Jump to content

Vaccka

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Vaccka paskelbtas turinys

  1. Vaccka

    DŽIPAI PASĖLIUOSE

    Žinau atveji kai paukštyne kiaušiniu vagis sugaudė su tokia kamera http://ccd.lt/spec-kameros/146 galima ne tik zveriu filmavimui panaudoti, tik uzmaskuoti reiktu.
  2. Vaccka

    Teritorijos stebejimo sistema

    Total Recording Frame Rate PAL: 200fps@CIF CIF tai 352x288 raiska, o tai nieko gero. Pas mus su tokia prasta raiska 8 kameru nelabai rasi, nebent kas dar senu DVR-U turi su tokia raiska. Kai dirbau toj srity tai kitaicai pastoviai bandomuju pavyzdziu atsiusdavo, ant popieriu rasydavo kad raiska pilna, o realiai matydavom ta kaip ir tavo nuorodoj, nesunku uzsirauti, jei tiketi ka e-parduotuves raso. Ieskok cia LT. vietoj,tai nors realiai galesi isitikinti vaizdo kokybe. Pagrindiniai parametrai: 720x576. Glaudinimas H.264 standartu (butent irasymo). Aisku daugiau mokesi, bet uz pratestuota iranga, apsaugai manau nusipiginti neverta.
  3. Vaccka

    stebejimo kameros

    "Tankystas" tai matau tankus stumdai , anam poste tipo neprekiauji-nemontuoji. Tai kuriam tiesa? Dirbau toj sistemoj , taip pat shefas savo babkem nerizikavo, prekiu neuzsipirkdavo. Pirma sutartele, poto "kedes" . Kai palyginti skirtingu kameru vaizdo nebudavo galimybes, atrode gerai. Kam reikia juk galit nuvaziuot ir issirinkti sau tinkama sistema. Pasiulyciau bent kelias firmas, bet cia atrodys kaip reklama, tam google yr. P.S. Klausimuks: Kas per kameros, tik tiek pasviecia? kur aprasyma kalima but pamatyt ? kaip atrodo? is muziejaus?
  4. Vaccka

    Teritorijos stebejimo sistema

    Ne tam as cia, prase shwogeriukas motobloko paieshkot. Bet kai uztikau savo buvusio darbo srities tema, negalejau neparasyti. Ten kur raudonai, tai kategoriskai nesutinku, nebent sneka eitu apie 3 metu senumo stebejimo technika. Bet gi ji vystosi menesiais. Pats pries pusmeti savo sistema atsinaujinau. Paprasciausiai google imesk ko ieskai ir pirk pirma isitikines ar tau tinka vaizdo kokybe, daug kur galima realiai apziureti pries perkant. Atsargiai su e-parduotuvem, susigundziau pigia kamera, atsiunte slamsta su puikiais tech duomenimis ant popieriaus. I pretenzijas atsake: ""-mes tikime tuo ka raso tiekejas is kinijos""
×
×
  • Create New...