Jump to content

kesstonis

Nariai
  • Pranešimai

    646
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    3

Atsakymai kurių autorius kesstonis

  1. Prieš 10 valandų, dariius 30 pranešimas:

    Man tai cia kazkokia nesamone, visu pirma del tokio tresimo trukmes, kai pavasary pilna darbu, bruzint po tuos 4 metrus ka as zinau, antra del amortizacijos tiek sejamos tiek traktoriaus, isaugusios kuro sanaudos ir trecia del disku pjaustymo daigeliu ir saknu sistemos.

    Kiek pastebejau tai ukrainoj megsta pavasari aketi paselius,tai kai tresia su sejalka tai jiem jau atpuola tas akejimas.Is pliusu tokio tresimo tai tiksliau pasitresi jau nebus keliukai ar pagriovei nubarstyti kaip pas mus, ir ysiterpia trasos.Minusai tai laiko ir kuro sanaudos.

  2. On 2023-09-06 at 20:23, Nerijus15963 pranešimas:

    sveiki atsidaro preso galas pilnejant rulonui kur galetu buti problema

    sone preso stovi toks hidraulinis uzraktas,gali but kad nebelaiko slegio,arba gal kur tepala leidzia ,apziurek cilindrus,slanges.

  3. On 2023-08-10 at 11:25, LS1 pranešimas:

    esat kas seja rapsa tik diskiniu 10cm isdirbus? kaip rezultatai?

    Sejau pernai su diskiniu ir smulkiu seklu sejamaja,ir siemet vel siandien pasejau. Siaip pernai su sudygimu prastai buvo nes karsciai uzejo,tai kur moliai tai praktiskai plika buvo.Kuliau kur is geresnio lauko 2.6t,kur prastesnis apie 2t.Salietros gave 250kg,ir sulfato 100 cia fiziniu svoriu. Tai skaitau labai neblogas rezultatas.

  4. Prieš 5 valandas, Juozukas pranešimas:

    As ne toki skutika turejau, bet su pilnaviduriu volu, tai irgi sokinejo, nesokinejo tik vaziuojant ant 10km/h, tik greiciau is karto soka. Dabar pakeiciau lekstes su dvigubu u volu, tai viskas ok. 

    Tai reziume galvoju, kad pilnaviduris volas nespeja ryt zemes ir tada soka volas, ko pasekoje meta lekstes pacias i virsu irgi.

    Jeigu daug siaudu tai sokineja ir su u volu,pernai pagulusiu nemazai turejau tai siaudu daug liko nesusmulkintu tai jeigu su lekstem greiciau vaziuoji tai pradeda sokineti.

  5. Ta

    Prieš 4 valandas, Witalikas pranešimas:

    Del fugicido aisku, bet ir insecticido suprantu negavo? Jai technologines stacios

    Tai kad siemet nelabai tu vabalu buvo,as insekticida tik pavasari nupuksiau,o fungi pries zydejima tai dabar irgi laukas lygus jokiu vezu nesimato.Tik kad paimt neleidzia orai,kasdien lietaus po pora mm.vis uzmeta.Rapsas dregme dvylika,kvieciai isvis 20.O zeme perdziuvus neina kuoliuko piemens i zeme ikisti.

  6. Prieš 2 valandas, panther102 pranešimas:

    Sveiki,

     

    Man siurblys palaiko 5bar ir po kokių 20-30 metrų slėgis krinta. Išjungiu darbini, po to vėl įjungiu vėl 20-30 metrų eina.

    Filtrai švarūs. Pro siurblio apačią lašuoja. Tai jau membranos turbūt baigės.

    Nezinau kokios slanges isiurbimo pas tave iki siurblio eina,jeigu daugesluoksnes,tai gali buti vidinis sluoksnis atsiklijaves ir kai susidaro vakumas uzispaudzia.Jai nerasi kas yra pabandyk pasikeisti tas slanges nuo bako iki siurblio.

  7. prieš 31 minutes , rapsai20 pranešimas:

    Gal kas zino ar tinka rapsu ir zirniu misinys zaliajam pudymui? 

    Zieminiai rapsai netinka. Žaliajame pūdyme turi būti auginamas bent dviejų augalų mišinys iš vasarinių rapsų, rapsukų, garstyčių, ridikų, avižų, svidrių, facelijų, grikių, saulėgrąžų ir iš Klasifikatoriaus II ir III grupės augalų. Iki einamųjų metų rugsėjo 1 d. žemės ūkio augalų mišinys turi būti įterptas į dirbą (prieš tai nenuėmus augalų derliaus).

×
×
  • Create New...