Jump to content

kelmas

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    kelme

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

kelmas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Ir dar biski Kiek verzt galvute su tuo dinamometriniu raktu ?
  2. Sveiki, kolegos. Jus man kaip savaitgaliniam ūkynikui pasakykit viena dalyka. Po t-25 galva yra tarpine kokia ar nera ? Kadangi mano pupsas yr tevuko palikimas ir man kaip hobis ( o mano vaikams kaip atrakcionu keturi parkai kartu sudejus ) ), tai traktoriukas yra tikrai priziuretas ir svarus. O kadangi svarus, pastebejau, kad ties kolektorium pradejo nezymiai tepalas skverbtis. Nuvariau pas vietini kaimyna traktorista , tai tas sako reikia tarpine keist. Kitas sako, kad tarpines nera, bet uztai galva reiks slifuot. As forume pasiskaiciau, tai maciau keleta nuotrupu apie voztuvu stangeliu gumeles ir tt. Bukit zmones papasakokit kas ten gali tepaluotis, kaip ten yra su tos galvos nuemimu ir tt, nes mano 5 ir 4 metu fraeriai i depresija ipuls jei as senelio traktoriu sugadinsiu )))))))))) Is anksto dekoju.
  3. Nu..nezinau kaip ten yra vyrai, bet kai mano zveries hidraulas nustojo kelti - issisukau butent voztuvo varzteli paskirstytojo apacioje ( dar plombuotas buvo), pravaliau, praklibinau, susukau i vieta ir susukau lygiai tiek kiek buvo ( kiek suprantu tas varztas slegi i zarnas paduodama reguliuoja) ir psio - viskas kaip nauja. Bet va cilindras slaunu tai apsisikes ir pakelto padargo nelaiko - tai dabar kur cia naujiena kokia ? kazkur iskaiciau, kad butent tas voztuvo apacioje esantis varztas gali buti kaltas - kuri man varzta ( ar slaunu cilindra ) prievartaut ?))
  4. kelmas

    Česnaku auginimas

    Yra cia tokiu smulkiu zuvu ) Pasisejom seklai siemet kokius 7-8 kg. Bandysim kasti sio menesio pabaigoje, nes siaip kiek suprantu, jie ten dar kuo puikiausiai laikosi. Ar cia mano supratimas kazin koks baisiai ribotas ))
  5. Sveiki traktoristai. Atvarė žmogelis ir pasiūlė už mano 25-ą 14 tukstuončų Uždėtas originalus peiliukas sniegui ar žemėms stumdyti ir pradirbęs 1000mh. Aišku normalus, neapsismurgavęs ir nedažytas.. Vos nenugriuvau, nes galvojau, kad jie nieko nebekainuoja Vadinasi jei siūlo, kažkiek kainuoja ir mokėti galima tiek, kiek tas daiktas tau atrodo vertas
  6. kelmas

    Česnaku auginimas

    Na taip, ranku darbo reikia ir nemažai. Bet, Žilvinas tiesą sako - niekas nevyksta šiaip sau Nežinau, kaip būtų , jei būtume pasodinę daug česnakų, bet dabar, tuos savo 600 metrų kapstom kai tik turim galimybę ) Su T25 su ravėtuvu jau kokius 6 kartus purenau ( lietus kaip reta bando mano kantrybę žemę suplakdamas ), o žmona rankytėmis nuravėjo juos jau 3 kartą. Purkšti nenorim nuo žolių, taip kitaip nesigauna. Jei matysiu, jog galiu apsieiti be trašos - tai ir netrešiu. Pažiūrėjau - nėr ten tie lapai taip stipriai pageltę.. Išvada - kiekvienas daro kaip išeina ir kaip jis moka - nesipykit
  7. kelmas

    Česnaku auginimas

    klausimelis. Jei previkuru nupurski cesnakelius - kada galima tresti ? Ar atvirksciai - jei pirma patresi - kada purksti galima ? Ar cia jokio esminio skirtumo nera ?
  8. kelmas

    Česnaku auginimas

    nu kur jau cia miskelis... visa giria tiesiog
  9. kelmas

    Česnaku auginimas

    Gera diena. Kolegos, klausimėlis. Prišnekėjau, jog iš rudens dirva tręšta mėšlu, o pasirodo, jog gali būti, jog tas plotas nepatręštas. Česnakų lapai pradėjo gelsti - nestipriai, bet vis dėl to. Ar gali būti, jog trūksta trąšų ? Jei taip, tai kokiomis trąšomis tręšti ir kaip geriausia tą daryti - laistyti su ištirpintomis trąšomis ar barstyti ? Ir dar - kaip pašaknio ligą atpažinti ? Puvinys koks turi būti įsimetęs ar kas ? Ačiū iš anksto
  10. Manau, kad Stanislovas nusipirko siltnami dengta poliakrbonatu kad ir is siltnamiu centro ) nebrangiai, juo naudojasi, dziaugiasi gausiu derliumi ir apskritai gyvenimu )))))
  11. kelmas

    Česnaku auginimas

    Nu labas vakarelis ir dar vienas apygudris klausimas - o dziovinant cesnakus pvz su ventiliatoriumi tai kad ir kokia samadielna dziovyklele tinka ar ten kazkokiu gudrybiu reikia ? Kazkur interneto platybese maciau kad dziovina ant kazkokiu kaip ir koloriferiu, kurie pucia silta ora.. Na, kolegos, apsvieskite prasome kaip reikia tuos antibijotikus dziovinti ?)
  12. kelmas

    Česnaku auginimas

    Sveiki dar karta. Na, tankumas mazdaug 10-15 cm. Na, o prieziura - tai ka as zinau.. Siaip zmona su rankytem jau du kartus nuravejo ir ispureno visus, o as su t25 su akpil ravetuvu pravaziuoju karts nuo karto .. prisiskaiciau cia jusu kalbu, kad megsta purenima, tai ir varau sau - ne pats traukiu ta ravetuva, tai negaila O siaip, jei uzaugtu koks 200 kg - busim patenkinti Jei iseis juos kazkur parduoti - busim patenkinti dar labiau Mums pats procesas smagus O beje, ar teisybe, kad baisiai reikia sekti laika kada cesnakus nukasti ? ir kaip zinoti, kad jau laikas juos rauti ?
  13. kelmas

    Česnaku auginimas

    Sveiki, cesnakiniai kolegos Prisijungsim ir mes prie jusu Uzsodinom su seimyna nedideli plotuka vasariniais cesnakiukais - 9 vagas po 66 metrus Tai dabar turim jums klausimuka patyrusiems- kiek tu cesnakeliu gali is tokio ploto uzaugti ir kazin kas ten pas mus uzaugtu, jei plotas buvo trestas meslu is rudens ir mes daugiau papildomai niekuo ju netrestumem ? Is anksto atsiprasome uz kvailus klausimus jei ka - bet jei neklausi, tai nieko ir nesuzinosi
  14. kelmas

    siltnamiu plevele

    Mindaugai, na, pasiknaisiojau ir va telefoniukas Latvijoje : +37129888266 Gal bus kokios naudos sakau
  15. kelmas

    siltnamiu plevele

    Mindaugai, Latvijoje kazkas pardavineja plevele - nesu specialistas, taciau pabandes ja iplesti - likau nustebes, nes man tai sunkiai sekesi ( ir nepasakyciau, kad esu jau silpnas labai ar kad bandziau plesyti koju pirstais ) Jei rasiu greitu laiku imesiu kontaktus. Gyre tai ja ten jau labai - jei idomu bus pats pasidomesi.
×
×
  • Create New...