Jump to content

sarunazs

Nariai
  • Pranešimai

    67
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario sarunazs paskelbtas turinys

  1. sveiki, kaip matuoti tepalo lygi jei nieko nera ant troselio? ar cia gal jei slapus tai gerai? john deere 4455
  2. op o dbr ties kaminu sustokim:D filtro vamzdi irgi ismeciau palikau tik gryba ant kapoto, kaip nuvedei kamina? netrugde oro filtras ? gal galeciau foto pamatyt? labai sudominai, nes ir pats noriu kamina perkelti y sona Po kapotu virini vamzdi i sona ,dedi minksta jungti toliau alkunemis keliauji i sona, sone palieki ta pacia pusle ir aukstyn taip kad per kabinos stoike nematytum kamino. gal butu ymanoma pamatyt kaip ten kas susiderino po kapotu?
  3. op o dbr ties kaminu sustokim:D filtro vamzdi irgi ismeciau palikau tik gryba ant kapoto, kaip nuvedei kamina? netrugde oro filtras ? gal galeciau foto pamatyt? labai sudominai, nes ir pats noriu kamina perkelti y sona Kaminui yra pirkt visas rinkinys isvedimui i sona, bet lietuvis nebutu lietuvis jei nepasidarytu. youtubeje galit pasiziurekit onelonleyfarmer filmukus jis labai daug apie sitos kartos traktoriu pridejes viska nuo A iki Z kaip prikelinejo po gaisro. kamina perdare priekinio tilto pavaras remontavo ir daug daug kitu tik pas jy 200ag. dekui, tikrai ydomu pasiziureti:)
  4. is najaujesniu.. reiks prasukt jei y ta puse vaziuosu, pasiziuresiu. bet reikia manyt ka uzsiraus kaina jis...
  5. op o dbr ties kaminu sustokim:D filtro vamzdi irgi ismeciau palikau tik gryba ant kapoto, kaip nuvedei kamina? netrugde oro filtras ? gal galeciau foto pamatyt? labai sudominai, nes ir pats noriu kamina perkelti y sona
  6. maniskis irgi be keliu valandu 10tukst. prasisukes, dirba graziai. jokiu nusiskundimu tik va sviesas reiks tvarkyt liko tik pazibinciai... tik tiek is mano puses vo variantas neitin brangus , kogero traktoriniai per pus brangesni butu, reiks pasiziuret litagra gal ka turi naujuosius pakisai po apacia ir prisukai prie originalo taip?
  7. ydomu , gal kas yra konstrave, pritaike kazka... kaip jei pritaikius priekiniu ratu purvasaugius? nupirkus platesnius ilgesnius ... nors numeri persikelt y sona galeciau... beje paklausiu is naujo , gal yra zinanciu, girdeja, kokios purvasaugiu kainos? forumieciai rasykit viska ka manot nors ir ne visai y tema
  8. geru niekas neparduoda, aisku buna visokiu atveju ,bet dazniausiai skelbimus papuosia jau pavarge zirgai..
  9. jau pagal skoni , vieniem priekis per status, kitiems isviso atrodo is nauju modeliu jis... dar vaziuoja jie, kai priziuri remontoji nuo sirdeles , tai laiko.. bet nupirkt nesudraskyta tai jau sunkus atvejis
  10. variantas logiskas... bet jei vaziuoji ant prilijusio zvyrkelio ir koks soninis vejas, tai pagal ta patikima buda reiktu pasidaryt nakvyne pakelei, kol nudzius kelias
  11. sveiki , nusibodo nieko nebematyti per veidrodelius ir aptaskytus langus... gal kas turite minciu , o gal kas esate praktiskai pasidare john deere is senuju modeliu, kad ir kaip manojo 4455, ant galiniu sparnu praplatinimus, prailginimus, kad nebenestu purvo ant langu, veidrodeliu ir bendrai ant viso traktoriaus? yra gal zinanciu kokios purvasaugiu kainos? guminiu, plastmasiniu..
  12. taip su tepalais neverta zaisti, tikrai nesutaupysi, ipilsi gerus ir ant sirdies ramiau bus , nereiks drebet ar pakenks ar ne, pirkau lietuvoj vazineta,is zmogaus, aisku kate maise, bet patiko traktoriaus bukle, patiko viskas , + priekine pakaba kuri paivairina traktoriaus galimybes, tikrai traktorius pati ta pagalbine ranka, kuro ryja neperdaugiausiai , ekonomiskas gan. kaina 47su pvm. viskas dirba viskas veikia nenudraskytas, nenutrintas , uzkibau jd8100 jau modernu, kiek teko girdet , kalbet , visi gyre, elektros daug , bet su ja reikia susitakyt, kurinys rimtas neturi kazkokiu ligu. nera dar paveiktas nuprotejimo. bet bijociau tokio vistiek, dabar seneliui jd jungi beveik viska mechaniskai ir kazkaip ramiau, su MF el jau atsikandau sociai. gal ner ko lygin tu laiku markes, bet nemalonumu per el buvo
