Jump to content

audriuz112

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario audriuz112 paskelbtas turinys

  1. Kai mano mtzokas laisvom pavarom nenorejo dirbt ir vis pagisdavo, tai as pakeiciau kuro filtra , ir dabar eina kaip bite . Paziurek gal kur kamstis susirinko ir kuro nepraleidzia.
  2. O kaip po to tas burbuoles isluksteni?
  3. Ne, cia parodyta kaip prie puskaciaus pritvirtinta, ir nereikia jokio smagracio, ar kitos lentos.
  4. Sveiki. Radau si klipa ir labai susidomejau. Cia vienas is pavyzdziu, kaip galima padaryti starterini uzvedima. Jei kas zinote, pasakykite kokiu dar daliu (neskaitant starterio) reiketutokiam uzvedimui sukonstruot?
  5. Radau kazka panasaus: ir manau, kad tai tau geriau butu.
  6. Gal galite padeti? Ieskau Belarus 82 naujesnio varianto nuo 1995m. Galvoju pirkti is uzsienio. Patarkite gal kokiose svetainese ieskoti ar kaip, ir su kokiomis problemomis galiu susidurti perkant ir parsivarant is uzsienio traktoriu?
  7. Sveiki, taigi reikia Jusu pagalbos. Noriu pasidaryti lekstini skutika kazkur 2.2-2.5 m. plocio savo Mtz 80. Taigi, idomi Jusu nuomone: Nuo ko pradeti, i ka labiausiai atsizvelgti. Galbut kas esate susikonstrave kazka panasaus, jei taip tai imeskite nuotrauku, butu idomu paziureti. Turiu 3 metru lenkiska kultivatoriu. Galbut siek tiek pakoregavus butu tinkamas remas?
  8. Tilto rankena skirta tiltui ijunkt arba isjungt, jei rankena jungi ir tiltas neisijungia- tai jau problema. Okai ijungi blokiruote, visi ratai pradeda suktis vienodai(kartu). Tai yra du skirtingi dalykai.
  9. O priklauso kenkeju kiekis nuo vedinimo?
  10. Sveiki. Susiduriau su problema- ziurkemis/pelemis. Aruoduose randu prisikta, sugrauztus grudus. Grauzia siek tiek ir medi, todel viskas krenta ant grudu. Kaip reikia malt, tai bandau didesnes siuksles isrinkt, b et ai tik zaidimas. Norejau paklausti, kaip man kovoti su siais kenkejais, kaip jus kovojate, jei susiduriate su sia problema. Isbandziau nuodus (tokius saldainius), bet ne ka ir padejo. Gal galetute pasidalinti savo mintimis.
  11. del hiraulo tai tikrai leidzia tepala, o kaip tada sutvarkyti ta skirstytuva?
  12. Sveiki, turiu MTZ80 ir iskilo problemos: darbinis ir hidraulas. Kai uzvedu traktoriu darbinis pradeda iskart suktis, ir sukasi letai. Kai as ji noriu ijunkt darbui, kad jis dirbtu jis neisijungia- sukasi taippat(na uzvedus traktoriu jis isvis neturetu suktis, tik ijungus darbui). Kita problema tai greitai nusileidziantis hidraulas(net ir stovedamas traktorius be jokiu padargu prikabintu be nieko ir vistiek nusileidzia). Taip labai nervuoja, kai iki dirbamu lauku ir pievu 3km ir vaziuojant reikia nuolat ziureti ir kelti hidraula, kad plento nesuarciau. Jeigu kas zinote kame problemos, ka keisti reiketu- parasykite.
  13. Sveiki, norejau suzinoti, kuo yra gera Grammer sedyne? Kas joje gerai, kas blogai.
  14. man reikia zinoti kaip naudotis, kokie atsiliepimai, bet aciu kad klipu paieskojei.
  15. sveiki, ka galite man pasakyti apie power- shit transmisija. gerai, blogai, kokius privalumus turi, kaip naudotis, turi gedimu ar ne. aciu
  16. tai gali buti pavaru dezes gedimas. kaip sakoma: traktorius stovedamas greiciau sugenda negu dirbdamas
  17. sveiki, noriu pirkti deutz allis 2002m, bet ar galima prie jo kabinti MTZ padargus, kuriems reikia darbinio, ar darbinis velenas dydzio neatitinka?
×
×
  • Create New...