravedziu. Vis skaitineju, renku informacija ir negaliu pasidaryti isvadu, gal galite man kas tiesiai sviesiai patarti, kas labiau apsimoka, ar veislinis SUFOLKŲ aviu ukis, ar veislinis Lietuvos juodagalviu aviu ukis ? mat Sufolku avys daug tobulesne veisle mesinei avininkystei, o Lietuvis juodagalves remiamos ES.... Ar auginant SUFOLKU veislines avis nera mokamos jokios ES ismokos ? O auginant veislyne Lietuvos juodagalves avis kokios konkreciai ismokos siuo metu mokamos ? Ir kokie pliusai ir minusai yra, jei visa sita uki noreciau steigti ekologini ? Kuri is siu dvieju veisliu yra labiau tinkama ekologiniui ukiui ? Ir dar gal zinote kas kokios informacijos, jei noreciau ukyje irengti maza skerdykla avims ? Kokie sunkumai laukia ir nuo ko pradeti ? Atsiprasau, jei klausimai atrodo lekstoki, taciau esu visiskai zalia todel ir paklausti protingai nera taip paprasta
  6. aidagyvas

    Ekologinė avininkystė

    Aciu Loreta labai, aciu nuorodas
  7. aidagyvas

    Ekologinė avininkystė

    Laba diena, rasau Jums nes planuojame artimiausiu metu kurti jaunojo ukininko uki ir jame auginti ekologiskas mesines avis bei 4 Fryzu veisles žirgus ir noretumeme siek tiek pasikonsultuoti. Mes turime Kedainiu raj. vientisa 40 ha sklypa, kuris siuo metu yra uzsetas ganykline zole ir noretumeme uzduoti kelis, mums labai aktualius, klausimus: 1. Ar ES remia tik lietuvisku juodagalviu aviu auginima ? 2. Kokia mesiniu aviu veisle siuo metu Lietuvoje perspektyviausia ? 3. Kaip manote, kiek eravedziu galetu ismaitinti 40 ha sklypas iskaitant ir tai, kad ten stoves aviu angaras, sodyba ir ganysis 4 zirgai ? 4. Kokio dydzio reiktu angaro pvz. 100 vnt. eravedziu ? 5. Ar reikalingi specialus aptvarai besiganant avims vasara ganyklose ? 6. Be ganyklines zoles, ar dar reikia aviu pasarams auginti kokis specialias kulturas, ar ekologiskom avim yra koks specialus pasaras ? 7. Ar zinote nors viena Kedainiu raj. aviu skeldykla ? Ar artimiausiu metu neplanuojama ukininkams leisti patiems isirengti mazas skerdyklas ukiuose ? Labai Jums aciu.
×
×
  • Create New...