Jump to content

kalvis

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario kalvis paskelbtas turinys

  1. kalvis

    žiemkenčių buklė

    Teko palikti lauku ir su ~100 daigu kvadrate, ir nieko, issikrumijo po 5-8 stiebus. Faktas, nekuliau po 8, bet 5-6 tonas istempti galima. Tik reikia cikoceli, azota ir mikrikus laiku atiduoti.
  2. kalvis

    Case 7140

    ziurint kada prispiria jei ziema, tai daugiausia EWA - pristato per 5 dienas, Antaniskiu taip pat galima uzklausti nes greiciau pristato 2-3dienos. dar svtechnika - cia laukti reikia ilgiausiai, bet galbut del to kartais kaina gera pasiulo. o kai darbymetis kito kaip dotpro nebelieka. kainos atzvilgiu beveik visada didziausia. na bet reikia suprast, detaliu atsargas magnumams sitiems palyginus tikrai nemazas laiko Jei su kalbom normaliai ir laiko yra, bandyk is uzsienio siustis, pvz uk, italijos, ar vokietijos. 0 - 50% tikrai pigiau nusipirksi nei cia, jei deretis moki, dar numeta normaliai.
  3. kalvis

    Trašų kainos

    trasos, kad anksciau kaip vidurvasari pigs, tai netikiu.., dabar kainu gali ir nefiksuoti, bet jau zinai galima grudu kaina. Ivertinus rusijos, ukrainos , kazakstano derlingumo potenciala, bei esamas naftos kainas, slidus reikalas 700 lt/t derliaus nuemimo metu.
  4. kalvis

    Trašų kainos

    fiksuoji grudu kainas dabar ir nuperki trasas dabar ir praktiskai zinai ka uzdirbi rudeni. ir aiskiareagiu cia yra... kurie zino kiek uzdirbs rudeni... minimalu uzdarbi jau gali pasiskaiciuot, prie minimalaus derliaus, kai jau esi nusipirkes trasas ir turi grudu isankstinio pardavimo fiksuota kaina
×
×
  • Create New...