Jump to content

toxikas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario toxikas paskelbtas turinys

  1. toxikas

    Noriu išmokti virinti

    berods oldskoolauto forume skaitinejau, kad virinant masinos skardas geriau deti viena salia kitos, o ne uzleidinet.
  2. toxikas

    Noriu išmokti virinti

    Reikia patirties ir dar kartą patirties. 1 ir 2 mm storio virinant skirtumas ŽIAURUS, pradegimo atveju. Gal vielos labai daug duodi? Dujos čia ne prie ko. Įmestai filmuką tai būtų aiškiau, kas blogai filmuko nebuvo galimybes padaryt, tik kelios fotkes: is virsaus http://img198.imagevenue.com/img.php?im ... _512lo.jpg ir apacia http://img180.imagevenue.com/img.php?im ... 1152lo.jpg cia lyg ir neprasideginio skyliu, nes nepalikau tarpo tarp dvieju gabaliuku
  3. elmemesser sake, kad MIX'o baliono viduje dar kazkoks vamzdelis yra ir t.t., tad apie keitima y deguonies ar co2 baliona nera kalbos, nebetn damoki uz baliono perdaryma.
  4. Tiesa, tik degalinėje nelabai kas juos keičia.Dar gausi primokėti už naujo tipo ventilį (su apsauginiu vožtuvu), jeigu balione nepakeistas. hehe, i klausima atsakai teigiamai, o po kablelio jau rasai, kad nelabai tai kaip is tiesu?
  5. toxikas

    Noriu išmokti virinti

    duslintuva ar ka kiek storensio jau kaip ir uzsivirnu, o vat su masinu skardomis dar nekas vielos bandziau ir maziau, ir daugiau - rezultatas kolkas nedziugina savaitgaly bandysiu nufilmuot kaip man ten einasi
  6. m? sitie nuo deguonies, bet galesi pasikeisti i angliarukstes reikes tik primoketi uz praplovima ir uz ventili ar tiesa, kad nudazius deguonies baliona juodai, jy degalineje galima pasikeisti y jau uzpildyta kitomis dujomis? jei ne, kas vilniuje deguonies baliona pakeistu i uzpildyta argon/co2 miksu?
  7. toxikas

    Noriu išmokti virinti

    sveiki, aparatas cebora pocket turbo 130, dujos CO2, vielos storis 0.6, srove nustayta ant silpniausio (berods 30A). bandant virinti 1-2mm skardas, jei palaikau kiek ilgiau isdega skyle, jei trumpiau neuzpildo tarpo tarp skardu. Ar reikia argon/co2 mikso?
×
×
  • Create New...