Jump to content

sigitas19

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario sigitas19 paskelbtas turinys

  1. sigitas19

    T-40

    Tai ir keisk ar tu tikiesi kad tau pakeis juos kas nors . Jai rimtai tai aš jau prisikeitis tegu juos perkūnas tuos katinus kažkada išto duoną valgiau galėjai maiše man tą katiną atnešt. Pirmiausia lupk sėdynę dugninę kuro baką dangčius abudu dėžės ir tarpinio, o paskui pagal aplinkybes kartais vieną ratą nuimi, kartais abu, kitą kartą net skirt reikia. Kad dantračiai arba guoliai po vieną nesikeičia tikriausiai žinai. KEIČIASI TIK POROMIS (kaip plunžerinė pora , mašinos amortikai , rato guoliai ir tt. ir tt.) Kas neaišku patarsim, tik iš pradžių ten labai baisu. O gal jus kartais itaret kas galetu but kartais kai vaziuoji 4,5 ar6 pavara subarska kazkas greiciu dezej toks garsas atrodo lyg kokiu plaktuku duotu,bet napastoviai.
  2. sigitas19

    T-40

    Plius sinusas kosinusas ir tangentas su kotangentais . Jai rimtai ką konkrečiai ruošies daryt? ruosiosi keist sudilusius dantracius greiciu dezei.
  3. sigitas19

    T-40

    norejau paklaust gal kas zinot kodel kaip as parasau atskira tema,ji pabuna kokia valanda ir po to dingsta gal kas zinot del ko?
  4. sigitas19

    T-40

    ruosiosi keist sudilusius dantracius greiciu dezei.
  5. Sveiki gal kas galetu pasakyti remontuojant t-40 (katino) greiciu deze ar reike skelti traktoriu pusiau ar nereike?
  6. Sveiki gal kas galetu pasakyti remontuojant t-40 (katino) greiciu deze ar reike skelti traktoriu pusiau ar nereike?
  7. sigitas19

    T-40

    Sveiki,gal kas galit pasakyt norint remontuot greiciu deze t-40 (katino) ar reikia traktoriu skelti per puse,ar nereikia?
×
×
  • Create New...