Jump to content

limpopo22

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Mazeikiu raj.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

limpopo22 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. limpopo22

    Koki kombaina pirkti

    Sveiki forumieciai. Tai va, galvojam isigyt kombainiuka. Kas geriau, ferguson 506 ar clyson 1530? kaip sakot? kiek su tokiu galima per sezona nukult? i koki dar butu verta atkreipti demesi iki 20000lituku?
  2. sveiki forumieciai. tai va, beda istiko su cx 105, nebevaziavo i prieki, atgal kuo puikiausiai. pasirodo kad sudilo diskeliai priekines pavaros, o traktoriokas tik 1300moto valandu pradirbes,tai kaskokia mistika, ir sustojo lygioj dirvoj 3,5metro kultivatoriuka traugdamas. del ko tai galejo nutikti? beja, turiu pilna serviso knyga daugumai mccormic traktoriu(mtx,cx,mc, ir t.t.) pigiai pardavineju. pilnai viskas su nuotraukomis zingsnis po zingsnio aprasyta kas kaip ardosi ir keiciasi.
  3. na va,nuemiau ta dangteli tai viskas ten grazu,kaip nauja,vaiksto viskas neuzrudyje,tik nuemus ta dangteli iskrito su 10rakteliu sukamas varstukas,bandziau ziuret bet nesimato is kur jis. tai jau nuemiau siurbli ir ryt vesiu tvarkyt turbut.
  4. na reiks sukt zemen, ziuret. matyt ir man tas pats. siaip buvo gal du metus nevaziuojamas stovejo,pradejau vazinet gal koki 12 valandu pradirbo ir uzlinko. dabar dar pats darbymetis o neina,tai reiks sukt,ieskot kas ten kaip. tik jei ten kokia ta sprindzina trukus, ja juk reikia tokia butent kita det,ar galima kokia panasia pritaikyt?
  5. Ir nori kad eitų... O kas cia tokio,bisk per sona plaktuku stuktelejau ir pradejo eit,nes girdejau kad buna jog ten kaskas uzstringa,gi ne einanciam geram daiktui,ir ne su kirviu kirtau,nemanau kad trinktelt per sona plaktuku jau nebeis siurblys,nebesvaik. O dangteli kai nuimsiu nieks nepabeks? buvo tokia mintis jau nuimt,bet pabijojau. Na reiks ryt nusukt uzmest aki,aciu uz patarima.
  6. Ta prasme kad siurblys as jau suprantu,bet gal ka paciam eina padaryt. Kura jis jau senokai leido, kaip ir daznam tokiam siurbliui,bet tokiu isdaigu dar nebudavo.
  7. Sveiki. tokia problemele, vaziavo t-16 puikiausiai, pusnyje bisk paduso,na toks jausmas kad kuro truktu(apsuku nesukele), uzgesinau, pastovejus bandem uzvest nejo, padauziau siurbli plaktuku uzsivede,atrodo ejo vel gerai,uzgesinau ir daugiau jau uzkurt nebejo,dyzeli pompa pumpuoja,i siurbli paduoda, bet i forsunkes is siurblio jau nebeiseina, kame cia gali but beda?
×
×
  • Create New...