  13. taip , reikia ypratimo, aciu uz informacija, visi buvo mechaniniai pries sita joni, paciam nezinant nenoreciau pasiust jo miriop . Info tikrai pravercia.
  14. modelis 4455, 9800su trupuciu, prasukes. na sakykim is lauko isvaziuoji 9-10 pavara su pakriauta priekaba tai tos 14 pavaros nelabai ir aplenksi, ir dar klausimelis , vaziuojant tarkim 10 pav, juk su sankaba negaliu jungt iskarto 15 ar ne taip? Gali jungti kokia tik nori,jeigu tik variklis nedusta.As pavizdziui su purkstuvu ar kokia nesunkia priekaba is vietos kokia 10 ar 12 pajudu ir is kart i 15 su sankaba,bet jeigu ir be sankabos staigiai jungsi i 15 tai neturetu staigiai sokti ,aisku gaza jungimo metu reikia numesti. Jeigu tavo motovalandos teisingos tai ta deze dar ilgai tarnaus.Svarbu tepalai. tai taip iseina kad su sankaba pavaras galiu persokinet, o tikrai nebus kenksminga? o kaip su grazinimu pavaru? na 15 vaziuoju ir numynus sankaba iskarto juk negaliu pav, svirties mest atgal ane? girdejau kad reikia traktoriu sustabdyt jei nori per kelias atgal persokt , na motovalandos tikros, patikrintos.
  15. modelis 4455, 9800su trupuciu, prasukes. na sakykim is lauko isvaziuoji 9-10 pavara su pakriauta priekaba tai tos 14 pavaros nelabai ir aplenksi, ir dar klausimelis , vaziuojant tarkim 10 pav, juk su sankaba negaliu jungt iskarto 15 ar ne taip?
  16. Jeigu nori bandyt ir suzinot dezes bukle ,pradek vaziuot be sankabos 1,2,3 ir iki 15pavaros .Apsukas pastatyk ant kokio1100.Turi persijunginet svelniai ,be stabtelejimu ir didesniu trukciojimu.Jungiant is 4 i 5 is 7i 8 ,is 11i 12 buna truktelejimai.(Taip pas mane 4050traktoriui.) Bet tai nera tragedija nes pereina i kitus blokus ir jauciasi neskaudus soktelejimas.Jeigu perjungiant jauciasi pristojimas tada jau negerai.Is 14-15 turetu jungtis svelniai.Siaip jeigu nori daugiau suzinot apie dezes stovi reikia matuot slegius dezeje.Tada tiksliau suzinosi kas kaip.Kreipkis i Doju.Siaip tos dezes gan tvirtos,jeigu teisingai eksplotuoji,laiko ilgai. hmm , viskas svelniai junginejasi tik va 14-15 taip prie 1000 apsk patampo y prieki, bet gal apsukos per mazos, pristojimo tai nesijaucia
  17. sveiki, john deere powershift deze, 4*55 serijos. prie kokiu variklio apsisukimu skaiciaus butu tinkamiausia ja bandyt? ar tranporterines pavaros t.y 14-15 turi trupuleti tampyt? viska papasakokit apie sios dezes tinkama eksplotacija:) jei netingit...
  18. Litsofto vyrai paaiskino. Tai pasibandytas, 18pav 2200apsk 23,3 km/h juokinga ane? 19 isvis nera nujotas visai:) kad ir 18 jungias su tranksmu pristoja ir duoda tada y prieki:) bukit atsargus forumieciai kad kas neapsipirktumet, baisu ka zmones "bruka" siais laikais , o kas nezino tai ir nukencia vos ne iki bankroto ne y tema bet ar case 7000 ir john deere tu paciu metu powersift ydentiski ar kasnors skiriasi?
  19. dekui uz aktyvuma;) paaiskejo kad pagal simtomus deze pabirus:)
  20. Sveiki kolegos, john deere 7800 ka reiskia si blikciojanti lempute? powershift deze, beje papasakokit is patirties apie sios dezes niuansus.
  21. Gailaiciu km. netoli senosios , jei galit cia ar y pm tel. nr atsiuskit ,susiskambinsim:) ir kiek kainavo kompas jei nepaslaptis?
  22. daug visokiu bedeliu , pradedant nuo elektronikos iki kaires puses galines pavaros guolio keitimo. deze buvo 8 pavaros su pagreitintoju ir paletintoju (30km/h). mygtukas kuris turejo tarp pavaru pavaras padaryt jau buvo isluptas, zodziu labai apleistas buvo. pavaros viena po kitos dingo, o remontuot neapsiemem tai parduotas jau
  23. del remonto sita zinau , mf 3680 modeli apturejau. tai viskas kitoj pus Lietuvoi:) o kurioi vietoj randates? tikrai butu ydomu apsiklausinet:)
  24. massey ferguson 8130 patikimas variantas? gal kas turit? didiesiems 8100 serios girdejau, kad pavaru deziu korpusai nelaike, tad butu ydomu suzinot kaip mazyliams jos laiko, nes kaip suprantu visiems vienodos stovi:)
×
×
  • Create New...