Jump to content

dvidas

Nariai
  • Pranešimai

    1675
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    16

Atsakymai kurių autorius dvidas

  1. Prieš 5 valandas, Ogurec pranešimas:

    Taip dirva bus laiminga tada, kai nebus varoma tiek daug chemijos ir bus daugiau organikos, o chemija yra varoma nuo ligų, dėl ko daugelis ligų išplinta po laukus? Dėl nepakankamo žemės dirbimo... taip pat kaip ir kenkėjai varpiniuose augaluose kaip ir tos pačios piktžolės, kai bus uždraustas glifostas įdomu kaip tada šnekėsit :D

    Ligos tai dėl sėjomainos daugiausiai plinta

  2. prieš 3 minutes , AG Paulius pranešimas:

    Esmė kad Ministras jau prieš posėdį apie tai neformaliai ilgai ir nuobodžiai kalbėjo. Yra neformali aplinka tokiems klausimams spręsti. Tačiau jau pranešimo skaitymo metu buvo aiškus atsakymas kad jie nesutinka su tokiais siūlymais ir rodo pirštu į prisiimtus įsipareigojimus be išlygų. Tikrai galiu patikinti kad buvo daug dedama pastangų šiuo klausimu ir dar vis ieškoma naujų būdų kaip apginti šį  pievų atstatymo klausimą. Yra daug neteisybės toje pačio ES sajungoje. 

    Buvai kartu ,girdėjai ką kalbėjo?

  3. On 2022-08-14 at 22:06, mokytojuks pranešimas:

    Klausimas masey ferguson savininkams turiu masey ferguson 38 viskas kaip ir nieko bet kelinta karta užkiša perkulimo mechanizma o tada tai itempimas elevatoriaus grandines nutruksta šendien išvis šplinta nusuko ar cia visu ju liga ar tik man taip sekasi.

    Pažiurėk kad žvaigždutė nebūtu prasisukusi  ir gerai iš vidaus padilusi,man šiendien nutraukė šplintą tai elevatorius praktiškai tusčias buvo,bet žvaigždute paėdė gerai ,gal minute po signalo tesisuko kol išjungiau

  4. Prieš 2 valandas, Planetarke pranešimas:

    250 yra kaina, kuria jau iššauke pries naujus metus Rusijos eksporto stabdymas.  Bet tada visas likes pasaulis gyveno senu ritmu. Siuo metu netikiu kad visas pasaulis, kuris augina  kviecius yra patrešes pilnai kaip pernai. Rusu grudu nebus, nes reiks apsisaugot jiems maisto atsargas armijai, kompensuotis sankcijas(kad ir labai menkas). Ir galiausiai Ukraina. Jos grudu kiek gali buti ? 40%, 60% tarkim. Jei as blogai  suprantu politine situacija pataisykite. Nelogiska kaina tokiom aplinkybem 250. 

    2021-10-07 sas pažiurėjau kviečiai 1kl 252 iš kiemo agrokoncernas

  5. Prieš 15 valandų, ramas 1 pranešimas:

    Sunku tiksliai pasakyt ,plius minus pries 30 -35 metu ir manau dar seniau.Tai aisku cia ka as pamenu budamas vaikas ,bet 100 proc buvo kolukiai,o grudus nedideliam plote patys uzsiaugindavo .Drapaku istraukdavo,rankomis pasedavo ir derliu risdavo i pedus ,kai pagalvoji dabar keista ,bet buvo didele sodyba su nebudingu kiekiu zemes tai laikais.

    Prieš 40 metu kai važiuodavom į latviją,mama visada pirkdavo miltų ,liktais baltesni būdavo pyragam kept,savo ariukuose tėvai visada augindavo kviečių,bet niekada iš jų miltų nedarydavo,tik kai pradėjo ūkininkaut rimčiau esu ir pats vežes valciavot vežes:rolleyes:O dėl skanumo tai skanus būdavo piragas,nes pasirinkimo praktiškai nebuvo,tai nebuvo su kuom ir lygint

  6. prieš 4 minutes , pukotukas pranešimas:

    Pasmani jokio uzmirkimo nebuvo. Man tik labiause įdomu kodiel saknu niera

     

    prieš 7 minutes , Dakte pranešimas:

    Pas mane ir yra tokiu pat, paseta po eko pievos , buvo uzmirke, purskiau mikrikais amino rugstym, nepadejo

    Vieną lauką pučiau su amino frūgštim irgi jokio efekto,užmirkimo nebuvo,

  7. prieš 4 minutes , pukotukas pranešimas:

    Sekla sertifikuota pasėta. Skagenas. Jau nežinau nei ką daryti kuom purkšti kad atgaivyti

    Pas mane su skagenu tas pats ,sėkla sertifikuota iš baltik agro,nuotraukoi nelabai matyt ar lapai yra per viduri pabale,jei taip tai mangano trūkumas,aš rytoi važiuosiu pūst manganas+cinkas +fungicdidas

  8. prieš valandą, UK. POVILAS pranešimas:

    Rapsas labai prastai atrodo, kas čia nušalo ar kaip, pirmi metai rapsa auginu 

    20220320_120218.jpg

    Nueini į lauką ir bandai raut ,jei lengvai išsirauna ir tik pagrindinė šaknis tada jau skaitosi nebegyvas rapsas

  9. prieš 33 minutes , JCB pranešimas:

    Šitie žadėjo atvežti už dviejų savaičių, bp irgi ne ką geriau, bet kaina pas abu 1,15. Ryt į degalinę ir nereiks laukt, ten tiek pat kainuoja. Pora reisų ir pilni.

    Pasiskambinau šokliui  tai jei nori gal po dviejų savaičių, kainos nefiksuoja ,šiedieninė kam vežė 1,25,rytojaus 1,35 ,gotartas net neregistruoja rytojaus kaina ,kam veš 1,35,tai bačkas i mašina ir į kolonėle ,kaina 1,23:icon-lol:

  10. prieš 15 minutes , agronoms pranešimas:

    Atkirs ginkluotės tiekimą iš užsienio ir liūdnas vaizdas.Reik tikėtis kad kažką gero pasieks per derybas,gal apšvies Dievas protą.

    Tokiais tempais puldami po pusės metų gal ir atkirs tiekimą:icon-lol:

×
×
  • Create New...