Jump to content

Baranis

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Baranis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki Gal galit kas nors pasidalinti įžvalgomis:) Auginu truputi vištų dedekliu šiandien viena radau kampe pasisiaususia ir vangia. Dar matosi virs snapo pro viena anga truputį kraujo. Ja atskyriau nuo kitu. Ar jai dar galima padėti? Ir truputi baisoka, kad nebūtų kas nors užkrečiamos kitoms...
  2. Baranis

    Belgijos pilkieji

    Seip tai didziuju veisliu triusius negalima auginti ant tinklo, kojos bus zaizduotos. o, kad ir belga uzauginti iki 7-8 kg ir dar ekologiskai turi tureti pukius reproduktorius. Pats auginu keleta belgu, bet jie nera tie triusiai is kuriu butu galima reikalauti, kad daznai ir po daug vestu, nualinsi patele (kaip ir bet kuria kita). Tavo vietoje auginciau misrunus jie nera tokie reiklus, mesai puikus derinys kalifornas+belgas, gaunasi gera mesos iseiga, greit auga, daug veda.
  3. Baranis

    triušių mušimas

    Man dar neteko ne vieno "nukalt" bet kazkaip man patiko budas, nezinau cia jis geras, bet man patiko: Paimi triusi uz galiniu koju nuleidi zemyn ir is rankos kali per galva, nutruksta slanksteliai, kazkas panasaus ir nebegyvas.
  4. Baranis

    Triušių ligos

    Sveikinimai atsikracius ligos...
  5. Baranis

    Triušių ligos

    Lengvos formos miksomatoze O ka tokiu atveju daryti?
  6. Baranis

    Triušių ligos

    Noriu patarimo, vis vargstu su viena tiuse, niekaip nesuprantu kas jai yra. Buvau rases kad ant jos ausu atsiranda zaizdutes, ausis visiskai svari balta, zaizdutes uzgyja ir dingsta tada po kiek laiko kitoj vietoj atsiranda, zaizdute sausa uzsideda sasiukas ir uzgyja. As kaip buvo patare jai purskiau biokilu pries keleta savaiciu. Ji turi vaikuotis tai grazinau atgalios i narva. Kaip manot kas cia gali buti? Ka reiktu daryti?
  7. Baranis

    Putpeles

    Sveiki forumieciai, galvoju auginti putpelytes gal kas turit parduoti? Noreciau kad jau butu paugejusios, kad greitai arba jau detu kiausinius. Na man reiktu apie 20 paukstuku.
  8. Baranis

    Triušių ligos

    O kai buna niezai tik ausyse atsiranda zaizdukiu ar visame kune? tai gal neapsimoka laikyt kad ir isgydyta toki ar nepavojingas kitiems?
  9. Baranis

    Triušių ligos

    O kaip atskirti ar tai erkutes ar niezai? jei niezai kaip tuomet elgtis?
  10. Baranis

    Triušių ligos

    Kas gali paatart jei yra ausu erke geriau gydyt su neostomosan ar biokil? Na apie neostomosana kaip ir zinau, butu geriau apie biokila, galima purkst tiesiogiai i ausi? ar tai vienkartinis ar reikia kartot purskimus? kaip ji naudot butu gerai kas naudojot kad patartumet
  11. Baranis

    Triušių ligos

    Sveiki, esu dar zalias triusiu auginime ir yra beda, keleta men auginu sau ilgaausius ir man rodos pasigavo vienas maksimatoze, ausyse atsirado pulinukai, ir ant ausies zaizdukes, vienos akies vokas patines, bet nesenai skiepyti visi. Ar cia jau viskas jam ? kokiu budu gali uzsikresti kiti? ir jei cia maksimatoze greit paguldo? Dekoju
×
×
  • Create New...